ko_da1 pisze: kupie jej saszetki intensinal jak sie nie myle na wzmocnienie , mogłam pokręcić nazwe ale nie pamiętam dokładnie wiem że podaje sie to kotkom po operacjach i osłabionych

Mylisz się, zanim kupisz dowiedz się CO i dopiero podawaj...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ko_da1 pisze: kupie jej saszetki intensinal jak sie nie myle na wzmocnienie , mogłam pokręcić nazwe ale nie pamiętam dokładnie wiem że podaje sie to kotkom po operacjach i osłabionych
Mała1 pisze:-W sumie mamy już pieniądze na zakup klatki wystawowej-przyda nam sie bo mysza_7 załatwiła miejsce gdzie możemy trzymać dwa koty ..ale muszą być w klatce-izaW-dziękujemy
dziewczyny, ja mam ,nazwijmy to ,,dwuosobową klatkę,, własnej roboty.pisała o niej kiedyś Lidka.
jest spora, ma 180na 100 na 80 cm, miejsca w niej jest naprawde duzo ,mieszcza sie i kuwety i spanko i jeszcze jest miejsce na małe wycieczki.![]()
To sa takie jakgdyby 2 pietra.
Marnuje sie u mnie w pracy, ja tu nie moge trzymac kotów.Chetnie ją Wam dam , załatwie transport i gdzies dowioze, tylko napiszcie gdzie.
Postaram sie wieczorkiem wkleic jej zdjecia, ale nie obiecuje ,bo przychodzę ostatnio z pracy w nocy i dosłownie na rzęsach.
Mogę tez pomóc w projektach ogłoszen, tylko dawajcie znać,bo moja praca nie pozwala mi ostatnio nawet watków śledzić.
Mała1 pisze:
-W sumie mamy już pieniądze na zakup klatki wystawowej-przyda nam sie bo mysza_7 załatwiła miejsce gdzie możemy trzymać dwa koty ..ale muszą być w klatce-izaW-dziękujemy
dziewczyny, ja mam ,nazwijmy to ,,dwuosobową klatkę,, własnej roboty.pisała o niej kiedyś Lidka.
jest spora, ma 180na 100 na 80 cm, miejsca w niej jest naprawde duzo ,mieszcza sie i kuwety i spanko i jeszcze jest miejsce na małe wycieczki.
Marnuje sie u mnie w pracy, ja tu nie moge trzymac kotów.Chetnie ją Wam dam , załatwie transport i gdzies dowioze, tylko napiszcie gdzie.
Postaram sie wieczorkiem wkleic jej zdjecia, ale nie obiecuje ,bo przychodzę ostatnio z pracy w nocy i dosłownie na rzęsach.
Mogę tez pomóc w projektach ogłoszen, tylko dawajcie znać,bo moja praca nie pozwala mi ostatnio nawet watków śledzić.
Mała1 pisze:-W sumie mamy już pieniądze na zakup klatki wystawowej-przyda nam sie bo mysza_7 załatwiła miejsce gdzie możemy trzymać dwa koty ..ale muszą być w klatce-izaW-dziękujemy
jest spora, ma 180na 100 na 80 cm, miejsca w niej jest naprawde duzo ,mieszcza sie i kuwety i spanko i jeszcze jest miejsce na małe wycieczki.![]()
dedi pisze:Na mnie ma namiar Ivona jak cos![]()
Chyba ze wam przeszkadza ze sie koleguje z Pini, ale mam nadzieje ze nie..
To sie okaże szybko, bo cos napisałam Ivonce na gg - pozdrawiam wszystkie dziewczyny co kochają koty i wszystkie koty - kciuki za chorutkie
Jaaga pisze:Piszę tu, bo chyba miejsce najodpowiedniejsze. Dam tymczas dorosłemu kotu, lub młodszemu, ale po szczepieniu. Warunek, nie moze byc to kot z katow. schroniska, chyba, ze przechwycony przed umieszczeniem go w klatce. Powód - schroniskowe choroby, którymi nie chcę zarazic swoich zwierząt. Myślałam o Magiku, ale szykuje mu sie domek stały.
ko_da1 pisze:Już po wizycie nie jest rożowo niestetyMajka ma 40 stopni temperatury dostała dziś trzy zastrzyki , antybiotyk , przeciwgorączkowy z przeciwzapalnym i przeciwwirusowy :
- Synulox
- Tolfedine
-Lydium KLP za te zastrzyki zapłaciłąm 9 zł
Pozatym kupiłam 5 saszetek RC. Convalescence za ktore zapłaciłam 17 zł
w sumie dzisiejsza wizyta wyszła 26 zł .
Mam przychodzić teraz prze kilka dni na kotrole i zastrzyki , Maja nie bedzie tym zachwycona przy jednym zastrzyku nawet płakała wet mówił że mogło ją niestety troszke boleć![]()
Pozatym mówił że jej stan nie jest zły i powinna sie z tego wygrzebać , wazne że katar nie jest ropny i osłuchowo jest czysta. Wkleje zdjęcie jej z przed chwili chociaz dziś po wizycie chowa sie troche za łóżko , pewnie wspomnienia wrociły ech![]()
zdjęcie ciut niewyraźne wyszło potem powklejam jeszcze ale niech kicia odpocznie ....corka jej pusciła płyte relaksacyjną ze śpiewem ptaków nawet jej sie to podoba
Ps: przelew dotarł dzięki Iwonkonarazie jeszcze nam zostało na kilka dni mysle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Wix101 i 123 gości