Wątek Azorka i reszty!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 13, 2007 6:36

Dzięki Dziewczyny :D , Wega wymiziana :wink: .
Nocka minęła bez wymiotów więc chyba dziś już nie trzeba faszerować mojej Żabci kolejnymi lekami :) . Przespałyśmy się obie spokojnie, oczywiście Wega na mojej twarzy :lol: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sty 13, 2007 13:28

Spokojnego weekendu, Alu!!
Bez niemiłych niespodzianek, oczywiście :D i zdrówka tobie, rodzince (grypy grasują) i kociastym :D

gauka1

Od: Śro cze 28, 2006 21:40

Post » Sob sty 13, 2007 13:38

I wzajemnie Kasiu Obrazek
A zdrówko zdecydowanie by się przydało :roll: ( a jakież to grypsy 8O )
Obrazek

gattara

Post » Sob sty 13, 2007 14:55

Oj, cioteczko Gattaro...przemęczona jesteś...GRYPY grasują...
Ciocia pixie pozdrawia Towarzystwo z Azorkiem na czele! I baaaaaaaaaaardzo prosi PONOWNIE Azora: TY SIĘ NIE WYGŁUPIAJ, TY PRZESTAŃ CHOROWAĆ :!:

Jak tam...?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob sty 13, 2007 15:48

Przemęczona, ślepa, o wrodzonym ograniczeniu nie wspomnę :wink: :lol: .
Możliwe że GRYPY też grasują :oops: .
Ja Azika też proszę, tylko ten małpiszon słuchać nie chce :( , jeszcze innych bałamuci :evil: .
Znowu od wczoraj jest w domu, zmian nie widać - również w wynikach :roll: , za troszkę ponad tydzień kolejna seria..... Łażę na ostatnich nogach :wink: .
Danuś :king:, Ty już zresztą wiesz ( w każdym razie powinnaś :!: ).
Obrazek

gattara

Post » Sob sty 13, 2007 19:07

kciuki za towarzystwo, żeby żaden kociasty numerów nie robił ;) (a nie-koty niech też numerów żadnych nie robią :lol: )
Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, skorzystałby na tym człowiek, a stracił kot.

Aniołek_

Od: Pon sie 14, 2006 17:28

Post » Sob sty 13, 2007 19:41

Oj Gattarko :P Tak narzekasz, że rozrabiają, a jakby tak tylko przestały rozrabiać, to dopiero byś sie martwiła :lol: Jak typowa mama :lol:
Drogie Gattarzystwo :!: No byście sie wstydzili- tyle was jest... Zamiast rozrabiać i chorować zadbalibyście lepiej o swoją Dużą, bo jak padnie to kto o was zadba :?: :?
Masaż relaksacyjny trzba Dużej zrobić i wygrzać porządnie, troszkę pośpiewac na dobranoc..... A wy co :?: :lol: Tylko po firankach skakać albo o wetach jeździć? :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob sty 13, 2007 19:46

Po firankach niech skaczą, ale tych wetów to niech sobie darują :twisted:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Sob sty 13, 2007 20:10

agnes_czy pisze:Oj Gattarko :P Tak narzekasz, że rozrabiają, a jakby tak tylko przestały rozrabiać, to dopiero byś sie martwiła :lol: Jak typowa mama :lol:
Drogie Gattarzystwo :!: No byście sie wstydzili- tyle was jest... Zamiast rozrabiać i chorować zadbalibyście lepiej o swoją Dużą, bo jak padnie to kto o was zadba :?: :?
Masaż relaksacyjny trzba Dużej zrobić i wygrzać porządnie, troszkę pośpiewac na dobranoc..... A wy co :?: :lol: Tylko po firankach skakać albo o wetach jeździć? :ok: :ok: :ok:

Wcale bym się nie martwiła :ryk:, nie lubię tych Potfforów i już :!: :ryk: :ryk:

Oj na ten masaż to reflektuję, tylko jak to kociastym wytłumaczyć, chyba że liczy się nocne żłobienie we mnie trajektorii pocisków samonaprowadzających :evil: .
A po firankach niech skaczą, to i tak najmniej inwazyjna z ich czynności :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Pon sty 15, 2007 8:21

gattara pisze:A po firankach niech skaczą, to i tak najmniej inwazyjna z ich czynności :wink: .

:ryk: :ryk: :ryk: A ja narzekam na Romka 8O W życiu na firankę nie wlazł :ryk:

Trzymam kciuki za towarszystow kocie i ludzkie :) Niech już wszystko będzie dobrze :ok:

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

Post » Pon sty 15, 2007 10:56

A reflektujesz na tajski masaż twarzy i głowy :?: jeśli tak to podeślę ci w trybie pilnym Sarabkę 8)
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pon sty 15, 2007 12:20

Tajski już mam :lol: , Wega robi mi taki co noc :lol: .
Wolałabym jakiś bardziej relaksacyjny :wink: , zresztą nie mogłabym Ciebie pozbawiać kochanej, super grzecznej kocinki :ryk:.
Obrazek

gattara

Post » Wto sty 16, 2007 11:14

Ufff... już po :ryk:.
Dzisiaj od rana miały miejsce u nas w domu działania wojenne na wszystkich frontach :lol: . A mianowicie odwiedził nas ulubiony psi kolega Azorka :wink: , takiego przetaczania machin wojennych od dawna nie doświadczyłam 8O , Azik z Ciapkiem są w stanie zdemolować dom w przeciągu 10 minut, doszczętnie :evil: . Nie ma to jak dwa bawiące się psy :wink: :lol: . Reszta kotów siedzi na najwyższych strategicznych pozycjach, a na podłodze zgliszcza i pożoga :lol: , muszę jednak przyznać że Ciapek zdecydowanie przegrywa każde starcie :twisted: . Azor górą :D .
Obaj są właściwie tej samej wielkości, natomiast wagowo Ciapek jest drugie tyle cięższy od Azika - a i tak sobie nie radzi.
Oj działo się , działo :lol: - teraz Azor śpi snem sprawiedliwego :wink: .
Obrazek

gattara

Post » Wto sty 16, 2007 11:22

bo Azik porządny pies jest :lol: :lol:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto sty 16, 2007 11:29

czarna.wdowa pisze:bo Azik porządny pies jest :lol: :lol:
A porządny pies musi się nieraz porządnie wyszaleć z kolegą :lol:
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska