Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bettysolo pisze:a może Jaaga kiedyś w jakimś wątku pokaże nam swoich czworożnych domowników
Jaaga pisze:bettysolo pisze:a może Jaaga kiedyś w jakimś wątku pokaże nam swoich czworożnych domowników
Zapraszam zainteresowanych na stronę www.zkociegodworu.pl. Tam są pokazane moje psy i koty oraz tymczasowicze, z tym, że ci ostatni zmieniają się tak szybko, że nie nadążam z aktualizacją strony.
Swietnie, że grafitowe kotunie wszystkie będą w domkach. Ja dziś też pożegnałam częstochowskiego Migdałka, a jutro do nowego domu jedzie jego mama.
Jaaga pisze:bettysolo pisze:a może Jaaga kiedyś w jakimś wątku pokaże nam swoich czworożnych domowników
Zapraszam zainteresowanych na stronę www.zkociegodworu.pl. Tam są pokazane moje psy i koty oraz tymczasowicze, z tym, że ci ostatni zmieniają się tak szybko, że nie nadążam z aktualizacją strony.
Swietnie, że grafitowe kotunie wszystkie będą w domkach. Ja dziś też pożegnałam częstochowskiego Migdałka, a jutro do nowego domu jedzie jego mama.
Jaaga pisze:Mam dużo energii i nie potrafię się nudzić.
Od jutra znów dom będzie bez dodatkowych kotów. Ciekawe na jak długo tym razem![]()
pisiokot pisze:Jaaga pisze:Mam dużo energii i nie potrafię się nudzić.
Od jutra znów dom będzie bez dodatkowych kotów. Ciekawe na jak długo tym razem![]()
no, no![]()
czapki z głów przed Jaagą![]()
iwona_35 pisze:pisiokot pisze:Jaaga pisze:Mam dużo energii i nie potrafię się nudzić.
no, no![]()
czapki z głów przed Jaagą![]()
Właśnie, Jaaga bardzo dużo zrobiła dla kotów ze schroniska i nie tylko.
Była długo wczesniej , niż my.
Pani Ula i P.Kierownik opowiadała jak wlatywała ,brała po pare sztuk i już jej nie było...wspaniała dziewczyna.
Gdyby pisała na forum dokładnie co dla kocich bied zrobiła, to
uffff czapki, berety i co kto nosi z głów![]()
![]()
![]()
![]()
Sama sterylizowała, leczyła,wyadoptowywała.....
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, ewar, Google [Bot], puszatek i 110 gości