Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sty 16, 2007 9:28

:oops: ale mówiłam, że upojna nocka przede mną, cała z papierzyskami z historii języka :roll: i jeszcze zakładam się, żę nie zaliczę, bo jestem trochę chora i uczyłam się z bolącym łbem...
Czekuniu, chyba trochę lepiej, prawda :lol: ?Krokodyle są fajne, mówię Ci, Tygrysy też... :wink: no i widzisz, Agnes mówi, że żadnego ze swoich by nie oddała, a przypuszczam, że Ty też się do nich zaliczasz :wink: jednym słowem wrosłaś w krajobraz :wink:
uaaa, trzymaj mnie, przede mną ze trzy tygodnie wstrętnej, nudnej nauki :roll: :( na czwartym roku znielubiłam mój wydział, a na piątym to już mnie ciarki przechodzą, jak tylko przekraczam próg :twisted:
w najbliższym czasie też mogę być rzadziej przy kompie, ale i tak pamiętam o Tobie, proszę nie zwątp jakby co :wink: :!:

Bolusia dziś dzielnie pomagała mi w nauce. Za to Lila... obsikał po raz enty aparat telefoniczny :twisted: oj gattara, mnie też wydaje się, że wiem, który pakiet jest gorszy :roll:, a szczególnie jeden wiodący element tego pakietu :twisted: aha, Plama zrobiła kupę na szafkach pod sufitem w kuchni :roll: z pół godziny chodziłam i szukałam, skąd cuchnie :roll: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Wto sty 16, 2007 23:18

Czekuuunia! Pani Profesor nadal sprawdza klasówki, czy teraz już siedzi na zebraniach i radach w szkole :? :wink: ?
Dranie obsiadły mnie dookoła, oprócz Plamy są tu wszystkie :) wniosek: nikt się nie oprze Xiężniczce :lol: , nareszcie się wydało :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro sty 17, 2007 6:18

Cześć Czekunia :D . jak się dzisiaj ma nasza Gwiazda?
Wielbłądziu jednak chyba mój zestawik :evil: , to co oni tej nocy wyprawiali 8O , pozabijam i spalę na ofiarnym stosie... :twisted: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Śro sty 17, 2007 23:42

gattara, poszyj z nich mufki i sprzedaj na Bazarku na jakieś szlachetne cele :D jak dobrze pójdą, to i ja zrobię z moich :twisted: Twoje w nocy, za to Dranie w dzień... żebyś wiedziała, co ja dziś zastałam po powrocie do domu :roll: :roll: :roll: sama otwierałam drzwi z klucza, ale przez dłuższą chwilę po wejściu do pokoju miałam wrażenie, że albo byli tu złodzieje albo Obcy :wink: :roll:
a czy Twoje koty potrafią same wyjmować wtyczki z kontaktu i rozmontowywać na poszczególne elementy liveboxa neostrady (aż cud, że po ponownym zainstalowaniu wszystko działa, że tym razem niczego nie przeżarły...) ? dziś przekonałam się, że moje tak...

Czekuniu, a chociaż dobre te stopnie dzieciom stawiacie :wink: ?
Buziaczku Żmijowaty :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Czw sty 18, 2007 6:28

Nie posądzałam Cię o takie kuśnierskie zapędy :lol: . Azor potrafi zniszczyć każdą rzecz na tej planecie i namiętnie wyłącza mi korki, a wczoraj pobił już własny rekord 8O . Wypisuję się z tego ludzko-kociego zwiazku :roll: .

Czekunia Słoneczko moje, Ty taka grzeczna a my musimy znosić wybryki tych naszych Potfforów :lol: . Ty nawet nie wiesz jak to jest mieszkać z takimi łapserdakami :lol: .
Obrazek

gattara

Post » Czw sty 18, 2007 18:52

Wielbłądzio pisze:a czy Twoje koty potrafią same wyjmować wtyczki z kontaktu i rozmontowywać na poszczególne elementy liveboxa neostrady (aż cud, że po ponownym zainstalowaniu wszystko działa, że tym razem niczego nie przeżarły...) ? dziś przekonałam się, że moje tak...
Czekuniu, a chociaż dobre te stopnie dzieciom stawiacie :wink: ?
Buziaczku Żmijowaty :1luvu:

Ale zdolne bestie :ok: :lol:
Wielbłądku, one się kształcą w kierunku elekrtomonter- informatyk. Właśnie przechodzą praktykę. Zamiast pochwalić za pracowitość, to wy narzekacie :roll:
Moje aniołeczki tylko codziennie czekają na mnie pod drzwiami z inną zabawką ściągniętą z któregoś odległego pokoju- raz jest to poduszka, innym razem pilot TV, az sie zastanawiam jak oni to przytargali 8O
A Czekoladową ostatnio energia rozpiera i urzadza sobie galopady po mieszkaniu, połączona ze skokami wzwyż i wniż po meblach.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw sty 18, 2007 23:43

czyli Dziewczynka czuje się coraz lepiej w SWOIM domku :lol: :mrgreen: (cieszymy się razem z draniem Lilianem, którego mam właśnie pod ręką :D )
wiosna niedługo, Czekunia pomyślała na pewno o smukłej sylwetce :wink: i niektóre Ciotki :oops: powinny wziąć z niej przykład, a poza tym... pewnie nieśmiało daje do zrozumienia K. i T., że równa z niej dziewczyna, nie jakaś tam aryskotratka :wink: a jak z małą puchatą, zdecydowała się w końcu zostać jej mamusią czy mamy dalej namawiać :wink:?
kurczę, wobec tego wychodzi na to, że nie mam funduszy na kształcenie własnych dzieci :roll: :oops: bo żeby dojść do perfekcji w demontażu urządzenia, musiały najpierw doszczętnie załatwić dwie pomoce naukowe - te zasilacze za 120 i 150 złotych :twisted: :roll: no tak, Ropuńka już przecież wysłałam dawno na Sorbonę na dwa kierunki, Bolunię na UW (ona jest patriotką, nie chciała z braciszkiem na obczyznę :wink:), to Lilasiowi z Tadźką zachciało się na Politechnikę :roll: :mrgreen:
a tak przy okazji: co studiuje Czekoladka :wink: ? wiemy, że jest nieprzeciętnie uzdolniona w wielu dziedzinach - ale w czym postanowiła się wyspecjalizować zawodowo :wink: ? Ropuś studiuje, jak już wspominałam, prawo i informatykę - a oprócz tego oczywiście doskonali język Moliera :wink: ; a Bimbi psychologię :mrgreen: ale mam zdolne dzieci... samej mi trudno tę nędzną polonistykę skończyć, a tu - proszę... :wink: i dwie następne się do nauki garną... :wink:

Wielbłądzio

Post » Pt sty 19, 2007 15:47

Zdolne dzieci nie ma co Wielbłądziu, oby tak dalej :lol: :wink:
Czeko ja nie wiem od rana dobijam się na forum i dopiero teraz wpadłam, ale pozdrawiam całą pakę i Ciebie oczywiście.

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt sty 19, 2007 15:52

No wreszcie jestem na forum :D , od rana się nie dało..
Witaj Słoneczko :D , jak było u Ciebie, bo u nas była potworna wichura :roll: .Trudno było doczekać ranka, niech już wreszcie przestanie wiać :roll: .
Obrazek

gattara

Post » Pt sty 19, 2007 22:08

gattara pisze:No wreszcie jestem na forum :D , od rana się nie dało..
Witaj Słoneczko :D , jak było u Ciebie, bo u nas była potworna wichura :roll: .Trudno było doczekać ranka, niech już wreszcie przestanie wiać :roll: .

A myślałam, że to u mnie coś się zawiesiło :mrgreen:
Oj wiało i u nas potwornie :roll: A najgorzej, że i fizycznie i psychicznie nas te dołki-górki ciśnieniowe wykończyły :roll:
Właśnie usłyszałam w tv o 6 ofiarach śmiertelnych w kraju.
Obrazek

agnes_czy

Post » Sob sty 20, 2007 0:39

u nas też :roll: ...
rozwiało mi całą miseczkę chrupek pod śmietnikiem, jak koty (i sroki) do rana nie zjedzą, to znów cieć zrobi mi awanturę :roll:
Królewno kochana, ciesz się, że masz na grzbiecie ciepłe futerko i że masz ciepły Domek na tę zimnicę i wietrzycę... wystawiając dziś wieczorem miski, miałam spore wątpliwości, czy moje śmietniczaki w taką pogodę przyjdą - -pochowały się pewnie bidaki po jakichś kątach i czekają na lepsze czasy :(

Wielbłądzio

Post » Sob sty 20, 2007 6:38

Cześć Słonko :D . Dzisiaj forum działa i jestem od rana :lol: . Całuski prosto w pięknego pysia :1luvu:.
Obrazek

gattara

Post » Sob sty 20, 2007 20:47

też jestem :D
przyznasz nam się Królewno w końcu, co Ty studiujesz :wink: ? nie wierzę, żeby Agnes do tej pory nie wysłała Cię na uniwersytety :wink: , takich samorodnych talentów jak Ty nie można marnować :wink:
tak sobie dopytuję, bo mam gigantyczne wyrzuty sumienia, że sama się nie uczę :oops: ( i to od dwóch lat, a egzamin za 10 dni :? :( )...
dzisiaj masz pozdrowienia od Tadeuszki, która właśnie mi tu pod ręką tańczy i mruczy :)ale ja i tak nie dam się zwieść: Tadźka jest kotem złośliwym, momentami bardzo :roll: :evil:
weź może Ty Czekuniu mnie jakoś skutecznie zachęć do nauki... zanim będzie za późno :roll: :twisted:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 21, 2007 6:43

Wielbłądziu nie marudź, tylko się ucz!! Mało się profesorowie napatrzyli na Ciebie jak śpisz na wykładach :twisted: , coś się im w zamian należy :lol: .
Słoneczko moje co u Ciebie? Wiatr już się uspokoił? U nas dopiero dzisiaj :D , może wreszcie się trochę prześpię :wink: . Miziam mocno Ciebie i resztę dzikiego towarzystwa :love:.
Obrazek

gattara

Post » Nie sty 21, 2007 10:19

gattara pisze:Wielbłądziu nie marudź, tylko się ucz!! Mało się profesorowie napatrzyli na Ciebie jak śpisz na wykładach :twisted: , coś się im w zamian należy :lol:
Słoneczko moje co u Ciebie? Wiatr już się uspokoił? U nas dopiero dzisiaj :D , może wreszcie się trochę prześpię :wink: . Miziam mocno Ciebie i resztę dzikiego towarzystwa :love:.

:lol: :lol: :lol:
Czekoladka by pewnie podobnie studiowała :lol:
przy jej wrodzonym lenistwie i miłości do spania to tylko jakaś spychologia by jej odpowiadała. Chociaz....... ostatnio zastanawiamy sie nad AWF, bo tak zgrabnie kica jak zajączek.

Ostatnio znów mamy kłopoty :cry: Apetyt się popsuł i parę razy zdarzyły się wymioty.
Obrazek

agnes_czy

[poprzednia][następna]