chętnie przyjmę jeszcze jednego kocurka lub kotkę, która lubi towarzystwo. Mam już dwa kocurki - jednego wzięłam jako tygodniowe niemowlę, drugi natomiast to chodzaca kulka, bardzo przytulasta. Problemem jednak jest to, że kotek musi byc przyzwyczajony do psów, bo mam strasznie postrzelona pudliczkę, która uwielbia szaleństwa z kotami.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
U Kasi D w fundacji są piekne koteczki siostrzyczki mojego kocurka Są bardzo mądre ,łagodne i kochają człowieka w 100% kuwetkowe Też znają psy bo doglądaja ich dwa urocze psiaki
w dziale "kocięta do adopcji" jest dosyć sporo kociaków.
U mnie na tymczasie mieszkają Pink i Misty a do towarzystwa - nie licząc innych kotów - mają 4 psy
Może moja tymczasowiczka tricolorka Trusia? Napisałam PW. Zdrowa, z domu, nie przeniesie żadnej choroby na domowników, przyzwyczajona do licznego psio-kociego towarzystwa. Kotkę dowiozę do nowego domu.
Oj tak, u Kasi D. w fundacji są typowo kochajace psy koty. Kasia ma 2 zwariowane psice a koty wcale się ich nie boją. Wejdź na stronę i poszukaj koteczka. www.fundacjafelis.pl