seniorita pisze:3 kociaki z wyburzanej drukarniSeniorita domki forum
szczegóły poproszę
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seniorita pisze:3 kociaki z wyburzanej drukarniSeniorita domki forum
No właśnie. Jeszcze są koty wzięte przez forumowiczów od razu z zamiarem zatrzymania ich u siebieMysza pisze:eeeeekasia essen pisze:To w takim razie
Majaschronisko
Kasia Essen
niech ktoś zasugeruje gdzie mam ją wpisać?
Wojtek pisze:bettysolo pisze:no tak nie pomyślałam
To usuń dane Magika ze swego postu.
Bo jeśli Mysza pisze po kolei według postów, to najpierw go wpisze, a potem przeczyta, że trzeba go usunąć. Po co jej dodatkowa robota?
Kicorek pisze:No właśnie. Jeszcze są koty wzięte przez forumowiczów od razu z zamiarem zatrzymania ich u siebieMysza pisze:eeeeekasia essen pisze:To w takim razie
Majaschronisko
Kasia Essen
niech ktoś zasugeruje gdzie mam ją wpisać?![]()
Ale ja też nie wiem, gdzie to wpisywać![]()
Chyba nowa kategorię trzeba by stworzyć...
Bonkreta pisze:W ramach pomocy (albo dociążenia, zależy, jak to rozumieć) Myszy pozwoliłam sobie zebrać w jednym poście adopcje wpisane tak, że nie da się ich skopiować do podsumowania bez łamania sobie głowy. A mysza przecież uprzedzała, że ich nie ujmie w spisie, jak nie będą porządnie wpisane, o
I bardzo słusznie zresztą, bo już samo kopiowanie tych, co są wpisane wg wzoru zajmuje jej dużo czasu. Zrozumcie to proszę i poprawcie
![]()
Konkretnie jest to opdezwa do następujących osób: montes, Irma, nongie, caty, Iburg, Zakocona i Vinn
No przecież chyba chcecie, żeby Wasze kociaki znalazły się w zestawieniu, nie?![]()
Poniżej oryginalne posty tych osób, może kto inny zorientowany ma ochotę pouzupełniać, jeśli zainteresowani się nie zgłoszą?montes pisze:Chciałam uzupełnić 2) Koty wyadoptowane do innego Forumowicza
Zuzia -> anskr,iwcia -> montes Słonko_Łódź wciągnęło mnie na forum i to dzięki niej i jej usilnym namową nam ZuzięCzyli U Anskr Zuzia była, Iwcia przeprowadzała weryfikację a Słonko_Łódź znalazło domek
Irma pisze:Wyadoptowany na forum - Wacik poszedł do Nomiczek
Dwa koty Klara i Duszek wyadoptowałam do moich znajomychnongie pisze:Trochę juz po czasie i nie wiem czy się nadają, oceńcie sami:
Malinka (marzec 2006) - po nieudanej adopcji została u nas na stałe
Jagódka (marzec-kwiecień 2006) - domek tymczasowy u Iburg, domek docelowy w Warszawie znaleziony na innym forum (końskim)
Kropka (październik 2006?)- domek tymczasowy u dorci44 okazał się tym jedynymcaty pisze:Pięc kotów działkowych - bez wątków założonych na forum - do domków w okolicy Wieliczki,
Trzy koteczki działkowe - na etat do magazynów przy młynie,
Rudy Macho - powędrował do Hamburga
Przymilna Burasia - ma dom po sąsiedzku,
Burasia-Zosia, wrześniowy podrzutek - rezyduje w Kochanowie
Miednica Pełna Kociąt - rozdysponowane wśród moich uczniów
na dom nadal oczekuje BIG MAC...Iburg pisze:Z tego co pamietam to Bluerat szukala domku dla czarnek Kawusiu .Miała byc y Zakoconej na tymczasie i zostala na stałe.
Zakocona wyadoptowala tez Zbójka ale poza Forum. U niej tez zostala Świergotka i Sabinka. Dwa rudzielce Pomponik i Felus ( ale to juz nie pamietam czy było w tym roku.Iburg pisze:No i jeszcze Guli z końskiego forum przygarnęła Viki ( miala obciete łapki przez wnyki) Tylko nie pamietam juz kto szukal jej domu.
No i jeszcze był syjamkowaty Amorek domu szukala Jojo przywiozła go Anemonn do MamymuminkiZakocona pisze:W zeszłym roku zaadaptowałam Kawusię z Rybnika z lecznicy, Sabinkę- syjamkę i Szkarbusię- obydwie bezdomne.Zakocona pisze:Zapomniałam o Zbójku. Znalazłam mu dom przez gazetę, w sierpniu.Vinn pisze:Nie wiem czy do tego wątku mogę dołączyć mojego Teośka, który w wieku 7 dni został znaleziony na podwórku. Teraz ma już prawie 4 miesiące, mieszka ze mną i tak już zostanie
Igulec pisze:Odeszły za TM w domach tymczasowych
Bigos (TM)dronusia
caty (nie dojechał)
Saya (TM)dronusia
mek1 (nie dojechała)
Razem: 36 + 2 TM = 38, którym pomogliśmy w 2006
Bądź twarda, zrób nową kategorięMysza pisze:Kicorek pisze:No właśnie. Jeszcze są koty wzięte przez forumowiczów od razu z zamiarem zatrzymania ich u siebieMysza pisze:eeeeekasia essen pisze:To w takim razie
Majaschronisko
Kasia Essen
niech ktoś zasugeruje gdzie mam ją wpisać?![]()
Ale ja też nie wiem, gdzie to wpisywać![]()
Chyba nowa kategorię trzeba by stworzyć...![]()
Mysza pisze:Edziojakieś fotki gdzieś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości