Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 12, 2007 23:19

ooo, masz marmurka :wink: to Dieguś, prawda? bo przez chwilę miałam wrażenie, że to Klucha już tak urosła... przypominam, że ja też mam uroczego marmurka, do adopcji :twisted: właśnie trzyma jedną łapę na klawiaturze i kręci głową, 'co to to nie, mnie i tak każdy by zwrócił po góra dwóch dniach;)' mruczy bestia chyba najgłośniej jak tylko może, drugą łapę trzyma na mojej lewej dłoni, 'no napisz napisz, że zalałem doszczętnie całą kanapę, zdrapałem meble, tłukę inne koty, a ty i tak jesteś bezsilna, bo mnie za bardzo kochasz, żeby mnie wyrzucić i tyle twoje, co sobie pogadasz;) ha ha, mrrru mrrru;)' trzeci rok się męczę :roll:
Czekuniu kochanie, pewnie sama wiesz, że kot jest najlepszym panaceum na stres i przemęczenie, więc marsz do Agnes ją odstresowywać i odmęczać, w końcu musi się jak najszybciej uporać z tymi papierzyskami, żeby mieć czas dla Ciebie :wink: masz pozdrowienia od Liliana!
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt sty 12, 2007 23:42

Wielbłądzio pisze:ooo, masz marmurka :wink: to Dieguś, prawda? bo przez chwilę miałam wrażenie, że to Klucha już tak urosła...

Pudło, Ciociu :lol: To Kluseczka małpkująca Diega :lol: Bo Diego to jej guru, więc małpeczka wpatrzona w niego jak w obraz.

ObrazekObrazek

Dziś po raz pierwszy wskoczyła za nim na regał. Oj, jaka była dumna z siebie, pacała mnie łapką jak chciałam ją ściągnąć :lol:
Bardzo też chce się zaprzyjaźnić z Czekoladką. Dziś przycupnęła naprzeciwko niej na biurku i tak udając, że na nia nie patrzy, podsuwała się cochwilkę bliżej. A jak sie podsunęła za bardzo, to dostała od Czeko w twarz tak, że spadła z biurka :evil:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Sob sty 13, 2007 0:15

Czekuniu, dziecko bijesz :twisted: :? ? zastanów się, jesteś mądrą panienką!
a z tym marmurkiem to jeszcze gorzej, jeśli to Klusia :wink: bo Dieguś wiem, że raczej spokojny, ale ona to jeszcze młoda i nie wiadomo... a Ty pewnie nawet nie masz pojęcia Agnes, co z takiego marmurka może wyrosnąć :roll: :twisted: Lucjana mam od 5-tygodniowego pełzaka...
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob sty 13, 2007 6:54

Królewno nie bij jedynej przyjaznej kociej duszyczki na tym padole :wink: . Klusia na pewno by Cię pokochała, daj jej szansę Pączusiu :D .
Nie wiem jak Tobie Agnes, ale mnie wystrój Twojego biurka bardzo się podoba :wink: :lol: . Daisy jest przepiękna :love:.
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob sty 13, 2007 18:30

Królewno druga strona 8O
A Klusia :love: no normalnie piękniusia tak jak ty królewno, więc jej nie lej, bo to małe stworzenie jeszcze, a w przyszłości może się przydać, no bo wiesz jak sobie takie małe wychowasz to potem sam miód :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob sty 13, 2007 23:39

gattara, lubisz marmury :wink: ? a podasz mi adres :twisted: :mrgreen: ? prześlę kurierem, dodawszy uprzednio miseczki, kuwetę, zapas jedzenia, drapak, transporter też weź na zawsze :wink: aha, i jeszcze podaj nr konta, to zgodnie z obietnicą dopłacę :wink: ile sobie zażyczysz i będę w stanie :wink: tylko o jedno błagam: pod żadnym pozorem mi go nie odsyłaj :twisted: :wink:
ale byś miała z dwoma niedobrymi kotami (o ile tylko Azorka masz niedobrego :roll: bo ja do Lila mogę dołączyć jeszcze Plamę, która z dzikim wrzaskiem tłucze wszystkie pozostałe :roll: )

widzisz Czekuniu, Ciocia gattara świetnie radzi, przecież Agnes mówiła, że lubisz kocie dzieci :lol: pamiętasz Piotrusia??? a tu popatrz, taka piękna puchata marmurka, pewnie nic by nie miała przeciw byciu Twoją córeczką :wink: Diego już tatusiuje, więc miałaby mała pełną rodzinkę :lol:
wiesz Czekusiu, ja jestem pewna, że K. i T. naprawdę chcą się z Tobą zaprzyjaźnić i dzielnie próbują... no wiem, wiem, Ty jesteś Xiężniczką, może czasem masz ochotę z tego powodu troszkę pozadzierać noska i ten żmijowaty pyszczek :1luvu: i może myślisz sobie: ot, takie czupurne napastliwe pseudorasowce :wink: , ja to dopiero jestem Jedyny Na Świecie Ćzekoladowy Kot... ale popatrz, jakie one wszystkie są fajne, serdeczne, ufne...

Wielbłądzio

Post » Nie sty 14, 2007 6:47

Wiesz co Wielbłądziu, dawaj to Potfforzę z wyprawką i Plamę, w zamian wyślę Kiwcia, Boniaczka I Kłopcię, efekt obłędu u Ciebie gwarantowany :lol: . Wierz mi na słowo, zresztą Azik dochował się godnych naśladowców 8O . Generalnie za Twoje dwa mogę Ci nawet wysłać moich 5, niech stracę :lol:, widzisz jaka korzystna wymiana :twisted: . Zostawię sobie tylko Wegę :lol: . Już nawet dopłacać nie musisz :ryk:. To jak będzie???

Widzisz Czekunia może mi się uda moje korzystnie wymienić :twisted: , tylko nie mów Wielbłądziowi jakie to pottfory, barbarzyńcy i wandale :lol: , może się skusi :wink: .
Słoneczko miziam Cię bardzo mocno, buziaczki w Twoje śliczne czółko i boskiego pysia :love:
Obrazek

gattara

Post » Nie sty 14, 2007 15:49

hmm, sama nie wiem, pięć za dwa to chyba niecałkiem korzystna dla mnie wymiana :twisted: ale z drugiej strony, skoro pojawia się pierwsza realna szansa pozbycia się Juliana... :wink: ? na wstepie zakładam, że żaden kot nie może być już gorszy od niego, co najwyżej taki sam :roll: ale jeśli każdy z tych pięciu taki będzie :roll: :strach: to może inaczej, ja też trochę więcej przy okazji wypchnę :twisted: :
Liluś - bez szczegółów :twisted:
Plamista - chce zdominować Julusia i powoli jej się to udaje. Rzuca się na niego, Norcię, Duńkę, nawet na outsiderkę Tadźkę albo z dużej odległości (wysokości, bo siedzi na lodówce) na sam widok któregokolwiek kota złowieszczo wrzeszczy jak opętana, jakby ją kto obdzierał ze skóry :twisted: 8O co moi sąsiedzi sobie muszą myśleć 8O
Tadzinka - nie da się ukryć, jest to kot złośliwy :twisted: wystarczy, że coś jej się nie spodoba, żeby drapała, gryzła (uwielbia ostro ranić szczególnie gości :roll: ), w dodatku potrafi demonstracyjnie wskoczyć na szafkę w kuchni i jak gdyby nigdy nic zlać się na ścierkę 8O i cały rok potwornie obłazi...
gratis jeszcze Dunieczka - najmłodszy, totalnie dziki pingwin, chyba już nie do oswojenia :? kiedyś jeszcze byłam w stanie po kwadransie biegania złapać ją na powierzchni ok. 35 metrów - teraz już nie :(
zostawię sobie Norysię, dziewczynkę płochliwą, znerwicowaną, ale b. grzeczną, Ropulka serce moje :1luvu: i Bolusię, słodkiego Upierdliwca Wszechczasów :wink:
ciekawe, który z naszych zestawów promocyjnych tak naprawdę jest gorszy :roll:

Czekuniu kochana, bywają koty tak straszne, że wykorzystuje się każdą szansę, żeby tylko je gdzieś spławić :twisted: ... zaśmiecamy Ci wątek, ale poczytaj sobie, z czym my się musimy męczyć i pomyśl, jak wspaniale ma z Tobą Mamusia i wytłumacz jej, jak bardzo się powinna cieszyć dniami i nocami, że Cię ma :mrgreen: a jeśli jeszcze zdecydujesz się adoptować Kluseczkę... :1luvu: ale ciekawe, czy Mamusia też może coś by ze swoich K. i T. wybrała dla nas w pakiecie :wink: ? bo jak już będą trzy zestawy do wyboru, to może naprawdę się dogadamy :mrgreen:
od co najmniej dwóch dni powinnam siedzieć nad książkami :oops: i jak zwykle będę się uczyć jutro, na ostatni moment :roll: dlatego z góry przepraszam, jeśli się nie odezwę
buziaczki w Twój żmijkowy pyszczek :1luvu:

Wielbłądzio

Post » Nie sty 14, 2007 17:40

Wielbłądziu, ja wiem który zestaw promocyjny jest gorszy :twisted: . Biorę Twój w ciemno :lol: . Jeszcze trochę i dostanę przy moich głębokiego uszkodzenia mózgu :wink: :lol: .
Przepraszam Czekuniu, ale trzeba dopieścić sprawę zamiany zestawików :lol:. To już na prawdę ostatni raz, wybaczysz Ciotkom?
Obrazek

gattara

Post » Nie sty 14, 2007 18:35

[quote=" Wielbłądzio]...ale ciekawe, czy Mamusia też może coś by ze swoich K. i T. wybrała dla nas w pakiecie ? bo jak już będą trzy zestawy do wyboru, to może naprawdę się dogadamy[/quote]

Qrcze- tak sobie powaznie przemyślałam i..... ja nie mam nic na wymianę, ani w pakietach ani na sztuki :roll: No bo jak :?: :?: :?:
jedno gotuje, drugie zmywa, trzecie i czwarte dbają o porządki w szafie, piąte komputera pilnuje, szóste kurze ściera na wysokościach..... Jak ja bym sobie bez nich poradziła :?: :?: :?:
Wychodzi na to, że ja jedyna na forum mam Koty Doskonałe, czytaj: dobrze wychowane ( gdzie tu jest ikonka "dumny z siebie"?)
A tak wyglądały dzisiejsze zajęcia integracyjne (zagadka: jedno poszło na wagary- które?)

ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie sty 14, 2007 18:54

No zajęcia integracyjne super, ale na wagary to chyba wybrała się pierwsza z podpisu (Julisia) :lol: , bo czarnego z białym krawatem brak :D :wink:

Drahma

Post » Nie sty 14, 2007 19:29

Faktycznie Julii nie widać :D . Integracja świetna, oby tak dalej :!:
Wiesz Agnes, może faktycznie szkoda się wymieniać pakietami :lol: , moje też bardzo mi pomagają 8O , Azik dzisiaj zepsuł pralkę :evil: , to znaczy poprawiał po mnie źle ustawione przyciski programatora, ja taka ciapa jestem i nic nie potrafię dobrze zrobić :roll:
Obrazek

gattara

Post » Pon sty 15, 2007 16:19

Królewna na czwartej stronie, żadna Ciotuchna nie zajrzała :?:

Drahma

Post » Pon sty 15, 2007 17:08

Ciotka ma od rana dziwne problemy z forum 8O , nie jest w stanie wejść w niektóre tematy :( . Teraz mi się udało :dance: :dance2: .
Widzisz Czekunia, tu działają jakieś ciemne moce, które nie chcą mnie do Ciebie dopuścić :wink: . Teraz już wreszcie jestem i miziam jeszcze mocniej niż zwykle :1luvu:. Cześć Słoneczko :D .
Obrazek

gattara

Post » Wto sty 16, 2007 6:45

Witaj Czekunia :D . Nikt oprócz mnie tu do Ciebie nie zagląda :evil: , oj wstyd Ciotki :P .
Stawiam się na poranne wirtualne mizianki :D .
Obrazek

gattara

[poprzednia][następna]