My ludzie ciezko pracujacy
O 10 to juz dawno nas w domu nie bylo
No - w kazdym razie mnie, Damork wyszedl chwile po 10
Coz moze porabiac Skierka... Bawi sie, spi w najslodszy pod sloncem sposob i je
Przeurocza kocinka nasza spedza w sumie zycie calkiem przyjemnie
Nawet trudno opowiadac jakies jej konkretne przygody - bo ona caly czas cos robi - a nawet jesli spi - to jest to w tak wzruszajacy sposob ze wzroku nie mozna oderwac
Wczoraj koteczka probowala ujezdzic Malutka - tzn. wskoczyla jej na grzbiet i heja

Niestety - jeszcze nie do konca opanowala chwyt i zleciala
Jest jeszcze w mieszkaniu kilka miejsc do ktorych nie dotarla - ale mysle ze ten stan sie niedlugo zmieni
Na drzewku szaleje jakby miala je rozpracowane od kilku lat
Wczoraj probowalismy odglada jakis dreszczowiec - niestety, nie bardzo nam to szlo, bo trudno sie skupic na akcji w ktorej gdzies tam w bunkrze czaja sie mordercy - kiedy czlowiekowi na glowie spi kocie z lapami rozlozonymi w cztery strony swiata i mruczy
A ja na razie koncze bo ide robic uaktualnienie na stronke - pytalam sie juz, ale chyba malo zauwazalnie

- albo nie moge znalezc odpowiedzi na moje pytanie - co jest mozliwe bo Forum mi dziala tak ze prawie nie dziala... Strasznie powoli...
Pytanie brzmialo - czy moge skorzystac ze zdjec na stronce Leelu? Bo swoich jeszcze nie mam... Na razie zdjecia wrzuce, ale jakby co - to nie ma sprawy, od razu zdejme