Aż mi wstyd, że wątek tak zaniedbałam
Mam plan się zrehabilitować
Wieści dużo różnych:
Kacperek ciągle troszeczkę niedomaga

Mimo podwójnych szczepień i kuracji antybiotykowej nie może coś dojść całkowicie do siebie
Atik jest już w trakcie leczenia "wątrobowego", ma się całkiem ok, za jakiś czas zrobimy badanie krwi, żeby zobaczyć, czy leczenie przyniosło skutki.
Novinka rośnie jak na drożdżach, nauczyła się wspinać na kanapę, włazić na biurko, na drapak i na łóżko

Najbardziej lubi leżeć na kolanach, albo na szyji. Dalej jest bardzo żarłoczna. Jest już po podwójnych szczepieniach, niedługo będzie miała badania, żeby zobaczyć, czy w " środku" też wszystko ok.
Lisia jest już po drugim szczepieniu. Niestety cały czas niedomaga. Nie dostaje antybiotyku, ale cały czas nosek zasmarkany i jedno oczko załzawione

Od wczoraj dostaje interferon, moze to pobudzi jej układ immunologiczny. Badanie krwi miała robione tydzień temu- wyniki w normie.
Maciupka, troszeczkę urosła, niedomaga

Też nie dostaje antybiotyku, ale nosek dalej symfoniczny

Też dostaje interferon, może to ją "ruszy", bo ani ja, ani weci nie wiedzą o co chodzi. Wyniki krwi są w normie, kicia ma apetyt, bawi się i szaleje, ale cały czas trudno uznać ją za zdrową. Futerko ma przedziwne, calutkie w kolorze czekolady, włosów okrywowych brak

Wygląda jak potomek "kornisza"

Za 4 dni będzie zaszczepiona, jeśli utrzyma się w przyzwoitym stanie.
Bohtonka już w nowym domku w Opolu
Trochę dzisiejszych zdjątek:
Wszystkim cioteczkom serdecznie dziękuję za podbijanie i opiekę nad wątkiem
Wanilko Tobie dużo zdrowia życzę
A wszystkim netowym przyjaciołom w Nowym Roku: spełnienia marzeń, samych dobrych ludzi dookoła, zachowania wrażliwości na los naszych małych braci i oczywiście szampańskiej zabawy w Sylwestra, bez Was byłoby strasznie trudno