Licytację obejmuje obrazek bez ramki. Rozmiar obrazka 45 x 35 cm.
Cena wywoławcza 10 zł. Licytacja potrwa 7 dni od złożenia pierwszej oferty.
Wylicytowana kwota za wyhaftowany supełkami obrazek kotka z rybką przeznaczona zostanie na sterylizację Niuni, kotki pod opieką Mirki_t z wątku Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-mam ich 24+6
mirka_t pisze:W listopadzie zeszłego roku pewne małżeństwo z 14 miesięcznym synkiem zapragnęli mieć w domu kota. Adoptowali ze schroniska kociaka płci żeńskiej. Wraz z kotem otrzymali broszurki uświadamiające odnośnie kastracji kotów i psów. Kotka nie sprawiała problemów i mężnie znosiła niezbyt delikatne zabawy dziecka. Teraz dostała rujki. Stała się głośna i zaczęła siusiać po mieszkaniu. Państwo wpadli na pomysł, aby kotkę dopuścić do kocura, ale na ich nieszczęście kocur sąsiadów jest kastratem. Gdyby nim nie był i sąsiadka nie była przeciwniczką rozmnażania nierasowych kotów to problem kociąt mieli zamiar rozwiązać przez utopienie. Następnym pomysłem było wystawienie kotki przed blok lub jej wywiezienie. Oczywiście Państwo mieli zamiar udać się do schroniska po następnego kota gdyż dziecko płacze za kotkiem, który trafił już do mnie.
Kotka ma na imię Niania, jest mała, drobna i przerażona. Jej biały żabot jest trochę posklejany i śmierdzi moczem. Nie mam gdzie jej izolować i mogę liczyć tylko na to, że reszta kotów nie będzie reagowała na jej warczenie i prychanie.![]()
![]()
![]()