Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 29, 2006 12:00

Baaaaaaardzo się cieszę, że Ropuszek ma sie lepiej :ok: :ok: :ok:
Tak trzymać, dzielny kotku :)
Jak mogłam nie poczęstować, jak stały w ogonku ji wyciągały łapki ak jakieś żebraki :roll:
A u nas biała pierzynka nadal leży i ślicznie wygląda, przydałoby się jeszcze trochę słoneczka :)
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt gru 29, 2006 19:36

Obrazek
Obrazek

goska_bs

Od: Czw mar 23, 2006 18:12

Post » Pt gru 29, 2006 20:22

na oko jest lepiej, mam nadzieję, że już tak pozostanie... boję się jeszcze... czy za kilka dni nie okaże się, ze znów go boli... ale na razie nie jest źle :D z całego serducha dziękujemy Wam za ciepłe myśli i na wszelki wypadek prosimy o jeszcze :D
Ciebie, Pączusiu, też nadal bardzo proszę o pazurki :wink: a jutro specjalne pazurki za Domek dla Szalotki: zadzwoniła do mnie następna pani i chce jutro przyjechać, oby nie było tak samo jak z tą poprzednią :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt gru 29, 2006 21:53

Czekuniaaaaaaaaaa, Gwiadko z Nieba, mam nadzieję, że tradycyjnie wybaczysz starej ciotce OT...?

Za Ropciowe zdrówko i za Kaszalota:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob gru 30, 2006 0:00

widzisz Czekuniu, to już totalne uzależnienie, zaglądam parę razy dziennie... :oops: :wink: a gdyby tak przypadkiem Ciocia oddała Cię do Domku bezinternetowego, ... to co wtedy ze mną??? terapia wstrząsowa - natychmiastowy całkowity odwyk??? to może się nie powieść! trafię do wariatkowa i osierocę stado Drani :!: a wtedy mój ojciec zapakuje je wszystkie i wywiezie do stajni :crying: dla dobra Drani - nie daj się :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Sob gru 30, 2006 6:34

Witaj Słoneczko moje :D !
Jak się dzisiaj masz Kochanie? Planujesz jakieś sylwestrowe szaleństwa w tym roku :wink: ? Baw się dobrze Pączusiu.

Jest już nowy "KOT", nasza Gwiazda pięknie się prezentuje :1luvu:. Agnes przepięknie opisałaś historię Czekuni, poryczałam się jakbym wcześniej tego nie słyszała :roll: . Szkoda nie ma rozkładówki z Pączusiem :wink: .
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Sob gru 30, 2006 12:26

Widzisz Czekusiu w takiej Metropoli jak Mielec "KOT" już jest, a na takim zadupiu jak Głogów to można zapomnieć :lol: , obleciałam wszystkie kioski i nie ma, ale po Nowym Roku zapoluję jeszcze raz :lol:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Sob gru 30, 2006 14:11

W Lublinie też JUŻ JEST :D

I myślę sobie -ciociu Gattaro- że trzeba będzie faktycznie przedsięwziąć jakieś KROKI...jakaś reklamacja albo cuś, może marsz protestacyjny...

CZEKOLADKI NIE MA NA ROZKŁADÓWCE :evil: :!:

To jakieś niedopatrzenie, albo fatalna pomyłka :!:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Sob gru 30, 2006 21:24

ja też poleciałam kupić :lol: miałam cały dzień sprzątać, ale z tej okazji posprzątałam wcześniej i wyszłam po KOTA :wink:
Czekuniu, świat Cię pozna i a nuż ktoś się po Ciebie zgłosi... :( wiesz co, wykombinuj coś wtedy: na przykład na dzień dobry gości podrap i pogryź :smiech3: albo powiedz im wszystkim, że sto razy atrakcyjniejsza od Ciebie (nic się nie stanie, jak raz skłamiesz :wink: ) jest taka jedna mała, co się po domu Cioci pęta: puchata, marmurkowa, syberyjkowata... Klucha ma na imię, względnie Inka albo Daisy :wink: bo kto to słyszał, żeby taką biedną dzielną NieZwykłą Czarną Kotę po przejściach oddawać, a słodką uroczą i na pewno 'chodliwą' dzieciarnię sobie z miejsca przywłaszczyć :twisted: :wink: no chyba że obie zatrzymać - to rozumiem, w problematycznych sytuacjach postępuję podobnie :smiech3:

czy Czekoladowe Koty lubią noworocznego szampana :wink: ? bo klasyczne Zwykłe Czarne nie lubią, innokolorowe też nie i Wielbłądy też nie... Wielbłądy za to od rana opychają się dziś... czekoladkami :wink: :roll:, niedługo pocieszę się straconym 'dzięki' chorobie Ropcia kilogramem :( :twisted:

słuchajcie, jest chyba nareszcie dobrze :D nie wiem, czy to już czas na UFFFF, ale Żabuś jest wesoły, je, łazi... serdecznie dziękujemy jeszcze raz wszystkim Ciotkom za ciepłe myśli :1luvu:
no i oddałam dziś Kaszalotkę... żal... ale panienka na dzień dobry zrobiła w nowym domku qoopę na środku pokoju :roll: może niedługo do mnie wróci :roll:

Wielbłądzio

Post » Sob gru 30, 2006 22:45

Czekoladko miło jest zobaczyć Cię w KOCIE :D :D :D

zosia&ziemowit

Od: Wto maja 04, 2004 18:30

Post » Sob gru 30, 2006 22:56

a na własne oczy - to już w ogóle :1luvu: co ja poradzę, że się w tym Zwykłym Czarnym Kocie zakochałam :oops: a kiedy go już poznałam osobiście... to nie ma dnia, żebym nie pomarzyła, kiedy zobaczę go znowu... :wink:

Wielbłądzio

Post » Nie gru 31, 2006 7:00

Jak tam dzisiaj nasza Gwiazda? Zmęczona rozdawaniem autografów :wink: , nie przejmuj się Słonko, przyzwyczaisz się z czasem :D .
Obrazek

gattara

Post » Nie gru 31, 2006 8:47

No cóż...... Xiężniczka skromnością nie grzeszy :lol: Wczoraj rozparta na biurku kazała sobie 3 razy czytać artykuł i az jej uszka poczerwieniały z dumy :lol: :lol: :lol: Obiecała rozdawać autografy :wink:
Tylko zdjęciom przyglądała się bardzo krytycznie i stwierdziła, że grubo wygląda i że to wina..... fotografa :roll:
A tak naprawde to markotna i śpiąca. Ale i pogoda u nas taka nienoworoczna i nastrajająca depresyjnie. Apetyt w kazdym razie dopisuje i zamiar kuracji odchudzającej odłożony na bliżej nieokreślony termin.

Upss..... :oops:
Nie mogę za dużo napisać, bo Gwiazda jak zwykle na swojej strategicznej pozycji, trzyma łapkę na pulsie, czyli na klawiaturze, i kontroluje kazde słowo.

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Nie gru 31, 2006 10:14 przez agnes_czy, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Nie gru 31, 2006 9:55

U nas też jest brzydko i szaro :( .
A to od nas:
Obrazek
Obrazek

gattara

Post » Nie gru 31, 2006 17:15

to ja pierwsza zamawiam autograf :lol: koniecznie :!:
Czekuniu, dużo ciepełka i szczęścia w Nowym Roku :1luvu:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]