Filipek- już u Agusiaw - prosimy o zamknięcie wątku :)))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw lut 08, 2007 18:25

No proszę bardzo, a gdzie Georg-inia?
Pakujesz Filipka? :D
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Czw lut 08, 2007 20:29

Huraaa! :-)
Cieszymy się bardzo:-D Właśnie wróciłam z zakupów - mamy już drugą miseczkę dla Filipka, drapaczek, nowe zabawki, kocyk i dużą kuwetkę z drzwiczkami :-)
Wszystko czeka na Nietoperka :-D

agusiaw

Od: Wto lut 06, 2007 15:10

Post » Czw lut 08, 2007 20:41

no niestety :( narazie nie wiadomo, czy Moriaaa na pewno pojedzie w sobotę, bo panowie mechanicy jeszcze nie naprawili jej auta :( jutro wieczorem będzie wiadomo, co i jak: sobota czy niedziela, czy niestety dopiero przyszły tydzień... będę jeszcze szukać innych możliwosci na wszelki wypadek, ale póki co - trzymajmy kciuki za panów mechaników :ok: :ok: :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw lut 08, 2007 20:51

ooojjj;-( mam nadzieję, że zdążą - obiecałam Bazylkowi, że w sobotę będzie miał braciszka ;-)

agusiaw

Post » Czw lut 08, 2007 21:16

Kciuki mocne, żeby jednak się udało Filipkowi pojechać do nowego domku w ten weekend :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Pt lut 09, 2007 11:03

Wiadomo coś? Jedzie Filipek jutro?

mokkunia

Post » Pt lut 09, 2007 11:15

mokkunia pisze:Wiadomo coś? Jedzie Filipek jutro?

jeszcze nie wiadomo :( mam sie kontaktować z Moriaaa dopiero popołudniu, bo narazie panowie mechanicy mają naprawiać...

Bardzo bym chciała, żeby Filipek jak najszybciej znalazł się u Agusiaw i rozpoczął swoja wielką przygodę, ale co zrobić... musimy czekać na wieści

Georg-inia

Post » Pt lut 09, 2007 13:35

A my tu z Bazylkiem czekamy i czekamy... :-) Wczoraj Bazylek ogladał zdjęcia Filipka (tzn. pewno dużo bardziej interesował go kursor na monitorze :-) tym niemniej wyglądał, jakby patrzył na Filipka :-D)
Żeby tylko ci mechanicy zdążyli... :-/

agusiaw

Post » Pt lut 09, 2007 15:20

agusiaw pisze:A my tu z Bazylkiem czekamy i czekamy... :-) Wczoraj Bazylek ogladał zdjęcia Filipka (tzn. pewno dużo bardziej interesował go kursor na monitorze :-) tym niemniej wyglądał, jakby patrzył na Filipka :-D)

Agusiaw, nie martw się, lepiej od kompa nie odchodź dzis w ogóle, bo ja tu pół forum już na nogi postawiłam :D

Georg-inia

Post » Pt lut 09, 2007 15:54

Georg-inia pisze:
agusiaw pisze:A my tu z Bazylkiem czekamy i czekamy... :-) Wczoraj Bazylek ogladał zdjęcia Filipka (tzn. pewno dużo bardziej interesował go kursor na monitorze :-) tym niemniej wyglądał, jakby patrzył na Filipka :-D)

Agusiaw, nie martw się, lepiej od kompa nie odchodź dzis w ogóle, bo ja tu pół forum już na nogi postawiłam :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mokkunia

Post » Sob lut 10, 2007 9:35

Jedziemy do Wrocławia :D jako że Morii autko umarło całkiem (przynajmniej na jakiś czas ;) ) a brat Agacior-ka miał objeżdżać połowę miast w Polsce ;) mój nieoceniony, kochany TŻ stwierdził:"ile jest do tego Wrocławia? 200 km? zrobimy sobie wycieczkę w niedzielę, chcesz?" :lol:

Agusiaw już wie i czeka na Filipka :) już jutro mały będzie w swoim nowym domku :)

w wątku transportowym już napisałam, wiem, że późno, ale może ktoś coś potrzebuje do- albo z Wrocławia? 8)

Georg-inia

Post » Sob lut 10, 2007 9:42

Dla TŻta :king: :1luvu:
Bardzo się cieszę, że Filipek już jutro jedzie do swojego domku :)
:dance: :balony: :dance2: :kitty: :partygirl:

mokkunia

Post » Sob lut 10, 2007 15:43

Hej hej! Jesteśmy - padnięty internet ruszył:-) Czekamy z Bazylkiem na Filipka - to już jutro :-D
Wklejam Bazylka atakującego drapak :-)
http://upload.miau.pl/2/18410.jpg

agusiaw

Post » Sob lut 10, 2007 15:43

Obrazek
teraz chtba bedzie dobrze :-P

agusiaw

Post » Nie lut 11, 2007 18:39

Filipek już u mnie:-) Pierwsze sowje kroki po wejściu do nowego domku skierował do miseczki, którą wyczyścił do dna, a zaraz potem ofukał Bazylka! Bazylek jest większy od niego, więc trochę śmiesznie to wyglądało, ale Georginia wspominała, że Filipek jej koty też od początku poustawiał :-D Potem zaczęło się "poznawanie" - przyznam, że byłam pełna obaw, bo kotki goniły się, prychały, fukały, syczały, burczaly i pacały się łapkami. Co prawda nie były zjeżone i nie miały napuszonych ogonów (tzn miały tylko przez krótką chwilkę przy pierwszym "wąchnięciu", ale potem już nie) i to pacanie z tego co zauważyłam - to bez pazurków - ale mimo wszystko... Czytałam gdzieś, że zwierzęta w domu musza same sobie ustalić między sobą hierarchię, wiec nie ingerowałam w to co robią, mimo, że momentami wyglądało groźnie (przynajmniej tak mi sie wydawało). Mam nadzieję, że to takie "pierwsze koty za płoty" i że mimo wszystko się polubią :-)
Filipek to straszny pieszczoch - już w aucie wyczłapał z transporterka i położył mi się na kolanach, a zanim zdążyliśmy dojechać do domu (trwało to ok 20 minut) już zdążył wyłożyć sie na plecki i wystawić brzuszek do miziania! :-) Teraz siedzę przy komputerze a on władował mi się na kolana i sobie śpi :-) Aha i jest duuuużo śliczniejszy niż na zdjęciach! :-)
Wklejam też pierwsze wspólne zdjęcie chłopaków:-)
Obrazek
P.S. Georginia - dzięki jeszcze raz za poświęcenie niedzielnego popołudnia i przywiezienie nam Filipka! :-)

agusiaw

[poprzednia][następna]