chciałabym usłyszeć odpowiedź od osoby która szukala tego kotka
puss pisze:ha, pewnie zapadła i kupiono kotkę z hodowli![]()
Agata_2 pisze:8) To jak??
chciałabym usłyszeć odpowiedź od osoby która szukala tego kotka
Myszka.xww pisze:puss pisze:ha, pewnie zapadła i kupiono kotkę z hodowli![]()
Nadinterpretacja i wyciaganie wnioskow znikad bywaja bardzo krzywdzace.
W Krakowie jest kilka fundacji i kilkadziesiat osob pomagajcych bezdomnym kotom w ramach fundacji, stowarzyszen i na wlasna reke. I szeroko sie te osoby oglaszaja. Wiesz?
Aha. I jest jeszcze krakowskie schronisko.
puss pisze:Myszka.xww pisze:puss pisze:ha, pewnie zapadła i kupiono kotkę z hodowli![]()
Nadinterpretacja i wyciaganie wnioskow znikad bywaja bardzo krzywdzace.
W Krakowie jest kilka fundacji i kilkadziesiat osob pomagajcych bezdomnym kotom w ramach fundacji, stowarzyszen i na wlasna reke. I szeroko sie te osoby oglaszaja. Wiesz?
Aha. I jest jeszcze krakowskie schronisko.
nie atakuj mnie. ostatnio wyjątkowo często przytrafiały mi się sytuacje, gdzie ludzie chcieli biedulka z fundacji albo schronu i po miesiącu poszukiwań kupowali rasowego...
to była tylko uwaga, która nikogo nie miała skrzywdzić, i dlatego została napisana minialną czcionką
Myszka.xww pisze:Niezaleznie od doswiadczen, bo to prowadzi do generalizowania i robienia z ludzi potworow. Nieslusznie, skadinad.
Uwaga byla wyjatkowo przykra i nieprawdziwa. Dlatego reaguje.
puss pisze:Myszka.xww pisze:Niezaleznie od doswiadczen, bo to prowadzi do generalizowania i robienia z ludzi potworow. Nieslusznie, skadinad.
Uwaga byla wyjatkowo przykra i nieprawdziwa. Dlatego reaguje.
Demonizujesz
puss pisze:podejrzewam, że jesteś związana emocjonalnie z całą sprawą,
bo inaczej byś nawet nie zwróciła uwagi.
[...] bo nie jesteśmy tutaj po to,
żeby się opluwać, [...]
puss pisze:ostatnio wyjątkowo często przytrafiały mi się sytuacje, gdzie ludzie chcieli biedulka z fundacji albo schronu i po miesiącu poszukiwań kupowali rasowego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 45 gości