A co do ogonka Mai,na poczatku miała malenki,wogole nie jak pers,musze znalezc fotke to porownam
porcja Baksa
z dobrych wiadomosci,,Baks podjadł troche mokrego leonardo
Moderator: Estraven
Chilli pisze:kasia essen pisze:Chilli pisze:Moje calkiem jak kotki![]()
Aha - a drapak kasiu polecam z eBay - sa takie do sufitu po okolo 50-60 euro
ale mi własnie chodzi o rozlozyste,by byly bardziej stabilne,mam nadzieje ze tam tez takie znajde,duzo taniej niz w sklepach
Te do sufitu sa bardzo stabilne - mocuje sie je do sufitu i moje dwa szalejace koty tylko troche nim chwieja, mimo prawie 3m wysokosci. A Chilli wazy sobie w okolicach 6 kilo![]()
Rozlozyste zajmuja za duzo miejsca
izaA pisze:Ależ u Ciebie ruch w tym wątku...kuweta PRZEOGROMNIASTA...moja to to maleństwo![]()
[/quote]kasia essen pisze:wstawiłabys fotke swojego drapaka?![]()
ale cie mecze
kasia essen pisze:Dziekuje Moniko,teraz dopiero mozna zobaczyc jak karma wpływa na wyglad futra,Ogon ma wreszcie jak pers,az tz sie nie moze jej naglaskac taka roznica,futro juz nie jest watowate.Jest super mieciuchne
Wczesniej jadla whiskasa w schronisku
Chilli pisze:kasia essen pisze:wstawiłabys fotke swojego drapaka?![]()
ale cie mecze
Narazie wstawie fotke z eBay -
drapak Madrid deckenhoch
Kolor ten sam, tylko gorna czesc mam bardziej rozciagnieta, bo wysokie mieszkanie
A wieczorkiem znajde cos z domu
Monika L pisze:kasia essen pisze:Dziekuje Moniko,teraz dopiero mozna zobaczyc jak karma wpływa na wyglad futra,Ogon ma wreszcie jak pers,az tz sie nie moze jej naglaskac taka roznica,futro juz nie jest watowate.Jest super mieciuchne
Wczesniej jadla whiskasa w schronisku
Biednawłaśnie widać na tym pierwszym zdjęciu ,że taka sierć jak skręcona i kolor matowy.
Pewnie i tak jedzą lepiej niż nasze koty w schroniskach
kasia essen pisze:i ten kosztuje 60 euro?
izaA pisze:A może on 600 Euro kosztuje...bo za 60 to ja też chcę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości