Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Moje futra olewają petrady, czego i Twoim życzę.
Misi z Nowym Rokiem - pozytywnego nastawienia do życia, ludzi i kotów.
Tobie i Twoim futrom - duuuużo zdrówka.
PS. niedługo będziesz zmuszona założyć IV cz. wątku...
Dzięki Anka, Tobie również..Anka pisze:Tobie i Twoim kociastym mnóstwa dobrych, jasnych dni w Nowym Roku
aamms pisze:Dzisiaj już wszystko w porządku, chociaż jeszcze czasami rozlegają się pojedyńcze strzały petard.. kociska śpią jak zabite..![]()
I jeszcze jedno, wzięłam dzisiaj Misię na ręce.. już przestała być chudziutka.. 8)
MariaD pisze:aamms pisze:Dzisiaj już wszystko w porządku, chociaż jeszcze czasami rozlegają się pojedyńcze strzały petard.. kociska śpią jak zabite..![]()
I jeszcze jedno, wzięłam dzisiaj Misię na ręce.. już przestała być chudziutka.. 8)
Już???!!!!Ale masz tempo kobieto...
aamms pisze:MariaD pisze:aamms pisze:Dzisiaj już wszystko w porządku, chociaż jeszcze czasami rozlegają się pojedyńcze strzały petard.. kociska śpią jak zabite..![]()
Ja??????![]()
To Misia..![]()
MariaD pisze:aamms pisze:MariaD pisze:aamms pisze:Dzisiaj już wszystko w porządku, chociaż jeszcze czasami rozlegają się pojedyńcze strzały petard.. kociska śpią jak zabite..![]()
Ja??????![]()
To Misia..![]()
Więcej ćwiczeń na maszynie?Dla Misi oczywiście...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Blue, zuzia115 i 421 gości