Uschi pisze:Pipsi, a na allegro jest ogłoszony? Jeśli nie, oferuję swoją pomoc, mam konto
Dzięki Uschi. Ja też mam konto. Tylko ja się strasznie boję tak przez allegro go oddawać. Ale chyba nie mam wyjścia. Muszę te ogłoszenia porobić.
Moderator: Estraven
Uschi pisze:Pipsi, a na allegro jest ogłoszony? Jeśli nie, oferuję swoją pomoc, mam konto
Eee, tam, musisz. MusiszPipsi pisze:Muszę te ogłoszenia porobić.
Pipsi pisze:Miuś budzi mnie w nocy. Liże po ręku. Mimo, iż tłumaczę, że się umyłam, a ten swoje. Kładzie mi się koło głowy i włącza traktor. I najlepsze ugniata łapciuchami, a potem ciumka. mamę we mnie zobaczył, czy co? Cały dzień się zastanawiam, czy on myśli, że ja jestem kotem, czy, że on człowiekiem. I już nie wiem może do kota jestem podobna. A no i jeszcze łazi mi po głowie.
Pipsi pisze: Tylko ja się strasznie boję tak przez allegro go oddawać. Ale chyba nie mam wyjścia. Muszę te ogłoszenia porobić.
jopop pisze:Pipsi, a Ty już ogłosiłaś swojego malucha?:) bo potrzebuję domki tymczasowe
jopop pisze:no to na co czekasz???????
załatwię Ci śliczne tymczasy, nie martw się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 121 gości