4 śliczne kociatka poszukują pilnie domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie sty 28, 2007 20:20

Dziękuję za odpowiedź :) 150 zł to sporo, ale i tak sporo mniej niż w Warszawie ;) czyli zbieramy 300 zł :)
zaraz coś wystawiam na aukcję, mam nadzieję, że wspólnymi siłami uda nam się pokastrować Twoje kotki :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie sty 28, 2007 20:53

Obrazek[/img]

marzena1234

Od: Pt sty 26, 2007 0:23

Post » Nie sty 28, 2007 21:17

Sabrina:

Obrazek

Obrazek

Śnieżka:

Obrazek

Obrazek

Fredzia:

Obrazek

Plamka:

Obrazek

Bonifacy:

Obrazek

Wyglądają na "kocią młodzież", 4-5 miesięcy. Mam rację? ;)

ślicznoty :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie sty 28, 2007 21:38

trochę młodsze niecałe cztery miesiące . ale mają duży apetyt i szybko rosną :D

marzena1234

Od: Pt sty 26, 2007 0:23

Post » Nie sty 28, 2007 21:40

na wszelki wypadek pozwolę sobie ostrzec, że jakby nie udało się wyadoptować ich jeszcze przez miesiąc- półtora, trzeba będzie zbierac na kolejne sterylki.

dałaś je na adopcyjną?
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia]