Witam. Czytam forum już od długiego czasu. Między innymi tu z pomocą koleżanki szukałam domków dla kotów działkowych, którym groziła śmierć poprzez otrucie... W domu mam dwa rosłe kotki i psa. Tydzień temu jeden z kotków zachorował . Mieszkam z rodzicami, którym pogorszyło się finansowo po długim leczeniu psa i teraz niestety nie stać ich na leczenie kota, a po serii zastrzyków i zakończeniu domowej kuracji antybiotykami Lelek musi mieć zrobione badanie moczu no i potem najprawdopodobniej czeka nas zakup drogiej karmy. Obecna sytuacja zmusza mnie do wystawienia swoich małych dzieł tutaj. Jeśli komuś się spodobają byłabym bardzo szczęśliwa a cały dochód przeznaczę na leczenie Lelka. Każdą z figurek wykonałam ręcznie. Cena jednej figurki to tylko 5zł (plus koszty wysyłki, czyli też ok 5zł). Nie jest to dużo ale każda zakupiona przez Was figurka to dla nas wielka pomoc. Istnieje możliwość ewentualnego dorobienia figurek jeśli kilka osób upatrzy sobie jedną z nich Wszystkie są słodziutkie i mają już swoje imiona.
Robótek ręcznych ciąg dalszy. Dorzucam kota breloka. Uszyty z materiału w szachownicę, mięciutki i sympatyczny. Cena taka sama jak za figurke, może komuś sie spodoba
Ostatnio edytowano Śro lut 07, 2007 13:25 przez kuchatka, łącznie edytowano 1 raz