A Stich no cóż
ale jeśli nie było chemi i dobrze go wysuszysz lub przynajmniej wytrzesz nic mu nie będzie
Moderator: Estraven
czarna.wdowa pisze:Moniczko trzymam kciuki za zdrówko Arielki
A Stich no cóżjeśli to taka gapa jak moja Sarabka to jeszcze nie raz będzie lądować w wodzie
ale jeśli nie było chemi i dobrze go wysuszysz lub przynajmniej wytrzesz nic mu nie będzie

kasia essen pisze:gdybym pracowała to te 125 euro nie byłoby problemem,niestety ezeli tylko jedna osoba zarabia to kwota na weta jest duza :cry:
zycze wam powodzenia,bedzie dobrze
kasia essen pisze:No widzisz chyba teraz juz bys go nie oddałano i pomyslec ze moglabys go nie miec
![]()
Ja tez wreszcie czuje sie spelniona odkad jest Maja,codzien rano budze sie bo cos uparcie sie na mnie gapi a jak tylko otworze oczy to jest miauuuuuu miziaj mnienawet baks ostatnio w nocy przychodzi do lóżka i spi obok tzeta
wieczorem jak sie kłade do łozka w celu poczytania ksiazki w kulka sekund mam na łozku dwa koty
baks jak zawsze na dystans a maja obok mnie.To niewyobrazalne bo tz byl przeciwny zwierzetom w sypialni a w lózku to juz wogole
bakterie i inne takie
a teraz..sam woła je do łózka
baks robi postepy,ładuje sie tzetowi coraz bardziej na kolana,niby kładzie sie na sofie obok niego ale po chwili juz ma lapki na jego kolanach
tz dumny
czarna.wdowa pisze:U mnie było to samo - TŻet niezbyt przekonany do pomysłu posiadania kotów a już spanie w łóżku - w żadnym wypadku
A teraz Simbo zajmuje miejsce w nogach, Sarabka miedzy nami a on ugłaskuje oboje i uważa żeby żadnego przez sen nie tracić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sylwia_mewka i 30 gości