Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 21, 2007 12:06

Czekunia Ty mnie nie strasz!! Co to za chorowanie! Ani mi sie waż! Masz być zdrowa i pięknie jeść :ok: :ok: :ok:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Nie sty 21, 2007 15:50

Hej Cioteczki :D
No nie jest jeszcze ze mna tak zupełnie źle. Nałykałam się chyba trochę kłaczków, a Duża zaraz w panikę wpada :roll: A apetyt...... Jakby sama tak codziennie musiała jesć takie trociny, to też by straciła :roll:
No zobaczcie tylko czy nie wyglądam zdrowo:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie sty 21, 2007 15:55

Czekunia :1luvu: :1luvu:.
Faktycznie wyglądasz zdrowo moje Słoneczko :D .
Przecudna jesteś Pyzaty Pączusiu :1luvu:.
Obrazek

gattara

Post » Nie sty 21, 2007 21:27

Baaaaardzo zdrowo wyglądasz Pączuniu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Duża niepotrzebnie się denerwuje....Może nerkowe jedzonko już trochę nie pasuje..?
A może skończyły się te dobre puszeczki i dlatego zrobiłaś błeeeeeeeeee....?Napisz do cioci pixie jak sprawdzisz zapasy
Ostatnio edytowano Nie sty 21, 2007 21:29 przez pixie65, łącznie edytowano 1 raz

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Nie sty 21, 2007 21:28

i znów jesteś na tych fotkach czekoladowa :lol: !
Czekuniu, nie choruj, wystarczy, że ciotka ze stolicy choruje na lenistwo :oops: :( ale ponieważ już czas wyzdrowieć :? , mogę się tu rzadziej pojawiać, wybacz Słoneczko, to w imię nauki... :wink:
opowiedz nam w wolnej chwili, jak tam się mają K. i T. :D ...i może zachęć Agnes, żeby dopisała Cię do listy Forumowych Adopcji 2006, oczywiście w punkcie 1 :mrgreen: moja Plamista już tam jest :lol: Duńki na razie nie dopisałam, żeby się co niektórzy nie burzyli :wink: , ale... kto takiego dzikuska zechce ode mnie?
buziaczki Żmijeczko :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pon sty 22, 2007 6:32

Wielbłądzio pisze: ...i może zachęć Agnes, żeby dopisała Cię do listy Forumowych Adopcji 2006, oczywiście w punkcie 1 :mrgreen: moja Plamista już tam jest :lol: Duńki na razie nie dopisałam, żeby się co niektórzy nie burzyli :wink: , ale... kto takiego dzikuska zechce ode mnie?
buziaczki Żmijeczko :1luvu:

Zasadniczo to bardzo dobry pomysł :wink: i koniecznie w punkcie pierwszym :lol: .
Witaj Słonko moje :D . Ciągle nie mogę się napatrzeć na te Twoje fotki :1luvu:, pięknoto moja :D .
Obrazek

gattara

Post » Pon sty 22, 2007 15:10

Popieram dopisać do adopcji forumnowych to nawet trzeba, bo przecież królewno ty już domek znalazłaś :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pon sty 22, 2007 21:01

sama się dopisz Żmijeczko, żeby Mamusia nie miała wątpliwości, że jest Ci u niej dobrze :wink: i z niecierpliwością czekamy, kiedy napiszesz nam wreszcie, że K. i T. są fajne i że wcale już się ich nie boisz :wink:
chyba spadam do książek :roll:
buziaczki Żmijku :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pon sty 22, 2007 21:22

Oj, Cioteczki- Wy chyba nie życzycie Czekoladce dobrze :?
Bo co to za przyjemność dla kota spędzać pół życia w zamknietym pokoju :?: :roll:
To nie chodzi o to, że ja się chcę jej pozbyć, tylko po 7 miesiącach wysiłków trudno liczyć na to, że koty się zaprzyjaźnią.
Ona jest bardzo "ludzką" koteczką, najlepiej się czuje na kolanach lub na rączkach. Ja mam na to za mało czasu i muszę ten czas dzielić sprawiedliwie między. A schroniskowe też czekają :roll:
Obrazek

agnes_czy

Post » Pon sty 22, 2007 21:42

może ja się za bardzo sugeruję moją Bimbo, która też mieszka sama w pokoju :roll: od połowy kwietnia, odkąd przyjechała do mnie z Radomia...
nie ma siły, żeby dobrowolnie wyszła za drzwi, a kiedy ją zabieram na rękach, na widok innych kotów truchleje... udaje bardzo groźną, a potem się trzęsie :( ale widzę, jak BARDZO Bimbusia mnie kocha i nietrudno się domyśleć, że taki stwór jak ona tą miłością żyje... widzę, jaka szczęśliwa jest, kiedy może się do mnie przytulić bodaj na pięć minut... niby większość Draństwa lubi się do mnie przytulać... ale Bibi cała jest jednym wielkim uczuciem i wdzięcznością :D i jestem pewna, że jest jej dobrze, mimo, że sama skazała się na bytowanie w jednym, niedużym pokoju...

jeśli Czekunia ma charakter podobny do Bimbo - to z pewnością żyje głównie miłością do Ciebie, nie temperaturą międzykocich uczuć... tak by było najlepiej :wink: i tak sobie cały czas myślę...

Wielbłądzio

Post » Pon sty 22, 2007 22:30

Agnes...tak sobie myślę, że może trawa11 z forum gazetowego...? "Zamiast" Biedronki...

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon sty 22, 2007 22:43

Wielbłądzio pisze:może ja się za bardzo sugeruję moją Bimbo, która też mieszka sama w pokoju :roll: od połowy kwietnia, odkąd przyjechała do mnie z Radomia...
i jestem pewna, że jest jej dobrze, mimo, że sama skazała się na bytowanie w jednym, niedużym pokoju...

jeśli Czekunia ma charakter podobny do Bimbo - to z pewnością żyje głównie miłością do Ciebie, nie temperaturą międzykocich uczuć... tak by było najlepiej :wink: i tak sobie cały czas myślę...

Czeko nie jest szczęśliwa :cry: Nie lubi zamkniętego pokoju, płacze pod drzwiami, ale kiedy drzwi są otwarte, to siedzi w szafie i boi się wyjść nawet do kuwetki. Przy mnie jest trochę odważniejsza, ale za to dochodzi do łapoczynów. Najchętniej siedzi przy mnie na biurku albo na kolanach, ale wtedy żaden inny nie ma dostępu.
Sama nie wiem- bardzo ciężko byłoby mi sie z nią rozstać, ale dla niej byłoby lepiej.

pixie65 pisze:Agnes...tak sobie myślę, że może trawa11 z forum gazetowego...? "Zamiast" Biedronki...

Obawiam się, że też by było trudno, Trawa też chyba ma 2 koty.
Obrazek

agnes_czy

Post » Wto sty 23, 2007 6:38

Moja Wega też z koniecznosci musi być odseparowana od reszty Potfforów, cały czas na nią polują :( . Radzimy sobie z tym już od sześciu lat. Wega jest szczęśliwa tylko ze mną, a innych ma w nosie.
Witaj Słoneczko :1luvu:.
Obrazek

gattara

Post » Wto sty 23, 2007 9:05

A ja tak sobie myślę, że dobrze by było, aby przyszły domek Czeko był z Rzeszowa, bo wtedy Agnes mogła by odwiedzać swoją pupilkę :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Wto sty 23, 2007 10:04

no u mnie Bimbo też przecież z konieczności siedzi zamknięta, a ręczę, że się nie skarży :wink: - to naprawdę jeden z takich kotów, które do życia potrzebują tylko trochę dobrego jedzonka i DUUUŻO miłości Swojego Własnego Człowieka... ja tego mojego ukochanego upierdliwca co wieczór mam aż dosyć :roll: , ale coś za coś: mieszka sama, to musi mieć mnie...
Czekuniu, jeśli nadal boisz się tych dzikich zwierząt, które z Tobą pod jednym dachem zamieszkują :? , to na pocieszenie przyjmij zaproszenie do nowopowstałego, kameralnego klubu kocich Samotnic :lol: już chciałam napisać 'czarnych Samotnic', ale Wegunia jest chyba dymna, a 'ciemnych Samotnic' brzmi już gorzej :wink: jak go zwał tak zwał, jesteście już trzy: Bibi, Wega i Ty :) może by jakaś grupa wsparcia czy coś w tym rodzaju... :wink: ?
oj Czeko, źle ze mną - nawet w bibliotece zamiast się zająć tym czym powinnam, przychodzę do kompa :roll: :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]