w sumie to on ma taki mni to niebieski niszary kolor oczu rózne kolory tam są zauwzyłam tez ze zaczyna za Lajla reagowac na moje powroty do domku bo Lajla kiedy słyszy domofon to podbiega do drzwi by mnie przywitac odrazu. Wacik z racji tego ze nie słyszy nigdy nie przychodził a przez ostatnie dwa dni wynurza sie razem z Lajla fajne uczucie
zauwazyłam w ostatnich dniach ze Wacik nie ma błekitnych oczu ... zrobiły sie takie .. hmmm zołtawo niebieskie ... ale i tak jest wspaiały gdyby nie fakt ze mi sie .... w poscieli :/
tak cicho tu było że myslałam żescie wszyscy o nim zaponieli ;P
wielbia patrzec kiedy sie wzajenie myją i bawią jestem happy że Lajla jest yrozumiały ;P
gdyby nie to kupcianie małego czasem ... to byłoby wrecz idealnie
no i kolejny raz przypominam o sobie że istniejemy i takie tam .. Wacik ma sie super .. ciagle by tylko jadł .. psoci cholernie .. i .. nie ma niebieskich oczu :] mogłam sie spodziewać, ze tak bedzie ... no cóz ... nadal nie słyszy .. choc powinien .. przecież niejest juz abinosem :]
a tak wyglada dzis ...
to na tyle w tym roku .. pozdrawiamy cieplutko : i teraz bedziemy dawac wyraźniejsze zdjęcia cześciej mamy nowy aparacik
Dee nie zapomnieli, białe koty są bardzo charakterystyczne i zapadają w pamięć Jednak wart przypominać się od czasu do czasu ze swoim Wacikiem, a najlepiej jest przypominać się fotkami. Tak więc czekamy na FOTY Wacik ma piękne bursztynowe ślepka