Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ptasiek pisze:Kurcze nie moge w to uwieżyć, ale powoli zaczyna brakować wam kotów do wydania
DayZi pisze:Hej!
Dziewczyny moje ogłoszenie już nie aktualne. Mysza_7 zadzwoniła że ma kocinkę w potrzebie i... już jest u mnie. Jest mi szkoda że nie mogę wziąć wszystkich kotów do siebie. Jak tylko będę wiedziała o domkach chetnych do zakocenia to dam znać.
Kocinka ma robocze imię "Chrupka" i chyba takie zostanie bo faktycznie jest jak chrupka. Na razie jest strasznie bojąca. Teraz mamy w domu wielkie zapoznanie - fuczenie, prychanie i złowrogie miauki ale mam nadzieję że lody zostaną przełamane.
Jutro do weta. Fajnie bo jutro mam godzinę rano wolną. Ha ha Wet się zdziwi
Marcin się śmieje że się ze mnie Viola Villas robi
pozdrawiam serdecznie
cyknę fotki Chrupci i potem wkleję
iwona_35 pisze:Tak jak w tytule,zadzwoniła do mnie Pani, która chce kota ze schroniska ale zdrowego.
Wstępna rozmowa była ok, umówiłysmy się jeszcze na telefon,aby porozmawiać bardziej szczegółowo.
Babka jest z Katowic....weźmie ,na początku lutego,sporty ma jej wysłać zdjecia.....ale to ma być zdrowy kot
Odrodzonej dalej nikt nie chce...dzis sporty z myszą_7 jada do schroniska ,bo jak znam życie siedzi w jakiejś wstretnej klatce....mają jej wziąść dobre jedzonko.....i niestety tylko tyle., mam nadzieje ,że to nie będzie jej ostatnie miejsce
teraz wygląda tak:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Silverblue i 161 gości