Ptachu, los jest okrutny... To już rok :((, Mała Mi fiv +

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 29, 2007 11:37

Jak minal lykend, Ptachu?

Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 29, 2007 12:39

Mruczuś kiepsko było cały czas siedzę w klatce nawet na spacer nie wypuściła mnie ta wstrętna Duża :evil: . Wczoraj się zdenerwowałem i postanowiłem jej powiedzieć, co o tym myślę, zawisłem na klatce i krzyczałem, aby mnie wypuściła, ale ona jest nie wzruszona nic to nie dało, choć jakieś światełko w tunelu jest. Słyszałem jak mówiła do Dużego, że nie wytrzyma ze mną tego tygodnia, bo cały czas gadam i gadam i nie przestaję nawet na chwilę. Duży powiedział, żeby mnie w takim razie wypuściła, a Ona na to, że jeszcze nie jest tak źle :? , ale jak tak dalej pójdzie to nie wytrzyma i chyba mnie wypuści przed czasem 8) .
W związku z tym jestem teraz bardzo zajęty, jak tylko Duża jest w domu wystawiam łapki przez kratki i gadam :twisted: .

Zajęty Ptaszek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon sty 29, 2007 12:51

Ptachu,

masz swietny pomysl! :twisted:
Gadaj, ile wlezie. Ale tylko wtedy,
kiedy Duza jest w poblizu. Zebys nie
zachrypl, bo znow Cie do tego od gwozdzi
wezma :roll:

Trzymaj sie!
Mruczus
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Wto sty 30, 2007 14:03

jak nie uda się z Dużą to z Dużym próbuj, ja tak robię 8) czasem jedno się łamię :lol:
Plama
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Od: Wto paź 05, 2004 13:51

Post » Wto sty 30, 2007 19:19

Ptaszku! Mruczusiu! Przywołuję was chłopaki do porządku!!! Knujecie tu i knujecie, wymyślacie co raz to nowsze "zabawy" dla Iwci. No nieładnie. Ptaszek musi posiedzieć jeszcze trochę w klateczce, zeby potem móc ładnie śmigać. Ptaszku, spójrz na to w ten sposób, że jak jeszcze posiedzisz troszkę w klatce, to będziesz potem mógł bardziej poszaleć :twisted:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sty 31, 2007 10:17

Udało się, udało, wczoraj Duży wziął mnie na trochę z klatki, co prawda nie mogłem pobiegać po domu, ale sobie pospałem z Nim w łóżku :D Plamka miałaś racje.
Duży był z Georgem na badaniach u tej fajnej ciotki, powiedział, że więcej z nim nie jedzie, bo on robi przedstawienie jakby go chcieli zamordować :roll: i ma dosyć musi sobie poleżeć w spokoju i że jedyny sposób abym się „zamknął” (wyjątkowo wybaczam mu to słowo :? ) to wypuścić mnie z klatki. Duża zaczęła marudzić, że nie wolno mi chodzić jeszcze, bo sobie rzepkę uszkodzę to Duży mnie zawinął w kocyk i leżeliśmy sobie w łóżku :D .

Zadowolony Ptaszek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey

iwcia

Post » Śro sty 31, 2007 10:28

Ptachu,

no widzisz! Zawsze jakis sposob sie znajdzie! :lol:
Chocby na chwile.
Juz niedlugo, niedlugo i bedziesz smigal jak
gazeta. Tj. jak kot :oops:

Trzymaj sie!
Mruczus

Dorota

Post » Śro sty 31, 2007 20:38

No nie wytrzymam - Darek z kotkiem w beciku odreagowujący stresy po występach Georga w lecznicy :lol: To musiał być widok :lol:
Ptaszku! Naprawdę nieźle się ustawiłeś :wink:

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro sty 31, 2007 20:49

CoolCaty pisze:No nie wytrzymam - Darek z kotkiem w beciku odreagowujący stresy po występach Georga w lecznicy :lol: To musiał być widok :lol:
Ptaszku! Naprawdę nieźle się ustawiłeś :wink:

:lol:

Foch, foch, foch!
I po co bylo koty wspierajace Ptacha strofowac?
Hę? :twisted:
My, koty, jestesmy ponadto...

A nawet jesli Ptachu tylko sie rozesmial
to zle? Niech sie chlopak rozerwie...

Docenione zostalo, jak czlowiek sie rozesmial?

Tak czy inaczej...
Powaznie: Serdecznie dziekuje ludziom, Wielkim Ludziom.

Mruczus

Dorota

Post » Śro sty 31, 2007 21:56

Ciotka a skąd wiesz, że spałem w beciku :?:
Duża latała i zdjęcie robiła jak Duży wyszedł na chwilę do łazienki, bo powiedział, że jak jemu zrobi zdjęcie to zginie :wink:

ObrazekObrazekObrazek

iwcia

Post » Śro sty 31, 2007 22:47

Ptachuuuu,

jaki Ty jestes piekny! 8O
Ja taki nie jestem :(
Jestem niby szary, ale z bialymi
dodatkami.

zdolowany Mruczus

:ok: 3mam, 3mam...

Dorota

Post » Czw lut 01, 2007 10:31

iwcia pisze:
ObrazekObrazekObrazek

powiem Ci tylko brachu że z tym spojrzeniem to nie jedną ludzką dusze 8) zawojujesz :lol: Plama
"Niczego nie można cofnąć. Niczego nie można naprawić. Inaczej bylibyśmy wszyscy świętymi. W zamiarach życia nie leży nasza doskonałość. Miejsce doskonałości jest w muzeum"..

aga-lodge

Post » Czw lut 01, 2007 10:34

iwcia pisze:Udało się, udało, wczoraj Duży wziął mnie na trochę z klatki, co prawda nie mogłem pobiegać po domu, ale sobie pospałem z Nim w łóżku :D Plamka miałaś racje.
Duży był z Georgem na badaniach u tej fajnej ciotki, powiedział, że więcej z nim nie jedzie, bo on robi przedstawienie jakby go chcieli zamordować :roll: i ma dosyć musi sobie poleżeć w spokoju i że jedyny sposób abym się „zamknął” (wyjątkowo wybaczam mu to słowo :? ) to wypuścić mnie z klatki. Duża zaczęła marudzić, że nie wolno mi chodzić jeszcze, bo sobie rzepkę uszkodzę to Duży mnie zawinął w kocyk i leżeliśmy sobie w łóżku :D .

Zadowolony Ptaszek

moi Duzi czasem też mówią , niby miedzy sobą, ale i tak słyszę :twisted: że jak nie zamknę paszczy to się zastrzelą :lol: ale tylko tak gadają :D a to jest jedyny sposób, aby tańczyli jak im zagram 8) :lol: ale nie mów nikomu, że znasz tę metodę :wink:
Plama

aga-lodge

Post » Czw lut 01, 2007 13:12

Plamka, tak się nie chwal, na razie jesteś słodki kotecek, co o tobie domek pomyśli?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw lut 01, 2007 13:33

Mruczek, Duża mi pokazała twoje zdjęcie w podpisie u Twojej Dużej, wcale nie jesteś brzydki.
Moja Duża mówi, że masz śliczny biały krawacik. :D
Ptaszek.

iwcia

[poprzednia][następna]