Powiem wam że Maja -Śnieżka to taki żarłok że pobija oba moje koty razem i robi sie coraz śliczniejsza Dzisiejsze zastrzyki 11 zł ( dwa dzis i na jutro jeden mam w domu )
Witamy wszytkich zainteresowanych losami Majeczki zaraz powklejam zdjęcia z porannej sesji , Majka chyba czuje sie już dobrze kicha jeszcze i furczy czasem ale już naprawde malutko , zastrzyki ma mieć do wtorku włącznie i wtedy zobaczymy na ile jej stan sie poprawił ja myśle że już jest bardzo dobrze w porównaniu z tym co było Dziś dostałą białego serka i wcinała az sie uchole trzęsły , potem dostała swoją własną białą myszke bo widać u niej już przejawy chęci do zabawy i ...................sie rozszalała gania z myszką az sie rozjeżdza na panelach kula sie z niom i poluje wspaniały widok zastrzk mamy już z głowy poszłam rano z niom do kliniki ktora jest czynna od 10 -14 i wysiedziałyśmy swoje ale za to reszta dnia zapowiada sie na samych przyjemnosciach no i oczekujemy goscia w postaci mysza_7 to wklejam sami zobaczcie jak ta dziewczyna sie odradza w kocie cudo