rambo_ruda pisze:Monika L zbieramleżą i mam wystawkę na półce w pokoju. ale czy wróżka przyjdzie... hm, narazie jest babcia, może coś jej szepne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:Monika L zbieramleżą i mam wystawkę na półce w pokoju. ale czy wróżka przyjdzie... hm, narazie jest babcia, może coś jej szepne
czarna.wdowa pisze:Jak ta paskuda`dostała się na szafkę na której stoi kosmetyczna nie mam pojęcia![]()
i dlaczego tym razem zajęła się kosmetykami - kiedy zaraz obok stał jej ukochany papier![]()
rambo_ruda pisze:szepnełam babci ale nową kuwete ja zakupiłam. no cóż
czarna.wdowa pisze:wczoraj nawet nie startowałam do aparatu
wróciłam późno a po całodziennej migrenie przypominałam raczej zombie![]()
Za to w domu czekały mnie dwa bardzo głodne i złe koteczki![]()
Co prawda obiad był przygotowany, Dami podgrzał i wrzucił do miseczek
ale jak zwykle karmienie nie przez Pańcię zostało zignorowane przez futra
Simbutek podchodzi do misek (albo zostaje przynoszony) niucha, robi w tył zwrot i odchodzi
a Sarabka to jeszcze parę niecenzuralnych słów rzuci Damiemu i przyleje mu łapą![]()
O dziwo to samo jedzenie podgrzane i podane przeze mnie znika w tempie ekspresowym![]()
A wieczorem dostało mi się za wszystkie czasy - niby w zabawie- ale ja już swoje wiem
varia pisze: kochane koteczki, z głodu padną, a nie zjedzą jeśli im Pańcia nie poda, to się miłość nazywa![]()
![]()
czarna.wdowa pisze:A bicie Pańci jest po częściach ciała zbędnych do przygotowywania jedzenia - tzn nogach
Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 19 gości