A koty śpią przytulone tak jak moje
Moderator: Estraven
kasia essen pisze:i ty narzekałas na arielke![]()
słodka kochana mamusia
moje do tej pory tak nie spia ze soba
i chyba juz nie beda
kasia essen pisze:a swoja droga-własnie tak sobie ciebie wyobrazałam,panikaro
czarna.wdowa pisze:Gospodyni godna pięknych kotówtylko nie wiem dlaczego wyobrażałam sobie Ciebie jako blondynkę
![]()
A koty śpią przytulone tak jak moje
Prakseda pisze:Ale laska z CIebie!!! To już wiadomo po kim dzieci urodę wzięły.
A kocia rodzinka idealna. Nie możesz wymagać od Arielki niczego więcej. To bardzo szczęśliwe i łatwe dokocenie.
Zyczę by sielanka (ludzko-kocia) trwała wiecznie!
Buziaczki!
dorcia44 pisze:Popatrzyłam na te zdjęcia ,tworzycie swietna rodzinke ,pełną uroku i ciepła ,ale jak sobie przypomne twoje wątpliwości co do dokocenia to se tak mysle -przełożyc przez kolano i pare klapsów ci dać i to na goły tylek![]()
Arielka powinna czuc sie urazona ,dobrze że czytac nie umie ,co ty o niej wypisywałaś
dorcia44 pisze:Popatrzyłam na te zdjęcia ,tworzycie swietna rodzinke ,pełną uroku i ciepła ,ale jak sobie przypomne twoje wątpliwości co do dokocenia to se tak mysle -przełożyc przez kolano i pare klapsów ci dać i to na goły tylek![]()
Arielka powinna czuc sie urazona ,dobrze że czytac nie umie ,co ty o niej wypisywałaś
izaA pisze:Arielka i Srich wyglądają jakby wpadli do wiaderka z farbą...podobne szlaczki tylko kolory inne...taki ładny dymek z tego Sticza...cała rodzinka uroczo wygląda...
Prakseda pisze:dorcia44 pisze:Popatrzyłam na te zdjęcia ,tworzycie swietna rodzinke ,pełną uroku i ciepła ,ale jak sobie przypomne twoje wątpliwości co do dokocenia to se tak mysle -przełożyc przez kolano i pare klapsów ci dać i to na goły tylek![]()
Nie tam klapsów!
Paseczkiem, paseczkiem do dupinie.
Prakseda pisze:Dziewczyny, damy Monice trochę odpocząć i zaczniemy pracować nad trzecim kotem
Nie mogą w takim domu miejsca się marnować.![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości