Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
widzialam na stronie piekna kotke perska niebieska i chcioalam sie dowiedziec czy juz znalazla swoj domek a te watki to prze przypadek juz pokasowalam przepraszamMonisek pisze:Z jakim kotem? I dlaczego założyłaś 3 identyczne wątki? Czy możesz je pokasować, żeby nie zaśmiecać forum?
iza26 pisze:co z tym kotem znalazl juz dom napiszcie to perskie cudo jest boskiei jeszcze niebieska moje marzenie
chyba namieszalam teraz juz wiem jak sie pytac o kota byla niebieska perska kocica ale nie moge juz znajsc tej strony przepraszam za zamieszanie jestem nowaaamms pisze:iza26 pisze:co z tym kotem znalazl juz dom napiszcie to perskie cudo jest boskiei jeszcze niebieska moje marzenie
o które niebieskie cudo Ci chodzi?
Możesz wkleić link?
nie wiedzialam ze tu sie czepiaja o wszystko juz wiem ze tu nie wszyscy sa ......przeprosilam i to powinno wystarczyc jestem prosta osoba i chcialam spytac to chyba normalne przepraszam za to ze bylam tuAgnieszka Kaflińska pisze:Ponowna prośba o stosowanie przecinków, kropek oraz innych znaków przestankowych w miarę potrzeb i zgodnie z umiejętnościami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 8 gości