Bazylek - w nowej roli, jako... niania :-D Foto str 24

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 13, 2007 17:23

Ten wątek trzeba polecać wszystkim tym, którzy mają jednego kota i zastanawiają się nad dokoceniem :D

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw lut 15, 2007 8:58

A wczoraj byliśmy u Pana Doktora :-)
Bazyl wprawiony w bojach grzecznie dał się obejrzeć, a Filip.... Uoooo!!! Zaczął od obfukania i obsykania Pana Doktora, nie chciał dac uszków do obejrzenia, ani brzuszka do pomacania, ani pupki do zmierzenia temperatury, a na koniec ugryzł Panią Doktor przy szczepieniu!! :-D I Pan Doktor i Pani Doktor stwierdzili, że od razu widać, że w tym duecie to będzie rządził Wiadomo-Kto :-D
Ale na szczeście uszka są czyściutkie, gardełko zdrowe, brzuszek też w porządku :-)
A później obsiedli obaj swojego Pana i tak sobie spali - jeden na drugim :-P
Obrazek
Obrazek

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Czw lut 15, 2007 9:10

:lol: :lol: :lol: ale foty śliczne...:)

rozumiem, że chłopaki zostały zaszczepione i są zdrowiutkie, bardzo się cieszę.
Filipek-latopirzu :twisted: nie wolno gryźć Pani Doktor, Pana Doktora, Dużego, Dużej ani w ogóle nie wolno gryźć ! ani drapać - też nie wolno! o matko, żmiję na własnej piersi wyhodowałam :wink:

Mokkunia ma rację - takie łatwe dokocenie to rzadkość :D
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 15, 2007 18:20

No nie, oni nawet śpią razem i nie koło siebie a na sobie 8O To się nazywa miłość :love:

mokkunia

Post » Czw lut 15, 2007 18:46

Georginia - chłopaki zaszczepieni i zdrowi jak rybki! :-)
Z tym gryzieniem to Filipek generalnie jakiś przesadnie agresywny nie jest - czasem sobie troche "poudaje", jaki to on Groźny Kot jest :-D Ale Pani Doktor mu się najwyraźniej nie spodobała :-)
Dokociły się super - razem śpią (najchętniej w takich pozach, że jeden drugiemu zarzuca nogę na głowę :-D), jeden drugiego myje, i generalnie jeden drugiego z oczu nie spuszcza:-) Nawet jak jeden idzie do kibelka kociego, to drugi siada na kibelku (mamy kuwete krytą) i zagląda do środka :-D
Oooo i miskami się zamieniają - najpierw je kazdy ze swojej, a potem się zamieniają miejscami i kazdy je z tej drugiej :-)

agusiaw

Post » Czw lut 15, 2007 22:16

Kocia milosc od pierwszej chwili :D
Jak ja lubie takie dobre wiesci :D
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt lut 16, 2007 9:30

agusiaw pisze:Nawet jak jeden idzie do kibelka kociego, to drugi siada na kibelku (mamy kuwete krytą) i zagląda do środka :-D
Oooo i miskami się zamieniają - najpierw je kazdy ze swojej, a potem się zamieniają miejscami i kazdy je z tej drugiej :-)

oooo, nauczył się tak szybciutko z krytej kuwetki korzystać? :) u nas kuwety otwarte są... Filipek, dumna jestem z ciebie, kocie :D

z miskami to normalka :) u nas był o tyle problem, że maluch powinien jeść "kocięce" jedzonko, które jakoś dziwnie baaaardzo smakuje moim dorosłym chłopakom, zwłaszcza Klemensowi, któremu taka wysokobiałkowa dieta absolutnie nie służy - już wygląda jak balonik :twisted: ale że "króweczki" w tym samym wieku mniej więcej, to niech sobie jedzą na zmianę - na zdrowie ! :D
bardzo, bardzo się cieszę, że tak Wam sie układa fajnie :)

Georg-inia

Post » Pt lut 16, 2007 9:47

Filip - szujka :-P
Zauważyłam już wcześniej, ale dzisiaj rano po prostu zrobił to tak ewidentnie, że wymiękłam. Generalnie Bazylek jest trochę większy, cięższy no i silniejszy - w "kocich zapasach" ma więc większe szanse. No i Filip sie skapnął, że Bazyl ma przewagę, ale i tak go zaczepia. Natomiast jak widzi, że zaczyna przegrywać, to szybciutko ucieka i chowa się za moje nogi!!!! :-D Siada sobie tak za mną z miną mówiącą: "No i co mi teraz zrobisz?" i cały jest zadowolony :-D Normalnie szuja jakich mało :-P

agusiaw

Post » Pt lut 16, 2007 10:01

Filipku jak Ty się grzecznie zachwoujesz :lol:
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pt lut 16, 2007 10:01

agusiaw pisze:Filip - szujka :-P
Zauważyłam już wcześniej, ale dzisiaj rano po prostu zrobił to tak ewidentnie, że wymiękłam. Generalnie Bazylek jest trochę większy, cięższy no i silniejszy - w "kocich zapasach" ma więc większe szanse. No i Filip sie skapnął, że Bazyl ma przewagę, ale i tak go zaczepia. Natomiast jak widzi, że zaczyna przegrywać, to szybciutko ucieka i chowa się za moje nogi!!!! :-D Siada sobie tak za mną z miną mówiącą: "No i co mi teraz zrobisz?" i cały jest zadowolony :-D Normalnie szuja jakich mało :-P

:ryk: :ryk: :ryk: cfffaniak :ryk:

Georg-inia

Post » Pt lut 16, 2007 19:14

Georg-inia pisze::ryk: :ryk: :ryk: cfffaniak :ryk:

Po kim on to może mieć :?: :twisted: :wink: 8) :lol:

mokkunia

Post » Pt lut 16, 2007 22:28

Filipek :ryk:
chyba będzie nowym rozrabiakiem na forum :D
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Pon lut 19, 2007 11:05

Chłopaki przepięknie razem wyglądają, a cffaniaczek-Filipek :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon lut 19, 2007 16:29

Hej hej! :-)Postanowiliśmy założyć naszym kiciakom stronkę. Mamy już domenę www.kiciory.pl na razie nic tam jeszcze nie ma - ale z czasem będzie tworzona. W każdym razie już zapraszamy! :-)
A to porcja fotek Filipka i Bazylka :-D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agusiaw

Post » Pon lut 19, 2007 18:19

Ale super foteczki :D Matko jak oni się kochają :1luvu: Filipek to ten mól książkowy tak? :)

mokkunia

[poprzednia][następna]