B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt sty 19, 2007 14:39

U nas też wieje ale na szczęście mniej
Kasiu na grypę żołądkową moja lekarka poleca dietę amerykańską żadnego nabiału, mięsa itp
cały dzień tylko na Coca Coli, bananach i słonych paluszkach - mimo egzotycznego składu naprawdę działa
trzymam kciuki :ok:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sty 19, 2007 14:41

Chilli pisze:Juz po wichurze przeciez - skonczyla sie w nocy. Tez mielismy wczoraj rozrywke :?

fakt mialam napisac u nas była wichura,ale ledwo na oczy dzis widze :oops:
u nas skonczylo sie nad ranem
Ostatnio edytowano Pt sty 19, 2007 14:43 przez kasia essen, łącznie edytowano 1 raz

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Pt sty 19, 2007 14:42

czarna.wdowa pisze:U nas też wieje ale na szczęście mniej
Kasiu na grypę żołądkową moja lekarka poleca dietę amerykańską żadnego nabiału, mięsa itp
cały dzień tylko na Coca Coli, bananach i słonych paluszkach - mimo egzotycznego składu naprawdę działa
trzymam kciuki :ok:

cola?paluszki ok banany ok ale po co cola?moze byc woda mineralna?mam wstret do coli :roll: jedzenie przychodzi mi z trudnosci bo mam tak opuchniete gardlo ze nawet polykanie wody sprawia ból :cry: nie znosze byc chora :evil:

kasia essen

Post » Pt sty 19, 2007 14:46

cola podobno z uwagi na zawartość kofeiny pobudza łaknienie a to ważne żeby się nie odwodnić a jednoczesnie osusza ścianki żołądka co zapobiega "zwrotom"
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt sty 19, 2007 14:49

łaknienie to ja mam,poza tym duzo pije,najgorzej ze to juz drugi antybiotyk na ktory reaguja zwrotami,5 min po wzieciu tabletki,widac mamy z baksem cos wzpólnego,on tez tak ma :evil:

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 10:06

Kasiu, jak tam zdrówko :?:

co u futerek :?:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Wto sty 30, 2007 10:26

Wrociłam wczoraj w nocy :D koty stesknione nie odstepuja mnie na krok,baks biega za tzetem jak piesek na kazde zawołanie szczesliwy byl dzis rano gdy znow mogł uczesniczyc w rytuale mycia sie w łazience :D narazie nie słyszałam by kaszlal,koty ogolnie zdrowe,co mnie martwi w Szczecinie nie dostałam beta glukanu choc szukałam w szesciu aptekach :roll: kupiłam echinacea w tabletkach,poobserwujemy,jak nie to sciagne w takim razie to albo scanumone z Polski
u mnie zdrowko ok :wink:
miałam pare nieprzyjemnych sytuacji w Polsce bo byłam samochodem na niemieckich blachach,wyzwano mnie dwa razy od szwabow i mam wracac skad przyszłam, a byłam w Polsce tylko trzy dni,ciekawe kiedy zmieni sie mentalnosc niektorych polskich osobnikow :roll:

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 10:34

Cieszę sie ,że koty zdrowe i już jesteś z nimi :D
A wyzwiska w stosunku do Ciebie mnie przeraziły :(

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto sty 30, 2007 10:34

też lubię takie stęsknione koty :twisted:
zdziwiłaś mnie tą reakcją "tubylców", widocznie to jakiś stres przygraniczny :? w Krakowie tego nie widać, wręcz odwrotnie, nawet kierowcy są bardziej uprzejmi dla obcych rejestracji 8O
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Post » Wto sty 30, 2007 11:02

Musze powiedziec ze niektorzy Niemcy przygraniczni tez nie sa najmilsi,wiec moze dotyczy to tez Polakow :? Wtedy sie rozryczałam a dzis juz mi przeszło,ich problem nie moj, :roll: Tz sie stara jak moze naprawic wizerunek Niemcow w Polsce,do kazdego jest uprzejmy,probuje mowic po Polsku,usmiecha sie,wszyscy fryzierzy ktorzy go strzygli uwazaja ze bardzo przystojny,kulturalny i sympatyczny człoweik z niego :oops: :oops: :wink:
a w zamian dostał juz kilka razy takie traktowanie :roll: dobrze ze i on podchodzi do tego z przymrozeniem oka,mowi ze i w Niemczech mozna znalezc dziwne jednostki wiec mam sie nie przejmowac :wink:
no kotki stesknione,Maja od wczoraj na wszelki wypadek spi w oproznionej torbie podroznej :wink: chyba na wypadek bysmy nie pojechali gdzies znow bez niej :wink:

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 11:42

kasia essen pisze:no kotki stesknione,Maja od wczoraj na wszelki wypadek spi w oproznionej torbie podroznej :wink: chyba na wypadek bysmy nie pojechali gdzies znow bez niej :wink:

Mądra dziewczynka :D

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Wto sty 30, 2007 11:55

madra i widac ze naprawde sie cieszy ze przyjechalismy :D cały wieczor miała głupawke,a dzis od rana biega z malymi przerwami,zaczepia mnie,robi głupie miny,zrywa sie do biegow,atakuje torbe :wink: piekne futro jej odrasta,dostala cudowna kryze wokoł glowy,futro jest juz miekkie i puchate,całkiem inne od tego jakie miala w schronisku :D :D

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 12:24

oto dowod 8)
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 12:48

i moja druga miłosc :oops: nawet po 8 miesiacach poznala mnie i wypilingowała twarz :D
Obrazek

kasia essen

Post » Wto sty 30, 2007 12:51

ta druga miłość, jak na mój gust - trochę łysa jest :lol:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

[poprzednia][następna]