z padu powstańryśka pisze:ja padłam gdzieś tak ok. 60-tego kotastraszna robota: arrow: arrow:

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
z padu powstańryśka pisze:ja padłam gdzieś tak ok. 60-tego kotastraszna robota: arrow: arrow:
Mysza pisze:z padu powstańryśka pisze:ja padłam gdzieś tak ok. 60-tego kotastraszna robota: arrow: arrow:
do roboty marsz
Nic nie musisz przenosić. Te adoptowane z forum na forum zostaną jako osobna kategoria. A te "tymczasowe, które zostały na stałe" po prostu poszerzą się też o te, które były celowo wzięte ze schroniska czy skądkolwiek. Tak mi się wydaje.Mysza pisze:albo zmienić pierwszą kategorię na "Dokocenia własne" wtedy nie ważne skąd kot tylko, że jest kolejny w domu.
Ale wtedy część powinnam przenieść, chyba przerasta mnie przeglądanie 600 kotów
Mysza pisze:Wojtek pisze:bettysolo pisze:no tak nie pomyślałam
To usuń dane Magika ze swego postu.
Bo jeśli Mysza pisze po kolei według postów, to najpierw go wpisze, a potem przeczyta, że trzeba go usunąć. Po co jej dodatkowa robota?
tak właśnie zrobiłam![]()
a wogóle dzięki wszystkim pomagaczom
792koty + 103 CK na które czekam w szczegółach
czyli mamy 895
eve wiem, ze pisze
a jak lidka z Torunia?? Haloo haloo Toruń zgłoś się
wpisałam jednego kota od lidki, jednego od Z&Z ale przyznaję, ze juz się nie łapię w takiej ilości kotów
Kasia D. pisze:Nie wiem czy pini 1 dopisze swoje ale wiem, ze jest tego kilkaset sztuk...![]()
Ja mam jeszcze pomysł aby prowadzić ( to juz pójdzie łatwo) statystykę wyciętych na forum ,w danym roku, kocic. I przeliczyc je na kocięta, które mogłyby sie urodzić.
Liczba powinna wprawic w osłupienie oraz dac wszystkim innym dużo do myslenia.
Kasia D. pisze:Ja mam jeszcze pomysł aby prowadzić ( to juz pójdzie łatwo) statystykę wyciętych na forum ,w danym roku, kocic. I przeliczyc je na kocięta, które mogłyby sie urodzić.
Mysza pisze:Kasia D. pisze:Nie wiem czy pini 1 dopisze swoje ale wiem, ze jest tego kilkaset sztuk...![]()
Ja mam jeszcze pomysł aby prowadzić ( to juz pójdzie łatwo) statystykę wyciętych na forum ,w danym roku, kocic. I przeliczyc je na kocięta, które mogłyby sie urodzić.
to dla mojego dobra może lepiej nie![]()
![]()
tej drugiej listy to ja już nie robię
Poza tym to by trzeba zrobić od 2007 roku, bo ilości za 2006 nie pamiętam, pewnie większość tak ma.
Mysza pisze:goska_bs pisze:A ja bym zapomniala o najwazniejszym.. moim dokoceniu
![]()
Biznesbiuro
goska_bs
Serwisbiuro
goska_bs
ja przepraszam, ale biuro to nick czy miejsce pracy (znaczy się zostały u ciebie)?
Mysza pisze:Georg-inia pisze:montes pisze:
Koty wyadoptowane do innego Forumowicza
Kuba [‘]Mokkunia, Iwcia
Nezumi,
Kubuś ['] jest już chyba w zestawieniu Mokkuniowym...montes pisze:Koty wyadoptowane poza forum
BrykiecikGeorg-inia, Iwcia
Łódź
CytekGeorg-inia, Iwcia
Łódź
IskierkaGeorg.-inia, Iwcia
Łódź
a gdzie czwarty Węgielek? zapomnieli o Koksiku moim malutkimpozwolę sobie uzupełnić:
KoksikGeorg-inia, Iwcia
Łódź
Koksik wpadł w wolne miejsce nr 219, a to co jest podwójne, to mogę poprosić numerek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, MruczkiRządzą, puszatek, Szymkowa i 363 gości