Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
edda pisze:Zastanawiałam się też, czy dałoby się wrzucić te ogłoszenia do internetu, tak żeby więcej osób z Krakowa mogło wydrukować choćby po jednym i np. powiesić w pracy, szkole itd?
Tweety pisze:Zosiu, strefa zero objechana kilka razy w kółko (straszny ziąb, nie chciałam dzieci wypuszczać z auta na dłuższy spacer). Jechaliśmy tak wolno, że ludzie idący piechotą nas wymijali :D I może to i dobrze, bo nam dziecko skoczyło prosto pod koła kiedy jego tatuś z kolegami cmokali nad jakąś wypasioną furą :evil: Nie sądziłam jednak czy kociuchom chciałoby się wędrować po takim przenikliwym zimnie
Monisek pisze:Zosiu, a czy rozważałaś może wydrukowanie takich mini-ogłoszeń - kartka A6 ze zdjęciem i opisem? Można wtedy takie ogłoszenia powrzucać do skrzynek na listy w rejonie zaginięcia Smoczka. Byłaby taka możliwość? Tak mi przyszło do głowy, chociaż nie wiem, czy ten pomysł jest dobry. W każdym razie, jak ktoś dostanie do łapy, to zazwyczaj rzuci okiem...
Tweety pisze:edda pisze:Zastanawiałam się też, czy dałoby się wrzucić te ogłoszenia do internetu, tak żeby więcej osób z Krakowa mogło wydrukować choćby po jednym i np. powiesić w pracy, szkole itd?
to jest sensowny pomysl, ja bym mogla powiesić u nas w biurze, w końcu ludzie z różnych stron do nas przychodzą a właśnie będę wieszać tablicę naszej fundacji więc w sam raz mam miejsce na kącik "zaginione"
Happy pisze:Mysle, ze dobrze byloby powiesic te ogloszenia w roznych sklepach, instytucjach itp. (chyba ze tam tez juz wisza), bo rzeczywiscie wiele osob porusza sie niemal wylacznie samochodem spod domu prosto do swojego celu.
Malutkie ogloszenia do skrzynek tez dobre! Moze ktos moglby pomoc w drukowaniu, moze byloby tych ktosiow wiecej i nie wyjdzie to tak strasznie drogo? Nie wiem, zastanawiam sie... Ale skuteczne chyba by byly te karteczki.
Smoczku, ja juz nie moge sie doczekac, az wrocisz :(
Monisek pisze: /../ w każdym przyzwoitym punkcie ksero, który świadczy usługi drukowania. Najlepiej to puścić na kolorowej drukarce laserowej. We Wrocławiu taka usługa kosztuje 2 zł / szt. A-4. Czyli w sumie wyszłoby około 50 zł. Ewentualnie - faktycznie, jak zbierze się kilka osób, które podrukują po parę kartek, to tych ogłoszeń trochę będzie. Ja też oczywiście w tym pomogę :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, squid i 106 gości