Wlasnie stamtąd jest niedowidząca Klusia mieszkająca na tymczasie u Toszy

Mama nie próżnuje, nawiązała kontakt z dwiema karmicielkami.
Jedna Pani dokarmia ok. 5 kotów, w tym jedną bardzo płodną kotkę

Jakiś czas temu pojawiły się nagle dwa młode kociaki, ok. 7 miesieczne. Pani podejrzewa że ktoś je wyrzucił, jednego czarnego Pani może złapać do ręki.
Drugi punkt to trzy koty, które przezyły łapankę i wywóz reszty kotów do krakowskiego azylu. Koty stołują się pod miesnym sklepem na pobliskim bazarku. Kotka i dwa kocury. Panie ze sklepu chętnie oddadzą je na kastację.
W sobotę razem z niezawodną Rustie i karmicielka bedziemy starały się złapać w pierwszej kolejności tę płodną kotkę.
Próśb mam kilka:
1. Domek tymczasowy dla tego młodego czarnuszka, a właściwie tymczasowy tymczas. Ja go mogę zabiorę do siebie i będe mu szukac domku, tylko że u mnie była p. i nie mogę zabrać nieszczepionego kotka. Może ktoś go przechowa na czas szczepień?
2. Pomoc dla Rustie przy dalszych łapankach, ja nie dam radę co sobotę jeżdzić i łapać koty. Rustie samej będzie bardzo ciężko.
3. Pomoc wszelka przy transporcie kotów na zabiegi, klatek łapek na miejsce łapania.
4. Miejsce do przechowania kotów. Jeżeli złapałoby się wiecej kotów naraz nie ma gdzie ich przechować. Pani karmicielka mówi że w tej piwnicy moze przechować jednego kota po zabiegu, z dwoma będzie już problem bo dysponujemy tylko 1 klatką do przechowywania.
Uff to chyba wszytsko...
Podsumowanie
Na dzień 05.03.2007
1. Wawrzuś - już w Swoim Domu

2. Etiopia - u mnie, w poniedziałek ma sterylkę
3. Misia -bura kicia, już po sterylce, ma Swój Dom u Jaheiry

4. Dzikunka - od Bungo, już w Swoim Domu

5. białobury kocur - dzikus, po kastacji, już na włościcach
6. Piekielna Bestia- dzikus,po kastacji, od Babci Rustie, już na wolności
7. Murzyn - dzikus,od Babci Rustie, po kastacji, już na wolności
8. białoczarna kotka- dzikus, z Piastów, juz po sterylce, narazie u Babci
9. Psotka - dzikus, już po kastacji, tymczasowo u Babci, potem wróci na osiedle
10. Wstążeczka - czeka u Babci na sterylkę i dom , w pełni osowojona, czarna młodziutka piekność.