Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 01, 2007 20:47

Dziekuje, Ptachu :oops:

3maj sie!

Mruczek
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw lut 01, 2007 21:09

I jak się czujesz Ptaszku?

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt lut 02, 2007 14:37

Ptaszek pisze: Dr Wojtek powiedział, że przez tydzień mam siedzieć w klatce i nie wychodzić nawet na spacery po domu, a dopiero po tygodniu mam się stopniowo rozchodzić, wszystko to przez jakąś rzepkę, która nie jest stabilna, czy coś takiego i na razie mam jej nie obciążać, straszne a już się ucieszyłem, że wyjdę :( .

Ptachuuuu,

tydzien ma 4 dni, prawda? :twisted:

zaciekawiony Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt lut 02, 2007 14:58

Mruczek ty mi przypomniałeś, że ten doktorek to mnie w zeszły czwartek tak męczył a już jest piątek :D , on jak tylko Duża wróci do domu to jej zaraz przypomnę :twisted: .
Dzięki brachu :D
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pt lut 02, 2007 15:11

Ptachu,

to ja zaciskam lapki.
A niech tam... nawet ogon na supelek!

Moze dostaniesz oficjalne zezwolenie na
spacerek? Chocby krociutki... I codziennie
na dluzszy?

Daj znac!

Mruczus

Dorota

Post » Sob lut 03, 2007 10:03

Mruczek udało się, :dance2:
Wczoraj Duża pozwoliła mi wyjść na spacerek z klatki :D .
Jak otworzyła i powiedziała, że mogę sobie pochodzić, to szybko wyskoczyłem z klatki i biegałem jak szalony po pokojach, Duża mówi, ze oszalałem, ale ja musiałem się wybiegać, przecz cały tydzień siedziałem zamknięty :evil: .
Przyłączyła się do mnie Mała i biegaliśmy po całym domu, ale fajnie było, raz ja goniłem ona uciekała, później ja uciekałem a ona mnie goniła. W najlepszym momencie zabawy przyszła Duża i zabrała mnie znowu do klatki :crying: .

Plamka ta metoda jest bardzo dobra :wink:

Ptaszek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Sob lut 03, 2007 10:26

ale fajnie że pobiegałeś :lol: i miałeś towarzystwo :lol:
Super :lol:
dziś tez zastosuj naszą tajną metodę to znowu pobiegasz 8):lol:
Plama
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Nie lut 04, 2007 7:28

Ptachu,

bardzo sie ciesze!
Teraz z kazdym dniem bedzie lepiej! :D

Mruczus

Dorota

Post » Pon lut 05, 2007 12:49

Festuś wrócił 8O i pierwsze co zrobił to zajął mój fotel :evil: . Ale nie to jest najgorsze, jakiś czas temu Duża mówiła, że po kontroli u dr Wojtka jak wszystko będzie ok z moją rzepką to będzie mi szukać domu i teraz ja się boję, że nie znajdzie się nikt kto mnie pokocha, albo tak jak Festera oddadzą mnie :? .

Wystraszony Ptaszek

iwcia

Post » Pon lut 05, 2007 13:28

Ptachu,

ja mysle, ze nie powinienes sie martwic.
Jak Duza znajdzie Ci dom, to na pewno
bedzie to Najlepszy Dom na Swiecie.

Mruczus

Dorota

Post » Czw lut 08, 2007 17:45

Ptaaachuuuuu!

Jestes?

zaniepokojony Mruczuś

Dorota

Post » Czw lut 08, 2007 18:42

Mruczuś jestem, ale ma przechlapane :( . Duża przyniosła kolejnego kota :roll: i potrzebna jej była klatka to mnie wypuściła :D , a ja jak już nie musiałem siedzieć w klatce to sobie poszalałem :oops: . Cały dzień biegałem i drugiego dnia przyuważył mnie Duży, że dziwnie stawiam tą poskładaną łapkę, zadzwonił do Dużej do pracy, donosiciel :evil: i powiedział o mnie. Duża wieczorem przyjechała z nowa klatką podobno jakaś Ewa jej pożyczyła i zamknęła mnie w klatce, przez pierwsze dni w ogóle mnie nie wypuszczała :crying: , dziś pierwszy raz wypuściła mnie na spacer, w przyszłym tygodniu jedziemy pokazać łapkę do dr Wojtka i on zadecyduje, co dalej.

Uwięziony Ptaszek

iwcia

Post » Czw lut 08, 2007 19:05

Ptaszku! Dziecko! Na litość boską! Czy Ty jak wyjdziesz z tej klatki, to nie mozesz spokojnie spacerować, tylko musisz biegać jak opętany? Ja wiem kochanie, że Ty masz rozrywkowy charakter, ale dla własnego dobra, proszę, zwolnij :lol:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw lut 08, 2007 22:02

iwcia pisze:Mruczuś jestem, ale ma przechlapane :( . Duża przyniosła kolejnego kota :roll: i potrzebna jej była klatka to mnie wypuściła :D , a ja jak już nie musiałem siedzieć w klatce to sobie poszalałem :oops: . Cały dzień biegałem i drugiego dnia przyuważył mnie Duży, że dziwnie stawiam tą poskładaną łapkę, zadzwonił do Dużej do pracy, donosiciel :evil: i powiedział o mnie. Duża wieczorem przyjechała z nowa klatką podobno jakaś Ewa jej pożyczyła i zamknęła mnie w klatce, przez pierwsze dni w ogóle mnie nie wypuszczała :crying: , dziś pierwszy raz wypuściła mnie na spacer, w przyszłym tygodniu jedziemy pokazać łapkę do dr Wojtka i on zadecyduje, co dalej.

Uwięziony Ptaszek

Oj, Ptachuuuu,

no nawet ja, laik, mowilem Ci, zeby s p a c e r ow a c
powolutku.
No... ale Cie rozumiem :oops: Kto (kot?) by wytrzymal...
Oj, to znow jestes w niewoli, biedaku.

Trzymam znow za Ciebie zacisniete kciuki!
No przeciez TO sie kiedys skonczy!

wstrząśnięty Mruczuś

Dorota

Post » Wto lut 13, 2007 14:14

:oops: up
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

[poprzednia][następna]