Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 23, 2007 10:30

Zagadko Kiwaczek ma zeza :), na to oczko Kiwcio właściwie nic nie widzi ale właśnie przez ten "feler" wygląda bosko i bardzo charakterystycznie :ryk:.
Znowu dorwałam się do kompa ale takie wygnanie to tragedia, ja chcę już neta w domu :crying:. Prawdopodobnie podłączą mnie dopiero koło 7 marca.
Kociaste są szalone jak zwykle, trudno watahę opanować :). Niestety Azorek ma znowu silne duszności i potwornie zapchany nosek, czeka nas chyba seria antybiotyków :(.
Cieszy mnie że o nas nie zapominacie :king:, dobrze wiedzieć że ktoś chce o moich potfforach czytać :).
Pozdrawiamy serdecznie .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Pt lut 23, 2007 10:38

my tu z tęsknoty usychamy za Azikowymi przygodami :(
Kciuki za jego zdrówko :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt lut 23, 2007 10:44

Monika nie mów mi takich rzeczy bo chce mi się wyć ;).
Trudno jest wszystko ogarnąć na forum w takim pośpiechu, może jakoś doczekam ....
P.S. Piękna sygnaturka, robota Varii?
Obrazek

gattara

Post » Pt lut 23, 2007 10:49

gattara pisze:P.S. Piękna sygnaturka, robota Varii?

oczywiście :D chociaż TŻet mi się zawstydził że on umie i ma programy a ja muszę wykorzystywać varię i obiecał zrobić sam :ok:

czarna.wdowa

Post » Pt lut 23, 2007 19:11

Gattara a tu znowu nowy podpis :lol:
Kciuki wielkie za Azika (oj chłopie co Ty wyprawiasz? zamiast męczyć Azika to chorujesz :? Kitek)
A tak wogóle to Kitek się chyba naczytał tego wątku, bo... wczoraj mi chciał drożdżówkę ukraść :evil:
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon lut 26, 2007 8:49

Dzisiaj poniedziałek to Kafeiki pootwierane, pewnie nie wytrzymasz już dłużej (mnie by sz.. trafił bez netu, to się chyba nazywa uzależnienie, ale lepsze to niz inne :ryk: ).
Wymiziaj Gadziajstwa, bo moje dzisiaj poruszają się z prędkościa światła po domu więc nie mam szans wymiziać moich (kocia głupawka w pełni, poprostu nie wiedziałam jakie mam szybkie i zwinne koty :lol: )

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon lut 26, 2007 10:30

Drahma wszyscy wymiziani :D .
Pewnie że nie wytrzymam bez netu, mam wrażenie że mnie trafi :lol: , jednak uzależnienie to straszna choroba :wink: . Mają mnie podłączyć dopiero końcem przyszłego tygodnia :(

U nas pojawiła się inkarnacja "Wielkiego Mechanika" lub jakiegoś innego super majstra :ryk:. Aziczek rozpracował gałkę od drzwi w pokoju 8O , do tej pory był spokój, zmieniłam we wszystkich drzwiach z klamek na gałki żeby kociaste nie otwierały mi ich bez przerwy , niestety Aziczek jest nieobliczalny :lol: . Podskakuje, opiera się tylnymi łapkami o listwę, wtedy dokładnie może obrócić gałkę we wszystkie strony, opór ustępuje i Aziczek może wypuścić wszystkich na wolność :evil: . Szatan nie kot, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło żeby nawet Bono, który jest super kombinatorem zrobił coś takiego. Nigdzie nie jestem bezpieczna 8O
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 26, 2007 10:43

gattara pisze: Nigdzie nie jestem bezpieczna 8O

I teraz nie znasz dnia ani godziny :twisted: :lol:

czarna.wdowa

Post » Pon lut 26, 2007 10:49

I to mnie właśnie przeraża :lol: . Najgorsze jest to że teraz nawet kiedy muszę Potffory gdzieś zamknąć Azik zaraz wszystkie wypuści 8O . Normalnie zgroza.....
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 26, 2007 10:56

Azik pobił swoją zaradnością i sprytem wszystkie forumowe koty.
A jak zdrowie Wielkiego Mechanika.
Podpis piękny.
Wymiziaj od mnie swoje wszstkie cudne stworki.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pon lut 26, 2007 10:59

Wielki Mechanik ma się stosunkowo nieźle :). Duszności są mniejsze, tylko katarzysko okropelne. Oby do wiosny, Azikowi strasznie przeszkadza suche powietrze przy kaloryferach.
Wymiziam wszystki od Ciebie jak tylko wrócę do domu :).
Obrazek

gattara

Post » Pon lut 26, 2007 11:02

Chłopak ciekawski jest i tyle :lol: :wink: , a po zatym dba o to żeby współtowarzysze mieli ruch ciągły zapewniony :ryk:
To już wiem dlaczego nie mam drzwi - bo mam koty (w domu ma tylko 5 szt drzwi w tym dwa wejściowe, jedne na przedpokój, bo tam jest oranżeria i do WC i łazienki które zawsze są otwarte) :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon lut 26, 2007 16:59

Azik jest wyjątkowo zdolny 8O
Może się przyuczy do jakiegoś zawodu wymagającego dużej sprawności manualnej? Co się jego zdolności mają marnować :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Wto lut 27, 2007 14:29

Aga86 pisze:Azik pobił swoją zaradnością i sprytem wszystkie forumowe koty.
A jak zdrowie Wielkiego Mechanika.
Podpis piękny.
Wymiziaj od mnie swoje wszstkie cudne stworki.

Widocznie na wątku Choculki nie zauważyłaś postu "Modlitwa kota" - muszę odnaleźć na której to było stronie...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lut 27, 2007 14:32

gattara pisze:Wielki Mechanik ma się stosunkowo nieźle :). Duszności są mniejsze, tylko katarzysko okropelne. Oby do wiosny, Azikowi strasznie przeszkadza suche powietrze przy kaloryferach.
Wymiziam wszystki od Ciebie jak tylko wrócę do domu :).

A zauważyłaś główne zajęcie moich pomocników - opiekę nad fontanną? Znowu muszę u Choculki poszukać która to strona...
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

[poprzednia][następna]