Filipek- już u Agusiaw - prosimy o zamknięcie wątku :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 11, 2007 19:43

No to zaczynam się znowu cieszyć :dance: :balony: :dance2: że Filipek już u siebie jest :) Cudnie wyglądają razem z Bazylkiem :)
I widzę, że już czuje się jak u siebie :)
Idę z radością usuwać ogłoszenia Filipka.

Agusiaw pisz o chłopakach dużo :) I wygłaskaj ich ode mnie :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Nie lut 11, 2007 19:55

mokkunia pisze:No to zaczynam się znowu cieszyć :dance: :balony: :dance2: że Filipek już u siebie jest :) Cudnie wyglądają razem z Bazylkiem :)
I widzę, że już czuje się jak u siebie :)
Idę z radością usuwać ogłoszenia Filipka.

Agusiaw pisz o chłopakach dużo :) I wygłaskaj ich ode mnie :)

Mokkunia - wygłaskam :-) Jak tylko się dadzą - na rzaie ciągle "ustalają hierarchię" :-/ Mam wrażenie, że Bazylek już by się chciał zakumplować, ale Filipek na niego fuka ;-( Troszkę go rozumiem - jest tu nowy pewno jeszcze się boi i w ogóle. Ciekawe ile oni tak się będą "docierać"??

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Nie lut 11, 2007 20:00

Czy mi się wydaje, czy przy tych miskach oni jacyś tacy podobni do siebie? :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie lut 11, 2007 20:04

no proszę Filipku, tylko badź grzeczny :wink:
on jak zwykle-bezstresowy :D
szybko na koty:)
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie lut 11, 2007 20:05

Kicorek pisze:Czy mi się wydaje, czy przy tych miskach oni jacyś tacy podobni do siebie? :lol:

:-D :-D Podobni podobni, ale spokojnie - już ich rozróżniam :-P

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 20:08

Założysz im wątek na Kotach? Ze zdjęciami oczywiście 8)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Nie lut 11, 2007 20:08

Ale numer: Bazylek ani razu nie wskoczył na kredens w kuchni, a Filip już sietam przechadza!!! :-P

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 20:11

agusiaw pisze:Ale numer: Bazylek ani razu nie wskoczył na kredens w kuchni, a Filip już sietam przechadza!!! :-P

Georg-inia jak Ty go wychowałaś :twisted: :wink:

mokkunia

Post » Nie lut 11, 2007 20:18

mokkunia pisze:
agusiaw pisze:Ale numer: Bazylek ani razu nie wskoczył na kredens w kuchni, a Filip już sietam przechadza!!! :-P

Georg-inia jak Ty go wychowałaś :twisted: :wink:

Spoko Mokkunia - on jest po prostu sprrrytny :-P

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 21:27

wrócilismy :) nie mogłam sie doczekać, żeby wieści przeczytać :)

Agusiaw, ja tu pisałam lojalnie, że on jest cffaniaczek ;) u nas nauczył się wchodzić na segment juz drugiego dnia :twisted: co do przyzwyczajania się, to szybciutko pójdzie, chłopcy są malutcy jeszcze, daj im troszke czasu :) krzywdy sobie nie zrobią :)

to co? idziemy na Koty, czy zamykamy ten watek i zakładasz chłopakom ich własny? :)

Filipku, bądź grzeczny i pamiętaj, ze Cie kochamy :1luvu:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Nie lut 11, 2007 21:45

Georginia, już się zorientowałam, że to całe rzucanie się na siebie to trochę ściema - bo jak przyszło jedzonko, to nagle zapomnieli, że się jeszcze nie lubią i łepek przy łepku szamali, aż się uszka nietoperzaste trzęsły! :-D
Obrazek
A później się grzecznie ustawili w kolejkę do kuwetki i jedne siuśki za drugimi poszły :-P
A teraz znowu na siebie prychają i fukają :-)
:-D Nie orientuję sie jeszcze za dobrze na forum - czy tu w Kociarni kotki szukają domków, a na Kotach są kotki już z domkami?

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 21:54

agusiaw pisze::D Nie orientuję sie jeszcze za dobrze na forum - czy tu w Kociarni kotki szukają domków, a na Kotach są kotki już z domkami?

dokładnie tak :) mozemy więc albo poprosić o przeniesienie wątku - tylko, że wtedy nie masz możliwosci zmiany treści tematu :( albo prosimy o zamknięcie tego, a nowy dla obu krówczastych załozysz na Kotach...
I poproś też Modów w temacie swojego wątku - tego, że szukasz kotka - o zamknięcie, żeby nie robić bałaganu :) chyba, że chcesz jeszcze jakiegoś ;)

foty boskie ;) prychanie i fukanie przejdzie, a w kocich zabawach - to i tak nigdy nie zrozumiesz o co chodzi :ryk: u nas Filipek z Klemensem jak się "bawili" to Klemens-judoka rzucał małym o podłogę, aż furczało, a ten cały w skowronkach był :roll:

Georg-inia

Post » Nie lut 11, 2007 21:54

Agusia - Kociarnia to miejsce dla szukających domku, a na kotach nasze koty, kocie porady i inne :)

mokkunia

Post » Nie lut 11, 2007 22:57

Georg-inia pisze:
agusiaw pisze::D Nie orientuję sie jeszcze za dobrze na forum - czy tu w Kociarni kotki szukają domków, a na Kotach są kotki już z domkami?

dokładnie tak :) mozemy więc albo poprosić o przeniesienie wątku - tylko, że wtedy nie masz możliwosci zmiany treści tematu :( albo prosimy o zamknięcie tego, a nowy dla obu krówczastych załozysz na Kotach...
I poproś też Modów w temacie swojego wątku - tego, że szukasz kotka - o zamknięcie, żeby nie robić bałaganu :) chyba, że chcesz jeszcze jakiegoś ;)

foty boskie ;) prychanie i fukanie przejdzie, a w kocich zabawach - to i tak nigdy nie zrozumiesz o co chodzi :ryk: u nas Filipek z Klemensem jak się "bawili" to Klemens-judoka rzucał małym o podłogę, aż furczało, a ten cały w skowronkach był :roll:

:-D ok założę nowy na Kotach a ten zamykamy:-) w swoim poscie "Szukam kotka" zmieniłam tytuł :-)
idziemy spać - chłopaki po tym "zapoznawaniu" padli tak jak stali :-) (nawet już do "domków" nie mieli siły dojść :-P[/url]

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 23:00

dobrze, zmieniam tytuł i proszę Modów o zamknięcie :)

jeszcze tylko chcę bardzo podziękować Magiji, która Filipka uratowała od tułaczki po mrozie :1luvu: oraz Puss - bo to dzięki niej Agusiaw zobaczyła ten wątek i pokochała małego :1luvu:
No i oczywiście wszystkim Cioteczkom, które nam kibicowały :1luvu:

Georg-inia

[poprzednia][następna]