Adoptujcie dorosłe koty- naprawdę warto! :) obejrzyjcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 28, 2006 12:44

Anka pisze:Głoszę zalety adopcji dorosłego kota gdzie tylko się da, I tak jak słonko pisze, nie wszystkie dorosłe są na początku nieufne. Np. Babunia odrazu była taka bardzo "moja". Myszka była spanikowana, ale ona zaliczyła po śmierci opiekunki sporo domków. A Agatka faktycznie była nieufna. I nawet w pewnym stopniu jej to zostało (i tak ją kocham :D )
Twoja kicia, rebelio jest naprawdę cudna :D .

Podpisuję się :D
Moja Arielka od początku nas kochała :) dała sie głaskać i miziać ,chciała z nami spać ,a ja się bałam :oops:
W domu czuła się pewnie ,przez pierwszy tydzień tylko była w jednym pokoju a później przechadzała sie po całym mieszkaniu. Ale nigdy nie chowała sie w kąty czu uciekała.

Monika L

Od: Śro wrz 21, 2005 14:53

Post » Czw gru 28, 2006 12:46

u mnie głównym przeciwnikiem dorosłego kota była mama - bo sie nie przyzwyczai :? a teraz co? Teraz Fela ma mnie w 4 literach, ukochaną pańcią jest moja mama, razem z nią spi, chodzi za nią jak pies [i oczywiście już się dowiedziałam, że jak z TZ zamieszkamy na stałe razem, to nie mowy, żebym wzięła Felę do siebie - bo to jest jej dziecko i tyle :twisted: i się kochają wielką miłością 8O ]

[Jakoś to przebolałam 8) byle Fela była szczęśliwa :? ale przyznaję, że momentami czuję zazdrość :oops: :lol: ]

rebellia1

Od: Sob wrz 09, 2006 20:10

Post » Pt gru 29, 2006 19:04

Niesamowicie urocza kotka. Naprawde trafiło Ci sie cudo. :D
Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia]