pręgowany i czarny kocurek do adopcji

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 19:15

i jeszcze jedna wiadomośc, dziś znajoma karmicielka powiedziała mi że w blokowej piwnicy mieszkają wraz z dzikimi kotami trzy 3-4 msc kociaczki, dokarmiane przez małżeństwo tych co lubią koty. szukają dla nich domu. nie są dzikie, łaszą się, dokarmiający nie znają ich płci. Będę chciała w najbliższych dniach zając się tą sprawą, wyjąc je z piwnicy zanieśc do weta, odrobaczyc zaszczepic i co tam trzeba.... no i znów będziemy szukac domków, czekamy więc na chętnych na adopcję :P
<upload.miau.pl/1/37591.jpg>

ultra

Od: Pt lis 18, 2005 11:23

Post » Wto lut 13, 2007 10:35

wczoraj udało nam się złapac jedną z dzikich kotek do sterylizacji, już jest po zabiegu, czuje się nienajgorzej, choc jest na nas obrażona. cieszę się, że się udało :D

ultra

Post » Czw lut 15, 2007 21:34

Dziś kolejna koteczka poszła do nowych opiekunów, jutro wychodzą ostatnie 3.
Mam jednak trzy nowe kociaki wyjęte z piwnicy do adopcji, czarny i 2 pręgowane. są słodkie, ludzie je karmią więc nie boją się, łaszą się i tulą, widziałam je i głaskałam... słodziaki.
w sobotę idą do weta który je obejrzy, zaszczepi
czy są jacyś chętni na kociaczki? :P

ultra

Post » Pt lut 16, 2007 9:55

Hello:) a jakiś kontak telefoniczny do Ciebie?
ObrazekObrazekObrazekObrazek
BONO & INDIA

sloooneczko

Od: Pt sty 19, 2007 14:58

Post » Sob lut 17, 2007 19:03

MóJ telefon 0-501-503-367 domowy 0-22 662 20 67

trzy maluchy o których pisałam wcześniej są już pod opieką weterynarza (poprzednie 5 szczęśc ma nowe dobre domki), te "trojaczki" to sami chłopcy. czarny z białym będzie zabrany przez panią Dominikę, jest już zdecydowana, a 2 pręgowane podobne do siebie, choc jeden ma mniej wyrazne pręgi jest bardzie szaro-bury czekają na nowych opiekunów, jest kilka chętnych osób ale nikt jeszcze się nie zdeklarował.... czekam więc na osoby pewne że chcą zaopiekowac się kotkiem. nie umiem tu wstawic zdjęc ale są podobne (umaszczenie pyszczek) choc drobniejsze do pręguska nr 1 którego zdjęcie jest już w tym wątku wstawione przez xagax. może Xagax zechce wstawic też i te zdjęcia?
jesteś tam XAgax :D :P

ultra

[poprzednia]