zapłaciłam - transporterek Jaki jest finał?

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lut 05, 2007 10:09

od niektorych tutaj dopiero falszem bije :roll:

daga_27

Od: Czw sie 03, 2006 15:35

Post » Pon lut 05, 2007 10:37

daga_27 pisze:od niektorych tutaj dopiero falszem bije :roll:

Tak sobie czytam ten temat i mnie śmiech zalewa, dziewczyno, pokaż ludziom dowody nadania paczek, z dokładną datą wysłania bo jak na razie, fałszem bije tylko od Ciebie.

Nowy sposób na zarobek?
Mój piesek - serduszko u moich stóp [*]

harpia

Od: Sob lis 15, 2003 23:43

Post » Pon lut 05, 2007 11:36

Zaczyna sie robic niesmacznie.
Tez jestem za pokazaniem dowodow nadania. Przeciez to Ciebie oczysci. Wiec powinno Tobie zalezec.
Wklej je tutaj, a sprawa bedzie jasna..
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Pon lut 05, 2007 11:52

od czasu niesławnej kalejdoskop niestety jestem bardzo nieufna jesli chodzi o nowych forumowiczow zbierających na SWOJE koty i ich potrzeby, niestety... zwłaszcza, gdy mi cos smierdzi w sprawie...
ja, gdy cos wysyłam, od razu podaje numer nadania i robie skan dokumentu ze wyslałam - poległam tylko raz, bardzo załuje bo sprawa byla wazna - Mysza7 i karma dla schroniska... ale dowod nadania Myszy wyslałam, numer paczki tez - poczta zawiodła w trakcie strajku...

a tłumaczenie sie ze sie wyslało cos listem zwykłym, bez dowodu nadania jest dla mnie po prostu zenujące - jak sie nie ma na polecony to sie prosi o te kwote kupującego...

moze, ze wzgledu na dane osobowe, niech oczekujacy na przesyłki potwierdzą otrzymanie na PW zeskanowanych dokumentow z poczty?
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon lut 05, 2007 13:18

wiecie co?? nie wiem dlaczego Wy sie tak nakrecacie. i dajecie na wzajem soba manipulowac. na chyba 100 wyslanych przesylek nie doszlo ode mnie z 5 - 6. to chyba o czyms swiadczy???? a za te ktore nie dotarly zwrocilam pieniadze, lub dalam towar wyzszej jakosci. cos jeszcze robie nie tak??

a falszem bije dlatego, ze co niektore osoby pisza do mnie pv z checia wspolpracy przy zwierzakach, uwazaja ze sprawy zostaly zalatwione. zachwycaja sie towarem a tutaj dalej pisza takie rzeczy. no to chyba nie ze mna jest cos nie tak???

a dowodow nadania juz nie mam bo pozakladalam reklamacje. ale chyba juz tutaj nikomu nie jestem nic winna. osobom zainteresowanym proponowalam wyslanie przekazow, ale tego nie chcialy. a przed forum z czego mam sie tlumaczyc????? nic nikomu nie jestm winna. a Wam zycze udanej zabawy. nakrecajcie sie dalej. widocznie nic bardziej konstruktywnego nie macie do roboty ;-) dla mnie ten watek to strata cennego czasu niestety.

daga_27

Post » Pon lut 05, 2007 13:23

daga_27 pisze: osobom zainteresowanym proponowalam wyslanie przekazow, ale tego nie chcialy. a przed forum z czego mam sie tlumaczyc?????

a ktore to osoby? moze niech sie dopiszą

nic nikomu nie jestm winna. a Wam zycze udanej zabawy. nakrecajcie sie dalej. widocznie nic bardziej konstruktywnego nie macie do roboty ;-) dla mnie ten watek to strata cennego czasu niestety.

owszem, jestes winna - moralnie
przez osoby, które sciemniają na bazarku odechciewa sie wplat na pomoc zwierzetom, bo budzi to watpliwosc na co ida takie pieniadze

ale - moze niech sie wypowiedza te osoby, które chca tak z tobą wspołpracowac ;) , po prostu niech to potwierdzą

xandra

Post » Pon lut 05, 2007 13:23

a tak dla scislosci, to dodam jeszcze, ze nikt nie musial mnie prosic o zwrot pieniedzy. Sama to zaproponowalam, bo taki byl moj zakichany obowiazek. i faktycznie oddac pieniadze musialam 2 osobom na ok 100 wiec dalej musze byc gnebiona za uczciwosc :-( porazka doslownie!

daga_27

Post » Pon lut 05, 2007 13:31

Xandra, skarbie czytaj uwaznie łaskawie jesli juz zabierasz w sprawie glos. ja nie twierdzialm ze wysylalam niepoleconymi!!! kazdy mial podany nr swojej przesylki, a ze skanu dowodu nadania nie chcial, to to juz nie moj problem. proponowalam wyslanie skanu, by taka osoba nawet sama mogla zlozyc reklamacje dla wlasnej pewnosci, ale jesli nie miala na to czasu, to tez juz nie jest moj problem.

no i mam nadzieje ze te osoby, ktore normalnie ze mna rozmawiaja i uwazaja sprawy za zamkniete tutaj beda mialy odwage to potwierdzic, a nie jatrzyc dalej, bo nie widze celu. na tyle chamska nie jestem, by bez zgody wklejac fragmenty rozmow z tymi osobami. nie musze sie uciekac do tak niskich czynow. a jesli nadal cos komus nie pasuje, to naprawde juz nie moj problem.

daga_27

Post » Pon lut 05, 2007 13:41

daga, Skarbie - czytaj mnie uwaznie :evil:
dlaczego nie wysyłałas od razu skanu nadania?
ja, gdy cos wysyłam na bazarku to od razu daje numer nadania i skan wysyłki, bez proszenia o to i pytania... - chocby z czystej grzecznosci i szacunku dla kupujacego

pytam - czy jest w stanie ktos potwierdzic to, ze tak chce z toba wspolpracowac? i skad te 100 aukcji, które tu miałas?

ten topik nie powinien miec miejsca... tak jak i topik o kalejdoskop... :?

ja juz nie kupie nic od nowej osoby, która cos zbiera na swoje koty - a niestety moze sie okazac, ze ona jest naprawde w potrzebie... trudno...

xandra

Post » Wto lut 06, 2007 20:07

pierwsze slysze, zeby ktos tak od razu skany wysylal, ale to jest moze dobra metoda. musze ja wziac pod uwage, chociaz nie posiadam skanera :-( a moze lepsza metoda jest nic nie wystawiac i tym samym przestac pomagac, skoro tylko baty sie za to dostaje.

nigdy nie napisalam, ze te ok 100 wyslanych przedmiotow pochodzilo tylko z aukcji na miau, ale to kolejny szczegol.

dla zainteresowanych: Dobermania zaplacila 2,50 zl za przelew. juz te pieniadze wyslalam zgodnie z jej zyczeniem na podany przez nia cel. ja juz zaplacilam za 2 przekazy, ale to jest nieistotne przeciez ;-) nie mozna bylo doliczyc tych 2,50 od razu, bo by sensacji nie bylo :-))

daga_27

Post » Czw lip 19, 2007 9:28

Wracam do tego wątku bo to bardzo WAZNE. Czy daga_27 uregulowala zalegle sprawy z miau? Poczytajcie tu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... 84&page=19
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Sob lip 21, 2007 15:57

Podbijam. Uwazam, ze sprawe trzeba wyjasnic do konca.
Wlasnie sie przebijam przez podany przez ARKe watek.
Jestem po prostu mhmm zdziwiona..tym jak mozna tak mydlic ludziom oczy i wciskac delikatnie mowiac kit.
Zostawiajac takie przypadki swojemu losowi i machajac na nie reka, okazuje sie, ze zachecamy do jeszcze wiekszych nieuczciwosci :(
Na dogo sprawa przybrala bardzo powazne rozmiary, i to ze wzgledu na kwoty i na ilosc osob w to zaangazowanych.
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

[poprzednia]