Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Dyzio dzisiaj został już zabrany ze schroniska z drugą koteczką która ma na imię Majeczka, tylko dziewczyny proszę nie mieszajcie już z imionami bo niedługo same się pogubimy.
nie ma problemu , Dyzio trafil do mnie z zapasami , z antrybiotykiem i samymi dobrymi medykamentami , a jakby co , to mój wet a raczej wetka też ze mnie nie zedrze!!!!terenia1 pisze:Super fajnie, że z Dyziem nie jest źle, jak będziesz potrzebowała jakiejś pomocy to daj sygnał
WANDUL66 pisze:Dyzio trafił dzisiaj do mnie , ogólnie nie jest żle , nawet jeżeli jest to kk , to bardzo wczesne , niepokoi mnie jego miauk , on całkiem stracił głos , sądze ,że poszło mu mocno nie na nosek , tylko gardło . Nadal jest przymilny i mruczsty , apetyt mu super dopisuje , sądze , że w schronisku zachorował głównie na depresje!! anemon niebawem wstawi jego fotki , proszę o umieszczenie na allegro mojego numeru telefonu , podam na pw!!!
czy Dyzio ma nacięcie na prawym uszku >>> był kastrowany ?? potrzebowałabym na priw jakieś wiadomosci , jest pani ktorej o nim opowiadam ale w sumie mało o nim wiem , możesz na gg pisac 5412767ko_da1 pisze:Dyzio marzycielu moc mizianek dla Ciebiezobaczysz u Wandzi raz dwa wrócisz do sił i domek znajdziemy Ci wspaniały
Ja poprosze numer telefonu na priw
WANDUL66 pisze:Dyzio trafił dzisiaj do mnie , ogólniew nie jest żle , nawet jeżeli jest to kk , to bardzo wczesne , niepokoi mnie jego miauk , on całkiem stracił głos , sądze ,że poszło mu mocno nie na nosek , tylko gardło . Nadal jest przymilny i mruczsty , apetyt mu super dopisuje , sądze , że w schronisku zachorował głównie na depresje!! anemon niebawem wstawi jego fotki , proszę o umieszczenie na allegro mojego numeru telefonu , podam na pw!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości