Moderator: Estraven

Mnie też się tak wydaje, ale napisał, żebym zrobiła wszystkie testy, bo nie chce żałować, że czegoś zaniedbał. Mam posłuchać ciebie? Bardzo chętnieagacior_ek pisze:Bez przesady, wystarczy krew: morfologia i podstawowe parametry biochemii: mocznik, kreatynina, AlAT i enzymy trzustkowe...
Białaczki imho nie ma sensu robić. FIVa tym bardziej.
Kicorek pisze:Mnie też się tak wydaje, ale napisał, żebym zrobiła wszystkie testy, bo nie chce żałować, że czegoś zaniedbał. Mam posłuchać ciebie? Bardzo chętnie![]()
Kicorek pisze:Właśnie jak to pisałam, Wena leżała sobie u mnie na kolanach. Cyryl napadł na Hestię na środku pokoju, Hestia wrzasnęła, a Wena zeskoczyła i pogoniła rudego!![]()
Teraz rozwaliła się na środku pokoju i udaje oazę spokoju
Ja nie wiem, czy pozbywać się z domu takiej obrończyni uciśnionych![]()

Kicorek pisze:Taaa, a dzisiaj rano doskakiwała do niego z garbem i napuszonym ogonem, a jak go pogoniła, to bardzo zadowolona zaczęła szaleć z myszką. Ja nie wiem, może to takie końskie zaloty?![]()
I nad ranem mnie obudziła, bo przypomniała sobie o tunelu![]()
Spaaaać!
Chyba jednak ją oddam

Kicorek pisze:Jaka fajna napuszona malutka Kreska!![]()
Wena biedna od rana siedzi zamknięta w łazience![]()
Żebym tylko nie zapomniała po powrocie pochować misek, zanim ją wypisczę, bo inaczej nasze poświęcenie diabli wezmą![]()
Po południu idziemy badać krew, brrr!

, widzisz jakiego masz boskiego chłopca
.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości