B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon lut 12, 2007 11:54

Moze Ci sugeruje, zebys sama tego swinstwa co jej dajesz sprobowala :roll: :lol:

A co do Thomas - to moj sie klei super. A CBE to raczej nie bierz - moje za cholere nie chcialy do kuwety wchodzic jak wsypalam, a skubanstwo tak sie kurzylo, ze przy zakopywaniu koty kichaly jak z armaty. Dla mnie jak narazie Thomas nie do pobicia - testowalam juz z 10 roznych

Chilli

Od: Wto mar 08, 2005 15:00

Post » Pon lut 12, 2007 12:03

testowalas gimpeta?kurcze ja mam thomasa zbrylajacego ale rozpada sie na bryłki,chyba ze zastosuje neotralizator to wtedy nie.Chyba ze sie sprzata po jakims czasie to jest ok,i tak teraz robie,bo jak za szybko chce sie sprzatnac kuwete to chyba nie zdarza sie zbrylic porzadnie,, :roll: mnie denerwuje jedna rzecz w thomasie,jest cholernie ciezki :evil: duzy worek nie jestem w stanie podniesc :? CB jest bardzo wydajny,fretka ma mały worek kilka miesiecy :roll:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Wto lut 13, 2007 12:32

Nowe fotki :D :D Swiezutkie,oto jak Maja wyglada po czesaniu :roll: Baks uwielbia pieszczoty tzeta :lol: i Baks podczas zabawy :wink: swoja droga Maja nie wyglada na zdjeciach na zbytnio zadowolona,,,ale jak z poczatku darła sie przy czesaniu tak teraz nawet brzuchol moge wyczesac,futerko coraz dłuzsze,jeszcze pare tygodni i bedzie super

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek :lol: :lol:

kasia essen

Post » Wto lut 13, 2007 12:38

Maja śliczna dziwczynka jest, ale Baksiu :1luvu: :love: :1luvu:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Wto lut 13, 2007 12:43

co baksiu :wink: ?Nie czesze go narazie,widac na zdjeciach jaki potargany,nie chce mu podrazniac skory,choc juz jest z nia lepiej,na dniach bedzie scinanie futerka :roll: Odrasta mu juz swieze,zdrowe, ale te jest suche jak siano :roll: Na zdjeciach az tak tego nie widac.Baks takie chwile czułosci ma dla tzeta :evil: Do mnie przyszedł o 4 nad ranem :roll: tyle ze ja o tej godzinie to wolałabym pospac :oops:

kasia essen

Post » Wto lut 13, 2007 12:49

BBd2,ja czekam na zdjecia twojego kocia,zapomniałas? :wink:

kasia essen

Post » Wto lut 13, 2007 13:32

tak sobie przegladam fotki w moim watku,znalazłam taka,ogon wyplowiały,chudziutki i wyskubany,grzbiet zapadniety,malenka dupka

a teraz ogonek dwa razy wiekszy,puchaty i sliczny nie mowiac o tym ze kociczce sie przytyło :wink:

Obrazek

kasia essen

Post » Wto lut 13, 2007 13:45

piękna sie Majeczka zrobiła
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto lut 13, 2007 15:19

No to piszemy dalej 8) Przygotowujac dla siebie objad miałam łososia mrozonego w za duzej ilosci 8) sparzyłm wrzatkiem ,ale tylko minimalna iloscia wody oraz zostawiłam rybke w tej wodzie,łosos rozpadl sie na drobne kawaleczki,ktore tworzyły zawiesine w wodzie,powstał sosik i rybka gotowana :wink: ow sosik wymieszałam z miamiorem Lachs 8) oraz zapodałam koom, nie liczac zbytnio na jakis entuzjazm :roll: Pierwszy zjawił sie Baks i wylizal soki i troszke kawałeczkow rybki,potem Maja,ktora w kilka minut wyjadła poł miseczki 8O,po chwili baks zjawil sie znowu na male co nieco :wink: Fredziol rowniez zjadł :wink:

kasia essen

Post » Wto lut 13, 2007 19:11

Czyli one nie są niejadkami, one wiedzą co jest dobre... 8)

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto lut 13, 2007 19:15

Iza,,,one sa poprostu przegłodzone :lol: :lol:

kasia essen

Post » Śro lut 14, 2007 9:47

A ja bardzo chętnie wymienię twoje dwa niejadki na moje dwa odkurzacze
Dzisiaj Simbo pół godziny przed budzikiem siedział już na mojej poduszce i darł się że jest głodny :evil: :evil:

czarna.wdowa

Post » Śro lut 14, 2007 10:09

Ja tam wolałabym wiedziec ze jedzenie laduje w brzuchu a nie w smietniku :roll: Narazie wygrywam :twisted: Jedza wiecej mokrego,rano suche,wieczorem mokre.Bomba 8) Maja nawet z głodu coraz czesciej wskakuje mi na biurko. :wink: Normalnie to kot najedzony ma mnie gdzies a teraz :lol: :lol:
Wczoraj tz drze sie z drugiego pokoju:Kasia,.Kasia,szybko przynies aparat,,,ok,niose i co widze?Baksa na kolanach tzeta 8O Moze dla kogos to jest całkowicie normalne ale nie dla mnie,baks nigdy odkad go mam,a bedzie w tym roku lat 6 nie przyszedl na kolana 8O Z własnej nieprzymuszonej woli wskoczył do tzeta,ułozył sie w kłebek i zasnał 8O Baks nie cierpi brania na rece ani kolan,,no coz gusta sie zmieniaja,tylko dlaczego wybrał tzeta? :roll: Tz dumny bo kota mi zbałamucił 8)
Oto dowód 8)

Obrazek

Obrazek

oraz Baks w miejscu zakazanym

Obrazek

kasia essen

Post » Śro lut 14, 2007 10:21

Zdjęcia Baksa z myszką - 8O :P
Duży i taki "puchaty" :)
Śliczności - oboje!

Co do kolan TŻ-a: może kocurecek wykombinował sprytnie, że wzbudzając Twoją zazdrość ;), zmusi Cię do zwiększenia racji żywnościowych? 8)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro lut 14, 2007 10:46

kot ci się socjalizuje :D jeszcze trochę a nie będzie można usiąść żeby nie przyszedł czego ci bardzo życzę
Ale zdjęcie Baksa na stole z miną "i co mi zrobisz jak nie zejdę" boskie :1luvu:

czarna.wdowa

[poprzednia][następna]