SCHR.KATOWICE- zapraszam do nowego wątku-ponad 100str

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 12, 2007 23:29

Dziewczyny mam dwa domki dla młodej czarnej koteczki.
Wstępnie sprawdzone i zaakceptowane.
Nie macie 'na stanie' takiej slicznotki.

Przepraszam, ale wieczny brak czasu sprawia, ze pogubiłam sie katowickich kotach i nie wiem co i kto ma :oops:
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon lut 12, 2007 23:38

jest młoda czarna i nawet grafitowa ale teraz na leczeniu u Tereni , za chwilke będa nowe napewno , ja mam malutką 8 tygodniową czarną koteczke też :lol: inne czarne tez sa na kociarni :) tu masz wątek czarnej Pumy

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2051366#2051366

a to grafitowe cudo

Obrazek

czy ta kotka koniecznie musi byc czarna ?? jak chcesz daj numer gg albo telefonu na priw , jak co będziemy Cie informowac na bierząco jakie mamy nowe czarne kotki , może akurat te dwie śliczne damy przypadną domkom do serca :lol:
Ostatnio edytowano Śro lut 14, 2007 20:20 przez ko_da1, łącznie edytowano 2 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lut 12, 2007 23:51

Koniecznie czarna i koniecznie młoda.
Do 4-5 miesięcy.

Miałam do wydania dzikie rodzenstwo Mambe i Tumbo.
Tumbo poszedł do nowego domu, a po Mambe zgłosiły sie dwa kolejne.
Po dwóch dnaich nowi własciciele Tumbo stwierdzili, ze jest smutny, teskni za siostrzyczką i przyjechali po Mambę :D .
Tym sposobem mamy dwa domki a kotki brak.
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Pon lut 12, 2007 23:54

Ja mam w domu 8 tygodniową czyli dwu miesięczną koteczke , a te w schronie maja około 6-9 miesięcy tak mi sie wydaje , jak te sie nie spodobają to damy Ci znać jeśli pojawią sie inne koteczki w tym wieku szukające domku :wink:
Ostatnio edytowano Wto lut 13, 2007 0:06 przez ko_da1, łącznie edytowano 1 raz
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon lut 12, 2007 23:59

U mnie na leczeniu jest grafitowa koteczka, ta o którj pisze Natalia powyżej, ale chyba jest trochę starsza, okołu 8 miesięcy, ale jest super słodka, najspokojniejszy kotek pod słońce. Jest w trakcie leczenia od soboty kiedy ją zabrałam ze schroniska, ma koci katar, ale leczenie powoli przynosi efekty. Jeżdże codziennie z nią na zastrzyki. Muszę ją też trochę podtuczyć bo chudzinka straszna. Jest wysterylizowana. Zamiesczę jej zdjęcia, ale muszę to zrobić w dziennym świetle, bo wieczorem nic nie wychodzi, ani z lampą ani bez, jest taka czarniutka, że mało co widać. Jak coś to pisz. Koteczka jest u mnie mieszkam w Sosnowcu.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lut 13, 2007 7:57

tangerine1 pisze:Koniecznie czarna i koniecznie młoda.
Do 4-5 miesięcy.

Miałam do wydania dzikie rodzenstwo Mambe i Tumbo.
Tumbo poszedł do nowego domu, a po Mambe zgłosiły sie dwa kolejne.
Po dwóch dnaich nowi własciciele Tumbo stwierdzili, ze jest smutny, teskni za siostrzyczką i przyjechali po Mambę :D .
Tym sposobem mamy dwa domki a kotki brak.

Może Jaaga ma?
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto lut 13, 2007 8:14

Obrazek[/quote]

Dyzio około 4-5 miesięcy ma powiekszone więzy chłonne, wyciek z oczu, świerzbu o dziwo nie miał.

Dostał antybiotyki, kropelki do oczu,scannomune .
W domu , nie podobało mu się że jest zamknięty w łazience, darł się cały czas, i tak jak napisała Wanda, ma coś ze strunami głoswymi.
Zresztą moja też..

Kupala strzelił twardego ,zjadł chrupy.
W schronisku pracownica mówiła że nic nie jadł.
U mnie rzucił się na jedzenie.

Co tu duzo mówić ten kociak jest za mały na kociarnie, powinni mieć jakieś inne pomieszczenie dla starszych i dla młodzieży

Żwirku nie kupiłam , zoologiczny był już zamkniety
Dałam tylko 1 kg puriny.
Az mi wstyd....

Obrazek[/quote]

Koteczka -Maja
Wiek około pół roku, psika, wyciek z oczek, troszeczke z noska, zapalenie krtani, swierzb.

Ma rozwolnienie...była troszeczke odwodniona
Miałam przyjemność dowiedzieć się już w lecznicy.....
dlatego wczoraj nie dałam jej nic do jedzenia.
Dziś rano troszeczke kurczaka z ryżem

Kupiłam antybiotyki, ,kropelki i maść do uszek,od anemonn dostała BG
Jutro do kontroli

wieczorkiem przyjechała anemonn , wzieła Dyzia i zawiozła do Wandy
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto lut 13, 2007 10:06

śliczne są kociaczki , szybciutko ogłoszenia robie niech domki znajdą sie dla nich wymarzone :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto lut 13, 2007 12:05

wiadomo juz czy koleżanka zabrała maluchy ?? wiem ze w schronisku już ich nie ma , za to są 4 nowe bure 2-3 tygodniowe i są leczone :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto lut 13, 2007 15:34

ko da jak będziesz wiedzieć coś o maluchach to daj znać
potrzebuję zdrowego kotka bardzo młodego czyli kociaka na już
myślałam o Chochliku ale znalazłaś mu domek :P
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lut 13, 2007 16:25

Alpi pojechała własnie do nowego domku , moja córka siedzi i płacze , rozstania są bardzo ciękie :cry: Chochlik jedzie w sobote albo w niedziele do Oświęcimia tam będzie mieszkał mając do dyspozycji duży i piękny dom z ogrodem w oddali od ulic i miasta :D co do tamtych maluchów ktore wczoraj widziały dziewczyny w schronie ja na tą chwile nic nie wiem , Tereni koleżanka miała je zabrać więc musimy poczekac na wieści ale Iwona ma cudnego Burego kocurka około 4 miesięcznego ktory ma na teraz zaklepany z tego co wiem domek tymczasowy ale moze oni zabrali by go na stałe ?? albo Dyzia też ma 4-5 miesięcy w tej chwili :wink:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto lut 13, 2007 16:42

a jak Dyzio się czuje :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto lut 13, 2007 16:43

to ja mam byc tymczasem dla Buraneczka ;) , ale jesli sie trafi szybciej jakis domek to super
na razie kocio chyba pojdzie do mojej kolezanki na te kilka dni, w Katowicach (uwaga, kolezanka ma jednego kota ;) 8) )
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Wto lut 13, 2007 18:19

Natalia skąd wiesz o czterech małych burych kotkach, które są na leczeniu, te co ja wczoraj widziałam były trzy raczej nie były bure, i one dzisiaj zostały zabrane do leczenia, Koleżanka była w schronisku i pracownica tak jej powiedziała, to samo potwierdziła mi w rozmowie telefonicznej. Więc czy są jakieś jeszcze inne... Koleżanka została przez panią dokładnie
"przesłuchana". Powiedziała , że jak się lekarz zgodzi to może je wydać leczone, podała jej numer telefonu, ale to nie był doktor B. Mają być leczone do piątku, próbowałam się do niego dodzwonić, ale nie odbiera telefonu. I w zasadzie w tej sprawie jest sytuacja patowa, czy dać spokój do piątku, czy naciskać. Oto jest pytanie. Jadę zaraz z grafitką do weta na zastrzyki.
'

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lut 13, 2007 18:25

ktoś szukał kocurka a ja miałam juz zamówionego Chochlika więc powiedziałąm ze są w schronisku trzy maluchy , ta osoba poprosiła kogos by zadzwonił bo nie miałą nic na karcie i ta osoba zrozumiałą ze sa 4 kotki 2-3 tygodniowe ale chore i muszą być leczone i ze są bure , potem dzwonili jeszcze raz i powiedzieli ze są 3 jednak i u osoby prywatnej na leczeniu , myślałam że u was :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

[poprzednia][następna]