SCHR.KATOWICE- zapraszam do nowego wątku-ponad 100str

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 22, 2007 22:29

właśnie sie dowiedziałam , myslałam że jeszcze szuka :oops:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon sty 22, 2007 22:53

Mój Tofik już stracił klejnoty. Wet obiecał że złagodnieje a tu nic z tego... szaleniec i mały agresorek. Czasem za dużo sobie pozwala.
Taka czarna smółka byłaby w sam raz ale najważniejsze by uwielbiała się pieścić i miętolić bo mojego czarta to nie da się dotknąć!
Obrazek

DayZi

Od: Pon lis 06, 2006 0:50

Post » Wto sty 23, 2007 13:19

dobrze by było jakby sie znalazła jakas kotka za schroniska :D
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Wto sty 23, 2007 14:38

napewno znajdzie sie jakaś kocina w potrzebie :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto sty 23, 2007 20:00

Kurcze nie moge w to uwieżyć, ale powoli zaczyna brakować wam kotów do wydania ;)
Obrazek

Obrazek

Ptasiek

Od: Nie wrz 17, 2006 12:49

Post » Wto sty 23, 2007 21:12

Ptasiek pisze:Kurcze nie moge w to uwieżyć, ale powoli zaczyna brakować wam kotów do wydania ;)

W schronisku wciaz czeka na dom wiele kotow ... chociazby Odrodzona ... Ale nikt jej nie chce :(

Sporty

Od: Czw paź 20, 2005 8:06

Post » Śro sty 24, 2007 0:21

Hej!
Dziewczyny moje ogłoszenie już nie aktualne. Mysza_7 zadzwoniła że ma kocinkę w potrzebie i... już jest u mnie. Jest mi szkoda że nie mogę wziąć wszystkich kotów do siebie. Jak tylko będę wiedziała o domkach chetnych do zakocenia to dam znać.

Kocinka ma robocze imię "Chrupka" i chyba takie zostanie bo faktycznie jest jak chrupka. Na razie jest strasznie bojąca. Teraz mamy w domu wielkie zapoznanie - fuczenie, prychanie i złowrogie miauki ale mam nadzieję że lody zostaną przełamane.
Jutro do weta. Fajnie bo jutro mam godzinę rano wolną. Ha ha Wet się zdziwi :)

Marcin się śmieje że się ze mnie Viola Villas robi :)
pozdrawiam serdecznie

cyknę fotki Chrupci i potem wkleję
Obrazek

DayZi

Od: Pon lis 06, 2006 0:50

Post » Śro sty 24, 2007 0:45

:lol: :lol: :lol:

mysza_7

Od: Wto lip 18, 2006 17:35

Post » Śro sty 24, 2007 8:25

DayZi pisze:Hej!
Dziewczyny moje ogłoszenie już nie aktualne. Mysza_7 zadzwoniła że ma kocinkę w potrzebie i... już jest u mnie. Jest mi szkoda że nie mogę wziąć wszystkich kotów do siebie. Jak tylko będę wiedziała o domkach chetnych do zakocenia to dam znać.

Kocinka ma robocze imię "Chrupka" i chyba takie zostanie bo faktycznie jest jak chrupka. Na razie jest strasznie bojąca. Teraz mamy w domu wielkie zapoznanie - fuczenie, prychanie i złowrogie miauki ale mam nadzieję że lody zostaną przełamane.
Jutro do weta. Fajnie bo jutro mam godzinę rano wolną. Ha ha Wet się zdziwi :)

Marcin się śmieje że się ze mnie Viola Villas robi :)
pozdrawiam serdecznie

cyknę fotki Chrupci i potem wkleję

Czekamy z niecierpliwoscia :1luvu:

Sporty

Post » Śro sty 24, 2007 12:25

:love:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro sty 24, 2007 13:22

Tak jak w tytule,zadzwoniła do mnie Pani, która chce kota ze schroniska ale zdrowego.
Wstępna rozmowa była ok, umówiłysmy się jeszcze na telefon,aby porozmawiać bardziej szczegółowo.
Babka jest z Katowic....weźmie ,na początku lutego,sporty ma jej wysłać zdjecia.....ale to ma być zdrowy kot

Odrodzonej dalej nikt nie chce...dzis sporty z myszą_7 jada do schroniska ,bo jak znam życie siedzi w jakiejś wstretnej klatce....mają jej wziąść dobre jedzonko.....i niestety tylko tyle. :(, mam nadzieje ,że to nie będzie jej ostatnie miejsce :(

Obrazek
teraz wygląda tak:
Obrazek
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Śro sty 24, 2007 18:01

słuchajcie jest tak ...............dziewczyny nie zostały wpuszczona Ania nie umiałą ze mną rozmawiać ...........płakała..............Iwona rozmawiała z wetem kotka jest bez zmian jest ponoć odizolowna tzn . jeśli jest tam gdzie myślimy to jest to ciemny mały domek ..........do rzeczy ja mam jutro kastarcje nie moge zabrac kota chorego jeśli to jest mechaniczne nie ma sprawy ( chyba że mąż mnie wywali na dwor ale jest śnieg może sie zlituje )...koło mnie jest wet i szpitalik szpitalik kosztuje od 30-60 zł za dobe z lekami w zaleznosci oczywiscie co sie dzieje ........jeśli to coś zarazliwego musiałąby być kilka dni tam az Otis nabierze sił ale .........mamy w tej chwili około 226 zł na klatke wystawową przeznaczymy to niestety na Milusie jeśli nam ją wydadzą ......może być tak że kasy nam braknie potrzebna będzie wasza pomoc ..... :(
ja mam jeszcze z aukcji 30 zł ktore miało isc na koty chore i w sumie miało isc do Filipka chyba bedzie trzeba dać Milusi ...jesli nam jej nie wydadzą do soboty jej nie będzie już :cry:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro sty 24, 2007 22:39

iwona_35 pisze:Tak jak w tytule,zadzwoniła do mnie Pani, która chce kota ze schroniska ale zdrowego.
Wstępna rozmowa była ok, umówiłysmy się jeszcze na telefon,aby porozmawiać bardziej szczegółowo.
Babka jest z Katowic....weźmie ,na początku lutego,sporty ma jej wysłać zdjecia.....ale to ma być zdrowy kot

Odrodzonej dalej nikt nie chce...dzis sporty z myszą_7 jada do schroniska ,bo jak znam życie siedzi w jakiejś wstretnej klatce....mają jej wziąść dobre jedzonko.....i niestety tylko tyle. :(, mam nadzieje ,że to nie będzie jej ostatnie miejsce :(

Obrazek
teraz wygląda tak:
Obrazek

Iwonko dobrze ,ze mi przypomnialas ... Na smierc zapomnialam o tej Pani :( Ale juz jej wyslalam zdjecia i napisalam ,ze wiecej bedzie w piatek lub sobote.

Sporty

Post » Śro sty 24, 2007 23:37

:?

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Czw sty 25, 2007 1:43

Nie doczytalam, czy ona dostaje betaglukan?
Jesli nie, to chetnie moje piwniczniaki sie podziela. Moze by ja to wzmocnilo

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]