Śliczna półroczna kotka ze zranioną nóżką:(-MA DOMEK:D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Wto sty 09, 2007 20:47 Śliczna półroczna kotka ze zranioną nóżką:(-MA DOMEK:D

Wspaniała kicia o roboczym imieniu "Mysza"

Kicia przybłąkała się na nasze podwórko, niewiadomo skąd, ale jest przekochana! Najprawdopodobniej ktoś ją wyrzucił lub komuś uciekła. Tuli się do człowieka, mrrrruczy głośno i ogólnie jest po prostu przekochana. Na moje oko (a na kotach się trochę znam) ma ok. pół roku. Może rok, ale to już tak na wyrost mocno. Ma prześliczną kocio-księżniczkowatą budowę ciała i zachowanie. To dumna, piękna kotka, która potrzebuje domku, w którym będzie kochana i podziwiana.
Ja niestety nie mogę jej wziąść do siebie, bo mam już 3 koty i mimo, że ją zaakceptowały, to moje współlokatorki nie zgadzają się na czwartego.
Kotka ma jeden problem, ale wydaje mi się, że nie bardzo poważny. Mianowicie ma pogryzioną (najprawdopodobniej) nóżkę. Nie mam w chwili obecnej środków finansowych, żeby ją wyleczyć, ale wydaje się powoli goić. Jest dla mnie bardzo ważne, żeby kicia znalazła domek, gdzie będzie mogła spokojnie dojść do siebie.

Na zdjęciach kicia jest mocno umorusana, ale gdy się umyje będzie przeuroczą czarno-białą księżniczką :)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 10, 2007 16:31 przez Meridiel, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek

Meridiel

Od: Pon lis 13, 2006 14:06

Post » Śro sty 10, 2007 16:28

Domek się znalazł! Dwie panie, zakochane od pierwszego wejrzenia wzięły ją do siebie! :D Mam nadzieję, że nigdy więcej nie spotka jej już zły los:)
Obrazek
Obrazek

Meridiel

Od: Pon lis 13, 2006 14:06