FreEp pisze:Magisterki nie robie- kompletnie mi nie potrzebna![]()
Hę?
Uzasadnij.
I za maluszka kciuki!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FreEp pisze:Magisterki nie robie- kompletnie mi nie potrzebna![]()
FreEp pisze:Mam nadzieje, ze brak papierka MGR niczego mi nie zablokuje. Pozatym zawsze mozna powrocic kiedys na uczelnie i odrobic te 2 lata
A co konkretnie wykladasz Doroto?
Nie wiem ile zarabiasz, ale napewno zalezy to od tego, czy uczelnia jest panstwowa czy prywatna...
FreEp pisze:8O
To ja w takim razie juz nie pisze- znajac ilosc bledow ortograficznych i gramatycznych ktorych sporo popelniam![]()
- eee tam... bierzta króffkaFreEp pisze:EwKo, tez o tym pomyslalem... A gdy zobaczylem TZa schodzacego do piwnicy aby nakarmic malenstwo mialem takie oczyKto wie, kto wie. Ale narazie bedzie tylko domek tymczasowy.
FreEp pisze:Pozdrowienia z Zakopca! Pogoda pinkna, grzaniec smakuje jak nigdzie indziej, Krupowki szokuja iloscia ludzi na ulicach. Wlasnie wrocilismy z Gubalowki, kupujac po drodze pienka owcza skore w sam raz pod kominek
Udalo mi sie wrezcie ogarnac komorke, ale nie mam pojecia jak wstawic zdjeciaA wiec zdjecia wstawiam w piatek, jak wrocimmy. A tak sie TZowi spodobalo, ze byc posiedzimy dluzej w zasypanym sniegiem Zakopanym
Pozdrowienia cieplutkie dla wszystkich, lecimy na Krupowki po kolejne grzance i inne smakolyki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości