sylwiah2 pisze:Zaintrygowała mnie ta erotyczna bielizna dla kociat prosze o więcej szczegółów

Niedźwiedzim, zaspanym krokiem człapię ja sobie w niedzielny poranek po dużej sali i słyszę cichutki,
damski chichot dochodzący ze środka sektora. Mój słuch natychmiast postawił większość reporterskich
zmysłów "na baczność" i nakazał zakraść się cichaczem pod to miejsce. Patrzę, a kobietki z sobie tylko
znanym błyskiem w oku przeglądają jakieś fatałaszki. Podglądam dalej

, toż to stringi jakoweś
są podziwiane... Ale, ale - nie są różowe, tiulowe i mają dziurkę słusznych rozmiarów (znaczy męskie)
Myślę sobie... fotnę, potem skopiuję wzór i będzie dla mnie jak znalazł ( już oczami wyobraźni widzałem
się ubrany w to cudo). Niestety zapomniałem wyłączyć flesza i zostałem ( o zgrozo) "namierzony"
Fotografię usunięto ze względu na punkt 3b regulaminu forum
Widocznie na tej sali nie byłem jednym mężczyzną zainteresowanym erotyczną bielizną, bowiem
moja obecność wzbudziła wesołość u pań
Na moje pytanie o seksowną dziurkę wyjaśniono mi, że owszem ona jest, ale na ogonek koci
Okazało się, że wersje bielizny są dwie, damska- zabezpieczająca (coś jak żelazne majteczki w średniowieczu),
oraz męska z "pampersem" w postaci wkładki higienicznej, zabezpieczająca przed darmowym rozdawaniem
kocurkowych elementów zapachowych. W te pędy pobiegłem po znajome hodowczynie BRI które mając w domu
pary "mieszane" są żywo zainteresowane tematem. Po powrocie okazało się że rosyjski, niebieski, zielonooki
model seksownie zaprezentował nam te kocie stringi
Tak nieco poważniej sprawę biorąc z rozmowy wynikało, że ta konstrukcja szelkowo-rzepowa musi być
szyta indywidualnie pod rozmiar kota/koteczki. Niestety nie znam bliższych "namiarów" na te urocze panie,
jednak pozwoliłem sobie powiększyć oryginał zdjęcia w miejscu zielonkawej plakietki i okazało się,
że ta przeurocza stewardka w czarnej koszulce to Pani Ewa Kudasiewicz-Winkler. Tak więc
poszukiwania zaczął bym od stewardów lub od kręgów zbliżonych do rosyjskich - niebieskich.
B_B