Propagowanie forum / Gdzie szukać domu dla kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 15:58

alice1 pisze:
Beata pisze:ja robilam ogloszenia papierowe i w necie - w tym w Wyborczej, platne
z miau mialam maly odzew

W Wyborczej (papierowej) można dac bezpłatne w piątki w Wa-wie na tzw. żółtych stronach. Nie wiem, czy w innnych miastach też. Gazeta daje też ogłoszenia ze schroniska. Bardzo pozyteczna sprawa.

wiem
ale z tego, co pamietam, trudno sie tam ze swoim ogloszeniem dostac
po drugie, przy platnym pojawialo sie tez w aaaby, wyroznione :wink:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon lut 12, 2007 15:58

Właśnie otrzymałam odpowiedź od IRafala. Cytuję:
"...na propagowanie forum nie musisz miec zgody. Kazda pomoc jest mile widziana."
:dance2:
Może dzięki temu wiele kotków będzie miało szanse na "forumowy" domek.

Uprzejmie proszę też administratora o ewentualne przeniesienie tego watku na pogawędki, a może nawet o jego przyklejenie.
Bo to słuszna sprawa!

alice1

Od: Śro paź 25, 2006 12:44

Post » Wto lut 13, 2007 0:33

ja propaguję forum na gronie- niech ludziska czytają, niech się kształcą prokocio :) osobno propaguję Kociarnię jako alternatywę dla niepewnych ogłoszeń ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto lut 13, 2007 7:41

maggia pisze:Mam jednego kota. Chciałabym drugiego, ale mojego TŻ-ta nie mogę przekonać. Uparty jest jak nie wiem! :(

To wez jakiegos na tymczas. :D A pozniej sie zobaczy... :wink:
dorzuć się do sterylek: https://www.ratujemyzwierzaki.pl/azg dla bezdomnych: KRS 0000338819

Edzina

Od: Czw lut 10, 2005 12:07

[poprzednia]