Moich dziewięć skarbów.a może więcej?fotki

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lut 14, 2007 22:42

dzięki :D zwierzaki wyściskane ,nawet musiałam to zrobić bo dłuższy czas byłam na dole ,po wejściu wszystkie naraz na mnie :lol: a przy tym Kropka tak sie drze,no jej pominąc nie sposób :wink:
Gad śpi na dole ,on najszybciej tam sie zadomowił,my na górze.
Kropka uwielbia mięte ,dziś ćmoktałam mietusa to chciala wyzreć mi z gębuli :evil: no malo mnie bzdziągwa nie uzarła w łusta :twisted: dałam jej też pocmoktać :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lut 15, 2007 12:31

Następna porcja rosnącej Kropci i jej futrzastej rodzinki :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Czw lut 15, 2007 13:43

Na tle monitora widac dopiero jak Kropka urosła,na poprzednich zdjęciach jest połowe mniejsza :lol:
Kropulec zmienia zęby ,tz chyba kły dolne sa nowiutkie ale górne ma podwójne 8O nawet nie wiem kiedy ,żadnych oznak ,ale dzis nie dało mi spokoju że tak ciągle gryzie ,mnie też :evil: zajrzałam w paszcze ,a tam podwójne kły,mam tylko nadzieje że sama sobie z tym poradzi i niepotrzebna będzie interwencja chirurga :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 15, 2007 13:49

Też mam taką nadzieję :ok: tylko się nie dajcie Kropce do końca rozgryźć :wink:

Fraszka

Post » Czw lut 15, 2007 13:59

Fraszko kochana ta larwa jest tak rozbrajajaca że robi z nami co chce :evil: :wink: w oczka popatrzy ,nosek ,uszki wylize po czym z\ębichami capnie za wczesniej wylizny nos :twisted: dziurkuje uszy ,a nóż pancio zdecyduje sie na kolczyki :wink:
Ostatnio najczęściej czatuje na nas na szafie w pzedpokoju ,przyczym jak mnie widzi to drze sie tak niemilosiernie że uszy bolą.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lut 15, 2007 21:40

Niepotrzebne ząbki jej na pewno same powypadają, Sadza miała wszystkie cztery podwójne i jakoś same wyleciały...no wiesz , same...tak przy okazji gryzienia po rękach hihihi
Teraz czekam na Snowiego kiełkacza :lol:
Obrazek; Obrazek

mogway1

Od: Czw paź 05, 2006 13:30

Post » Czw lut 15, 2007 22:49

Taaak ona kocha moje ręce ....gryzć :evil: a teraz własnie gnida mała zakopuje psów jedzenie ,ale z jakim natężeniem ,dywan do góry zadziera,normalnie chce zakryć :twisted:
Yorusia moja ukochana miala ten sam problem z ząbkami ,mieli rwać a ja sie zaparlam i same poleciały :wink: bałam sie u takiego malentasa narkozy :oops: u każdej bestyjki sie boje ale Amanda ,no to taki szczególny skrzat.
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lut 16, 2007 21:41

Kropci znów faflunią się oczy :cry: to się nigdy nie skonczy :cry: ale za to jest tłuściutka ,lśniąca i ukochana.
O Norka cisza ,nikt już nie dzwoni ,chyba dam ogfoszenie w Ofercie,wiem ze mam za duże wymagania ale trudno ,mamy jeszcze troszke czasu .
Prawdopodobnie do konca marca musimy zdać naszą dziuple :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 17, 2007 23:21

No to chyba mamy problem,Kropulec wita nas w progu ,oczywiście trzeba troche sie schylic a ona wskakuje na plecy i wtedy kocha ...myślelismy że tylko nas,ale dzis przyszedł kolega do Bartka i ona chyc biedakowi na grzbiet,z góry ,znienacka ,chyba w galoty zrobił :evil: tak ryknął że biedną Kropcie wystraszył :twisted: ja dostałam głupawki ,chlopak sie speszył,Gad spojrz\ał na mnie jak na oblesnego potwora ,normalnie miał jad w oczach, :mrgreen: zabrał kolege poszli na dół :lol: jeżeli tak bedzie witac każdego to .......kolegów Gadowi braknie :smiech3:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lut 17, 2007 23:29

Jaki problem? Macie kota obronnego :wink: :lol:

Fraszka

Post » Nie lut 18, 2007 0:48

:smiech3:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 18, 2007 11:52

Mój kot obronny :wink: zapluł mnie dzis w nocy całą ,taką miala chęć na ciumkanie :roll:
6 kotulców i każdy inny,ale 3 sunie i tez każda zupelnie inna
Margolcia -córcia Nadii od zawsze idąc po schodach czeka na zaproszenie ,świadomie i chyba z premedytacją zatrzymuje sie co pół piętra i idzie dopiro jak ja zawołam ,jest wtedy niesamowicie szczęśliwa,wszystko sie w niej smieje :lol: jakby stale sprawdzała czy ja ją jeszcze chce ,kocham ,pamietam :wink: nie sopsób jej nie kochać.
Nadi znikne z oczu bodajże na minute i juz wyje rozpaczliwie.
Amanda pilnuje się bardzo i z nikim nie pojdzie na dwór :cry: tŻ musi ją ucapić na ręce inaczej nie ma takiej opcji nie idzie i koniec tylko pancia :wink: Śpi zawsze wtulona pod kołderką,jak najbliżej mnie,oczywiście co jakis czas wypełza bo jej zagorąco ,poczym drapie mnie wpuśc mnie spowrotem :lol: ileś razy w nocy :roll:
Najmniejsza jest z całego towarzystwa i to na niej zawsze każda się uwali ,nieraz tylko kucyk jej widać :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 18, 2007 22:31

Dziewczyny malenki koteczek ,taki jak biały mis szuka pilnie domku ,sliczny ,milusi ,tylko brudny i chudy bardzo :cry: mieszka w strasznej melinie,jego rodzenstwo nie tak dawno potopili :cry:
Kocio jest cały biały tylko pgonek ma czarny i nonio różowy .
Założyłam mu wątek pt. Męlina .....itd.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lut 18, 2007 23:41

Madzia chce go wziąśc na tymczas ,kochana jest ,tylko transport do Bydgoszczy pilnie potrzebny :cry: sa fotki maluszka ,cudo .
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 19, 2007 11:16

Boje sie tego malucha wziąśc nawet na troche do domku ,ale moze będzie ok.reakcja moich kotów,zobaczymy ,Kropka raz widziała obcego w domu ,ale wtedy nie bylo problemu.
Chyba będzie tymczas w Warszawie.
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]