Ciachamy bezdomność cały rok (licznik: 228) cz.1, 2006-2007

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 05, 2007 13:37

podnoszę :) i zapraszam na swoją aukcję na Bazarku 8) (jedna jest na Ciacha, a reszta dla innych potrzebujących kotek)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lut 05, 2007 15:24

Aga, dziękuję! :D
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pon lut 05, 2007 18:30

ryśka pisze:Bardzo prosimy o wspieranie akcji - marzę, że uda nam się do wiosny wykastrować trochę kocic, inaczej ich dzieci będą trafiac do schronisk i umierać na ulicach latem. Akcjonariusze Ciach i Operatorzy - łączmy się! ;) :D

zacytuje sobie :wink:
Rysiu, jutro na Allegro wystawie jedna aukcje na CIACHa :D , zobaczymy ile uda nam sie uzbierac
moge podac Wasz wstep i numer konta w opisie, prawda?

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Pon lut 05, 2007 20:05

Hej.

mamy z koleżanką taki fajny srebrny naszyjnik i wisiorek w tonie walentynkowym :1luvu: i chciałybyśmy go wystawić na aukcji tutaj na tym zacnym forum. Ale mamy dwa problemy :? :

1. jak się umieszcza tutaj wszelkiego rodzaju aukcje :?:

2. na jaki zbożny cel przeznaczyć ten naszyjnik :?:

Tak sobie myślę, że właśnie ta akcja ucinania bezdomności to dobry pomysł. :idea:

Pomożecie nam to zrealizować??
Obrazek
a to mój kochany Bazyl :) łobuz jakich mało! :)

Monika Durska

Od: Śro lis 01, 2006 1:38

Post » Pon lut 05, 2007 20:28

Monika Durska pisze:Hej.

mamy z koleżanką taki fajny srebrny naszyjnik i wisiorek w tonie walentynkowym :1luvu: i chciałybyśmy go wystawić na aukcji tutaj na tym zacnym forum. Ale mamy dwa problemy :? :

1. jak się umieszcza tutaj wszelkiego rodzaju aukcje :?:

2. na jaki zbożny cel przeznaczyć ten naszyjnik :?:

Tak sobie myślę, że właśnie ta akcja ucinania bezdomności to dobry pomysł. :idea:

Pomożecie nam to zrealizować??

1. wystarczy wejsc na forum Koci Bazarek i tam zalozyc nowy temat - mozecie zreszta podejrzec najpierw inne aukcje, zeby wiedziec, co trzeba napisac
2. dobry pomysl - naprawde dobry :D

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

Post » Wto lut 06, 2007 17:49

Beata pisze:
ryśka pisze:Bardzo prosimy o wspieranie akcji - marzę, że uda nam się do wiosny wykastrować trochę kocic, inaczej ich dzieci będą trafiac do schronisk i umierać na ulicach latem. Akcjonariusze Ciach i Operatorzy - łączmy się! ;) :D

zacytuje sobie :wink:
Rysiu, jutro na Allegro wystawie jedna aukcje na CIACHa :D , zobaczymy ile uda nam sie uzbierac
moge podac Wasz wstep i numer konta w opisie, prawda?

Ależ oczywiście! :D Bardzo wielkie dziękuję! :D

W przyszłym tygodniu, jesli tylko wiatry będą pomyślne, bedziemy ciachać bezdomne koty na wsi - u Aani.
Niestety lekka zima napawa przerażeniem - Ania obserwuje koty na wsi i.... kotki już miały ruje albo już mają ruje - sezon kociakowy może się przesunąć nawet o 2 miesiące w tym roku :crying: Spieszmy się ciachać...
Obrazek

ryśka

Post » Wto lut 06, 2007 18:21

co by miały być niepomyślne. :wink: a rujki ruszyły w połowie stycznia :cry: cała działkę mam poznaczoną :evil: Rysiu w poniedziałek będę się orientować: możliwe, że do matki piwniczątek będzie potrzebna klatka-łapka. przeniosła się z piwnicy do domu obok, a tam mieszka bardzo stara i przepraszam za brak szacunku dla siwych włosów kompletnie głupia baba. to od niej dostałam 3 lata temu Behemota-też jej się dziczka rozmnożyła. nie podejmuję się tłumaczenia co to sterylka, a matka podchodziła tylko do "karmicielki". ale z kolei warunki na "łapanke" jak złoto aż żal, że więcej kotów tam nie przychodzi. wszystkie bym wycięła. kurcze

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Wto lut 06, 2007 18:23

ups.... kotuś mi wysłał posta zanim skończyłam

aania

Post » Wto lut 06, 2007 20:52

Aaniu, wykastrujemy co się tylko da - dopóki mamy jakiekolwiek środki na koncie kastracja to priorytet. Co prawda ostatnio krucho z tymi srodkami, ale... na każdego kociaka wydajemy potem conajmniej kilkakrotnie więcej środków niż na kastrację 1 kociej matki, która urodzi potem całe stadko takich kociąt :(
Klatka łapka oczywiście jest do Twojej dyspozycji, jesli bedzie potrzebna.
Obrazek

ryśka

Post » Śro lut 07, 2007 0:55

melduję posłusznie, że 2 Ciachy poszły, jutro powinny być u Was na koncie 8)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro lut 07, 2007 9:08

Bardzo dziękuję! :love:
Obrazek

ryśka

Post » Czw lut 08, 2007 15:06

nie ma za co :D wiem, że je dobrze wykorzystacie :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Czw lut 15, 2007 18:32

poszedł już nowy ciach 2007

Nie zauważyłam, że skończyła się data dyspozycji przelewów :(

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Czw lut 15, 2007 18:54

pierwsza szt. już u mnie. koteczka. jutro rano przyjeżdża po nią pani wet. na moje oko to takie sierpniowe "dziecko"

aania

Post » Czw lut 15, 2007 19:21

To ten króweczek, aaniu?

Batka, dziękuję! :D

Uzupełniłam pierwsza stronę :)
Jest 1 ciach więcej - Fidelek azylowy, który mieszka w domu tymczasowym.

Jutro wolontariuszka CK, p. Ania, bedzie próbowała złapać parkę - ktoeczkę i kocurka do ciachnięcia. Mam wielką nadzieję, że się uda.
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]