* Nowy, fajny T-Shirt dla połamanej Lili *KONIEC!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lut 22, 2007 22:38 * Nowy, fajny T-Shirt dla połamanej Lili *KONIEC!

Nowy, fajny T-Shirt. Z metką. Dla siebie i na prezent.
100% bawełna.
Rozmiar L, ale na M też nie będzie wisiał.

Cena wywoławcza: 12 złotych
Aukcja trwa tydzień od pierwszej oferty.

Obrazek

Dla doświadczonej przez los Lili z Canisu:
Prześliczna Buraska, nazwana Lili, została znaleziona na Bielanach, przy ul. Żeromskiego. Była potłuczona, obita, z zakrwawionym noskiem, nadłamanymi kłami i jak się okazało bardzo wieloodpryskowym złamaniem tylnej lewej łapki. Koteczka została poddana operacji - osteosynteza (łapka jest gwoździowana a kość okalana drutem) i jest w tej chwili na kuracji antybiotykowej. Czeka ją zdjęcie szwów po 10 dniach operacji, oraz w zależności od zrastania się kości zostanie wyjęty drut. Przewidywany koszt całkowitego wyleczenia wyniesie ok. 600 zł.
Kotka jest uroczą gadułą. Jest bardzo pieszczotliwa. Już w pierwszej dobie po operacji wystawiała do głaskania brzuszek. Jest kotką ciekawską i swoimi pięknymi oczami uważnie śledzi otoczenie i wysłuchuje wszystkiego co człowiek do niej mówi. Mimo utrudnień z łapką zawsze wzorcowo załatwia się do kuwetki. Apetyt dopisuje. Niestety przez 2 tygodnie zgodnie z zaleceniami lekarza musi przebywać w klatce ze względu na uraz jakiego może doznać chodząc swobodnie. Dopieszczana jest na miejscu w klatce. Poza tym urazem jakiego doznała jest bardzo zdrową kotką.
Będziemy ogromnie wdzięczni za każdą najskromniejszą nawet darowiznę na rzecz leczenia Lili.

(z maila od pani Danuty Skarbek z Fundacji)

Wysyłka na mój koszt.
Wpłaty za wygraną aukcję na konto Fundacji Canis, które jest podane na jej stronie internetowej: www.canis.org.pl

Z dopiskiem: dla Lili
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2007 10:43 przez misiarnia, łącznie edytowano 2 razy
Misiarnia*PL - najbardziej pluszowa hodowla!

misiarnia

Od: Pt gru 16, 2005 23:13

Post » Pt lut 23, 2007 9:08

to może zacznę? 15

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Sob lut 24, 2007 14:12

Koniec aukcji: piatek 2.03 godz. 9:08 :)
Zapraszam do dalszej licytacji! Bluzeczka jest naprawde fajna. Sprzedaje dlatego, ze mam juz spoooooro takich bluzeczek i moze sie przysluzyc milej burasce.

misiarnia

Post » Czw mar 01, 2007 20:40

ja to chyba skończę licytować, bo to już kolejna aukcja gdzie licytuję sobie sama... no ale jak nie chcecie fajnej bluzki to nie :twisted:
16

Wełna

Od: Pon lip 19, 2004 14:36

Post » Czw mar 01, 2007 23:58

a my Aga chcemy :) 18 :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt mar 02, 2007 0:07

20,-
Od poniedziałku zaczynam chodzić na siłownię i nie mam w co się ubrać :wink: chyba będzie się nadawał? 8)

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Pt mar 02, 2007 0:11

będzie, będzie :twisted: ale ja też nie za bardzo mam co na siebie włożyć, i nie mam czasu pójść do sklepu :twisted: 22 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt mar 02, 2007 0:22

Aha! :twisted:
A ja do sklepu nie pójdę bo tam nic nie ma.. :roll:
24,- 8)

Almacita

Od: Czw sty 11, 2007 11:18

Post » Pt mar 02, 2007 0:29

26 :P
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pt mar 02, 2007 10:42

XAgaX gratuluje wygranej :flowerkitty: :flowerkitty: :flowerkitty: Wplata na konto Fundacji Canis (www.canis.org.pl), a do mnie na PW dane do wysylki poprosze.

misiarnia

Post » Pt mar 02, 2007 20:37

pieniądze już poszły, a adres wysłałam Ci mailem :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85