mokkunia pisze:Ale super foteczkiMatko jak oni się kochają
Filipek to ten mól książkowy tak?
Tak - Filipek to ten na ksiażkach i na drapaku - no a na pozostałych to już Wielka Kocia Miłość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mokkunia pisze:Ale super foteczkiMatko jak oni się kochają
agusiaw pisze:mokkunia pisze:Ale super foteczkiMatko jak oni się kochają
Tak - Filipek to ten na ksiażkach i na drapaku - no a na pozostałych to już Wielka Kocia Miłość
Georg-inia pisze:agusiaw pisze:mokkunia pisze:Ale super foteczkiMatko jak oni się kochają
tekst mojego TŻ-ta na widok trzeciego zdjęcia: "Nasz jest górą, widziałaś?"
cudna kocia miłość, chociaż na tym ostatnim zdjęciu, w budce, to w ogóle nie widać, kto jest kim
Kicorek pisze:Georg-inia, a dlaczego Filipek wciąż ma ogłoszenie na adopcyjnej?
mokkunia pisze:Kicorek pisze:Georg-inia, a dlaczego Filipek wciąż ma ogłoszenie na adopcyjnej?
No ja też nie wiemJuż dwa razy pisałam i prosiłam o usunięcie i nic no...
Już mnie Inga chciała wieszać za to, bo ciągle ją ktoś się odzywa w sprawie Filipka
Nie wiem, do kogo pisałaś, ale napisz do LimLimmokkunia pisze:No ja też nie wiemJuż dwa razy pisałam i prosiłam o usunięcie i nic no...
Już mnie Inga chciała wieszać za to, bo ciągle ją ktoś się odzywa w sprawie Filipka
mokkunia pisze:Ja zawsze piszę za pomocą formularzaAle widzę, że Filipek już zniknął z adopcyjnej
więc po problemie
Agusia - teraz w końcu możesz spać spokojnie, już Ci go nikt nie zabierze![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 159 gości